Şimdi Ara

TEOG Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teoga hazırlanıyorum program yapacam ama yapamıyorum şöyle bir sorunum var benim dışarı çıkıp çıkmamam arkadaşlarıma bağlı durumda. Bazen çıkıyorum bazen çıkamıyorum akşamüstü vakitleri oluyor. Birde saatler geriye alınacak onuda hesaplamak lazım tam olarak yapamadım eğer saatlerin geri alınmasını beklerken düzensiz çalışırsam çok vakit kaybetmiş olurum ne yapacağım bilmiyorum programımı hala yapamadım.Ha birde okulun tam gün olup olmayacağı da belli değil tam gün olabilir veya olamaz ikide bir yeni program mı yapacağım? bu 3 sorunu dikkate almak gerek veya hava bir gün iyi olur çıkarım bir gün kötü olur çıkamam programa uyamam. Lütfen yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Teoga hazırlanıyorum program yapacam ama yapamıyorum şöyle bir sorunum var benim dışarı çıkıp çıkmamam arkadaşlarıma bağlı durumda. Bazen çıkıyorum bazen çıkamıyorum akşamüstü vakitleri oluyor. Birde saatler geriye alınacak onuda hesaplamak lazım tam olarak yapamadım eğer saatlerin geri alınmasını beklerken düzensiz çalışırsam çok vakit kaybetmiş olurum ne yapacağım bilmiyorum programımı hala yapamadım.Ha birde okulun tam gün olup olmayacağı da belli değil tam gün olabilir veya olamaz ikide bir yeni program mı yapacağım? bu 3 sorunu dikkate almak gerek veya hava bir gün iyi olur çıkarım bir gün kötü olur çıkamam programa uyamam. Lütfen yardım edin.

Teoga giriyorsun birşeylerden kısman gerekcek yada kötü bir liseye girceksin
    Biz beden dersi bile işlemiyorduk teog için no tv no telefon no bilgisayar sürekli çalışmak zorunda kalıyorduk
    Kır attın yanında duran ya huyuna ya suyuna
    Arkadaşlarınla beraber durcaksan plan zaten baya aksar bnden söylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.