Şimdi Ara

TEOG YEP SS'LERI (ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kutay2455

Bu puana okul puani eklenecek mi yoksa altta yazan puan mi yerlestirme puani

Altta yazan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benimki
     TEOG YEP SS'LERI (ANA KONU)
  • 353.94 ile saglik meslek lisesine tercih yapilabilrmi .. Taban puanlari gosteren bi site var mi..

• Düne kadar kesin gözüyle baktığım kabatas galiba olmayacak ama yine de sorayım dedim sizce olur mu 0.22 ile
    Ayrıca önceki senelerde olmuş 2014 dışında çoğu sene olmuş ama bu sene bilemiyorum
    Tabi özel okul şeysi de etkiler bayağı
    Simdiden tesekkurler

• Hep gerizekalı mebin iptal ettiği soru yüzünden kaç kişi full çekti ve bu yüzden kaç sıra geriledim. İptal edilebilecek soru ne diye yapılır ki? Hep bize o kadar hoca kontrol ediyo deniliyodu hiç de öyle birşey yokmuş. Bu soru iptal edilmeseydi yüzdelik dilimim belki %0.07 değil %0.04 bile olabilirdi. Bizim o soruyu doğru yaptığımızın ne anlamı oldu şimdi. Doğru yapanları hiç mi düşünmüyorlar. Ben böyle işin...

• Gerçekten puanlar baya yukselmis eskiden kolay kolay 490 yapan bulamazdiniz şimdi nereye baksam 490lar havada ucusuyor :D
    Bu arada 2012de 490 puan 0.29luk yuzdelik dilime tekabül ediyordu. simdi biri paylasmis 490 puanla 0.78lik bir yüzdelik dilimde. Baya yükselmiş puanlar

• Soru iptali sonrası Bilfen'de tam yapanların sayısı 19'dan 60'lara çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.