Şimdi Ara

Teog Sonuçları Şikayet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kardeşim 356 puan almış A sırasına yazdıklarının tamamı anadolu lisesi İlk sıradakiler 350 den biraz yukarı sona doğru 350 civarı ki yüzdelik dilim olarak
    Kardeşim %21 yazdığı okullar %30 luk Fakat Sonuçlar açıklandı ve kardeşim B sırasından 3 üncü tercih yani mecburiyetten seçilen tercihe yerleştirilmiş Meslek lisesi

B sırasında ilk tercihi yine anadolu lisesiydi Halbuki

Bi insanın tüm tercihleri anadolu lisesi olduğu halde kendi puanından ve yüzdelik diliminden düşük olduğu halde Anadolu lisesi değilde mecburi seçilen meslek lisesine yerleştirilmeside neyin nesi oluyor Bu olayı kime yada nereye şikayet edebiliriz

• aynısı banda oldu 14 tane anadolu yazdım 1ide tutmadı nası iştir yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani böyle bi sistem olamaz artık bilgisayarmı karıştırdı yoksa fazla torpilimi abarttılar ben anlamadım nereye yada kime şikayet edebiliriz bu sonuçlar kabul edilebilir gibi değil.
  • NE BU NE NE NE ALLAH BİN BELASINI VERSİN BU SİSTEMİN
  • Yüzdelik dilimim 14,45 yerleştirildiğim lise 20,88

Aslında iyi oldu yakın ve güzel bir lise ama yinede buraya atmasına şaşırdım puan olarak çok düşük kalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowclne -- 22 Ağustos 2014; 17:56:12 >
  • Beyler dikkat ederseniz nakiller için her okulda bos kontenjan var o yüzden kontenjanlar göründüğünden daha az o yüzden saçma liselere yerlestiniz nakillerle toparlamaniza izin veriyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesimin yüzdelik dilimi 13.1... 15.6 ve 17.8 lik liseleri yazdık gelmedi..24.7lik liseye yerleşti .. olabilirmi sizce bu kadar kayabilirmi ? benim aklım almıyor
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.