Şimdi Ara

Teog Sınavına En Uygun Yayın Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remr11 -- 25 Ekim 2021; 10:4:16 >

• remr11 R kullanıcısına yanıt
    eğer geçen seneki sınava göre yakın olandan bahsediyorsan neredeyse bütün piyasadaki kitaplar ağır kalır. ama ben kolay değil zora göre hazırlanacağım dersen anafen güvendeer sözün özü güzel soru tutturuyorlar.
    bu sene elinde 1 konu anlatımlı kitap olsun(ayrı ayrı yada tüm dersler olabilir) bolca soru bankası ve test kitabın olsun. benim şuan her dersten en az 2-3 soru bank- test kitabım var(başka almayı düşünmüyorum)(ingilizce din kültürü hariç)
    bol soru tipi gör ki sınavda aaa ben bunu çözmüştüm dersin.
    kaynak olarak tudem, anafen, güvender, sözün özü, zambak gibi yayınlar güzeldir.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remr11 -- 25 Ekim 2021; 10:4:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remr11

Tavsiyen için teşekkürler anafenim var zaten çözüm de var güvenderi de dediğin için alacağım inşallah Ankara fen gelir.:D

rica ederim, inşallah istediğin liseye gidersin yardımcı oluruz
  • Sözün özü 5G soru bankaları bir de İnkılap için not tutmana gerek bıraktırmayan PES adlı not defteri var tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradona43 -- 12 Aralık 2014; 16:55:26 >
  • Merhaba gençler ve aileler ,

Odtü^de okuyan öğrenciden matematik özel dersi almak isteyen ve Ankara^da ikamet eden kimseler var ise yardımcı olmaya hazırım. Öğrenmek istediğiniz konularda aramanız yeterlidir.
    Tel=05512122767
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.