Bildirim
Teog sorunsalı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up sizce iyimi ? -
Kuzen teoga kadar yattı son 1 hafta kala günde 4 saat çalıştı şuan meram fende 491 puanla -
quote:
Orijinalden alıntı: BahceCini
Kuzen teoga kadar yattı son 1 hafta kala günde 4 saat çalıştı şuan meram fende 491 puanla
Vay be... sonuç olarak çalışayım mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalış bence bende gireceğim bu hafta teoga ve salı günüde çalışmayı düşünüyorum '' En iyi bilgi taze bilgidir '' Derler (ben dedim :D ) -
Ben de çarşamba gününe kadar çalışmayı hedefliyorum. Hem daha akılda kalıcı olur bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Doctor Doom
Beyler TEOG a 3 gün kaldı son 1 haftadır düzgün çalışmıyorum sadece deneme ve tekrar sizce mantıklı mı ? Hocalar çok çalışma son hafta beynin karışır diyorda ?
Kısaca 1-2 saat çalışıyorum
herkeste o durum var ben de çalışamıyorum ama çalışmaktan zararr gelmez ben deneme ve son eksiklikleri yapcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X