Şimdi Ara

TEOG - ÖZEL LİSE KAYITLARI '' ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar kardeşim bu sene anadolu liselerinin hiçbirini kazanamadı puanı 311 ve kardeşimi meslek lisesine göndermek istemiyorum , özel okula kayıt tarihlerini internette okudum kılavuzlardan ama ordanda tam anladığım söylenemez farklı tarihler verilmiş birinde 25 haziran - 5 temmuz birinde ise 11 eylüle kadar yapılması gerekiyor diyor , 5 temmuz geçti şimdi kardeşimi özel okula göndermek istesem kayıt yaptıramayacak mıyım yoksa 11 eylüle kadar istediğim tarihte gidip özel okullun herhangi birine kayıt yaptırabilir miyim ?

ŞİMDEDEN SAĞOLUN VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN .

• hep kardes olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep de ya kardeş ya arkadaş olur zaten .

• Ben şuanda İrlandadan yazıyom ne lisesinden bahsediyosun :D ama yardımcı olucaksanız sizin için liselide olurum şuan gerçekten yardıma ihtiyacım var :)
  • up
  • Hocam kolay gelsin o kılavuzlar başa beladır. Ben de üniversitede çok zorluk çetim, üniye kadar annem babam ilgilenirdi resmi işlerle, sonra ünide bana kaldı tabi, sınav kaçırdım, ders kayıt tarihini kaçırdım. Çok acayip şeyler yaptım. Neyse hallediliyor bir şekilde.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi belalı işler , işte bende senin gibi şeyler yaşadığımdan kardeşime önlem almak için uğraşıyorum sağol ilgin için .
  • Kardesi degil kendi bile olsa ne olacak? Kendini caresiz hissetmistir bilen biri yoktur etrafinda burdan destek almak istemistir. Bos konusmayin. Onun disinda baktigin ozel okullari veya milli egitimi arayarak bilgi alabilirsin.

• Öncelikle ilgin için sağol , dediğin gibi etrafımda bilen biri yok kendi bilgilerimede fazla güvenmediğim için araştırıyorum ki benim başıma gelenler kardeşimin başına gelmesin şuan sırf yanlış tercih dolayısıyla edirnede okuyorum . Şuan yurdışındayım Türkiye'de olsam yarın kesin arardımda o olanağım yok malesef , mail atmayıda düşündümde en az bir haftada cevap verirler o yüzden kalkışmadım .
  • Kardeşim anadolu kazanamayan adama zorla anadolu okutturma, bırak meslek okusun paşa paşa, ben meslek okumadım pişmanım. Meslek hem az emekle kolay iş imkanı demek hem rahat okumak demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.