Şimdi Ara

TEOG YERLESTIMRE PUANLARI SONUCLARI ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye GYD:%25,62
    İL GYD:26,91

Nasıl iyi mi
  • 470-490 alanlar çok şanslı . Benim beklediğimden kötü geldi . Pişman oldum keşke daha çok çalışsaydım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de kardeşim girdi, ondan ilgiliyim. Sorularınıza toplu cevap vereyim.
    1. Puanın önemi yok.
    2. Yüzdelik diliminize bakacaksınız.
    3. Anadolu liseleri için Normalde il yüzdelik dilimi daha belirleyicidir. Çünkü o liseleri o il içinden seçerler genelde.
    4. Ama önceki yıllarda MEB okulların il yüzdelik dilimlerini paylaşmadığı için mecburen herkes Türkiye geneli yüzdelik dilime bakacak.
    5. Yüzdelik dilim ne kadar yanılabilir? Kimse tam olarak bilemez.
    6. Ama internette girmeyi dusundugunuz okulun geçmiş iki yılın yüzdelik dilimlerini araştırın. Kabaca farkı siz görün.
    7. Ornegin samsunda bir anadolu lisesinin yıllara gore değişimi şöyle 2010 dan itibaren 7.16 6.8 6.48 8.16
    8. Yeni acilan liselerde bu değişim çok fazla olabiliyor.
    9. Puan yüzdelik dilim farkini şöyle düşünebilirsiniz. Her sene ligde en fazla puani alan birinci oluyor. Ama avrupa kupalarina gitmek için ilk 4 ya da 5 e girmek lazim. 4. un puani her sene çok değişiyor. Bazen Türkiye kupasindan dolayı bazen sikeden dolayı bu sira daha asagi düşüyor ama kabaca avrupa kupalarina katılmak için ilk 6 yi zorlamak lazim. Tam uymuyor ama siralamanin daha önemli olduğunu anlatmaya calistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosbeles -- 8 Temmuz 2014; 9:13:43 >

• Puanların hiçbir önemi yok. Okullar sıralamaya, daha doğrusu yuzdelik dilime göre öğrenci alırlar. İlk %10 a girdiyseniz kurtardiniz demek. Geçmiş olsun hepinize.

• Melaba gencler

• Gençler kardeşimin sonucu öğrenmek için e-okula girdim.Sınav Bilgilerine giriyorum boş gözüküyor.Sonuçlara nereden bakıcaz?
  • Hakkınızda hayırlı olsun gençler :)
  • Türkiye geneli yüzdelik dilim 0.38 ,puan 490,0923 Ankara Atatürk Anadolu'ya girebilir miyim? Ve bir sorum daha var Atatürk anadolu mu yoksa Sınav koleji fen lisesi mi?

• Arkadaşlar biriniz ayrdımcı olabilir mi? benim gerizekalı kardeşim teog dan 213 puan almış ankarada hangi meslek liselerine gidebilir kız meslek lisesi olursa iyi olur??
  • Sizce İzmir Atatürk olur mu? Yüzdelik dilimi %1.34
    Benim ise %1.02 puan 483.1
  • Puan 482,9695 yüzelik dilim 1,04. Tam ortada kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian.

arkadaşlar 478 ile %2 olur mu ki hedefım %2.

Selam kardeş hangi liseyi düşünüyorsun aynı puan almışız

• 477 Puan
    Yüzdelik Dilim : 1.71

İstanbulda iyi bir lise bulabilir miyim bu puanla . Yoksa kendi bulunduğum ilçedeki fen lisesi ne mi gitsem
  • Bılıyo musun ne kadar 99 lu tanıyosam hepsi senin gibi mal... Çok yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: whataniceshot

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Yüzdelik silimi şu bu derken geçen seneki vermi oluyor o, yoksa bu sene açıklanan şu ve üstü girer gibi bir şey mi.

Kardeşim yüzdelik dilim sıralamanı gösterir yaklaşık olarak. Mesela 0.04'se şöyle düşünmelisin: "Binde 4'se 1.320.000'de kaçtır"

baban yaşında adamım ne kardeşi, TR 4,07; İL 3,13. ŞİMDİ BU İYİ Mİ KÖTÜ MÜ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

477 Puan

İstanbulda iyi bir lise bulabilir miyim bu puanla . Yoksa kendi bulunduğum ilçedeki fen lisesi ne mi gitsem

Tabiki ilcedeki Fen Lisesi'ne git

• quote:

Orijinalden alıntı: bosbeles

Arkadaşlar benim de kardeşim girdi, ondan ilgiliyim. Sorularınıza toplu cevap vereyim.
    1. Puanın önemi yok.
    3. Anadolu liseleri için Normalde il yüzdelik dilimi daha belirleyicidir. Çünkü o liseleri o il içinden seçerler genelde.
    4. Ama önceki yıllarda MEB okulların il yüzdelik dilimlerini paylaşmadığı için mecburen herkes Türkiye geneli yüzdelik dilime bakacak.
    6. Ama internette girmeyi dusundugunuz okulun geçmiş iki yılın yüzdelik dilimlerini araştırın. Kabaca farkı siz görün.
    7. Ornegin samsunda bir anadolu lisesinin yıllara gore değişimi şöyle 2010 dan itibaren 7.16 6.8 6.48 8.16
    9. Puan yüzdelik dilim farkini şöyle düşünebilirsiniz. Her sene ligde en fazla puani alan birinci oluyor. Ama avrupa kupalarina gitmek için ilk 4 ya da 5 e girmek lazim. 4. un puani her sene çok değişiyor. Bazen Türkiye kupasindan dolayı bazen sikeden dolayı bu sira daha asagi düşüyor ama kabaca avrupa kupalarina katılmak için ilk 6 yi zorlamak lazim. Tam uymuyor ama siralamanin daha önemli olduğunu anlatmaya calistim.

Hocam internetten bakiyoruz gecen senelerin yuzdelik dilimlerine. Peki bunlar Turkiye icin mi oluyor, il icin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: bosbeles

Arkadaşlar benim de kardeşim girdi, ondan ilgiliyim. Sorularınıza toplu cevap vereyim.
    1. Puanın önemi yok.

Hocam internetten bakiyoruz gecen senelerin yuzdelik dilimlerine. Peki bunlar Turkiye icin mi oluyor, il icin mi ?

http://www.teoges.org/index.php?sayfa=yuzdelik-dilim-nedir-nedemek burada Türkiye yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

477 Puan

Tabiki ilcedeki Fen Lisesi'ne git

Bende İlçedeki Fen Lisesine gitmeye karar verdim zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whataniceshot

quote:

Yüzdelik silimi şu bu derken geçen seneki vermi oluyor o, yoksa bu sene açıklanan şu ve üstü girer gibi bir şey mi.

Kardeşim yüzdelik dilim sıralamanı gösterir yaklaşık olarak. Mesela 0.04'se şöyle düşünmelisin: "Binde 4'se 1.320.000'de kaçtır"

baban yaşında adamım ne kardeşi, TR 4,07; İL 3,13. ŞİMDİ BU İYİ Mİ KÖTÜ MÜ.

Kusura bakma amcacım yaşını bilmiyordum. Kötü değil. Hatta iyi bile

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.