Şimdi Ara

TEOG ve e-Okul hakkında, lütfen cevaplayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar, ben ilk TEOG'a sağlam bir şekilde girdim. (bir sıkıntı vs. olmadan) ancak kılavuzu okurken gördüm (TEOG 2014-2015 kılavuzu) 3 Mart'a kadar e-Okul fotoğraflarının güncellenmesi gerekiyormuş. Arkadaş, hiç devamsızlık yapmayan adamım ancak daha dönemin başında hastalandım ve fotoğraf çekimi olduğu gün okula gidemedim. Şimdi aklımı kurcalıyor, hiç rahat edemiyorum. Okul müdürü vs. konuştum ancak bir şey olmayacağını söylemesine rağmen halen kafamı karıştırmakta çünkü her yerde bu olaya dair ''Sınavlar için çok önemli'' gibi yazılar görmekteyim, bunu okuduğunuz için teşekkürler ederim.

• Eios E kullanıcısına yanıt
    bir şey olmaz benim fotom 4. sınıftan kalma ben hiç gormedim bunu
    orada seni tanımaları için yani sen misin gibi soruları kaldırmak için yapıyorlar dert etme
  • Dostum verdiğin moral için çok teşekkür ederim ve senin ile arkadaş olmak istiyorum
    (Hesabım Facebook'a bağlı olduğu için sıkıntı yaşıyordum, yeni açtım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eios v2 -- 4 Mart 2015; 15:06:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• Eios v2 kullanıcısına yanıt
    rica ederim arkadaş olabiliriz farketmez moralini küçük şeylerle bozma tam gaz devam edelim teoga
  • Sizde yenilendi mi fotoğraflar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eios v2 -- 4 Mart 2015; 18:14:28 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.