Şimdi Ara

Tepki Süresi (AOC C24G1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Aoc C24G1 Monitör bildiğimiz üzere 1ms 144hz ve curved olarak satılıyor. Resmi sitesine baktığımda ise
    Tepki Süresi 4msn
    Respone Time(mprt)= 1msn
    yazıyor. Response time tepki süresi demek. Bi 4ms olarak vermişler, birde mprt şeklinde 1 msn olarak vermişler. Buradaki olayı anlamadım.
    buyrun link:
    tr_tr
    The worldwide leader in displays| AOC Monitors
    https://eu.aoc.com/tr/gaming-monitors/c24g1/specs

Bu nedemek şimdi ? 1 msn mi 4 msn mi ?

• Normal tepki süresi 4 ms.
    Ama MPRT özelliği ile tepki süresi 1 ms olabiliyor.
    MPRT aktif edince parlaklık ve kontrast seviyesi düşüyor,ekran biraz matlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Normal tepki süresi 4 ms.
    Ama MPRT özelliği ile tepki süresi 1 ms olabiliyor.
    MPRT aktif edince parlaklık ve kontrast seviyesi düşüyor,ekran biraz matlaşıyor.
    1 msn olarak satıyorlar. Ozaman burada yanıltmaca var. Bu monitör 4msn bir monitördür. Ancak Görüntü kalitesinden ödün vererek 1 msn olabiliyor. msi mag241c de sadece response time=1 yazıyor. mrgb falan yok. o halde msi mag241 c daha iyi bir monitör galiba. Tabi işin içine başka faktörler girerse bilemem ama her iki monitörde 144hz 24 inch curved, Blue light filter, Free flicker, Freesync özelliklerine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerDeveci -- 18 Eylül 2019; 18:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu sebeplerden AOC C24G1 almadım. MSI MAG241C modelinde ise ışık sızma sorunları yaşayanlar var. İyi test etmeniz lazım. 1583tl ye Vatandan Asus MG248QR aldım. Çok memnunum. İnternetten monitör alacak cesaretim olsaydı aynı gün Hepsiburada 1725tl ye VG258QR modelini sattı. Çok daha üst seviye bir monitör ama sıkıntı çıktığında kargoya geri ver, yolda başına bişey gelse yok kargo mu sorumlu belli değil, sonra Hepiburada "Siz kargoya verdiğinizde böyle kırık mıydı?" diyecek falan filan. Uğraşmaktan korkup gidip Vatan Bilgisayarda açtırıp deneyip bakarak aldım. Klasik Türk mantığıyla açıp bakıp deneyip şöyle sırtını sıvazlayıp iki sallayıp "haşöölee bu sağlam monitör bunu sarın" deyip aldım monitörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 22 Eylül 2019; 1:4:23 >
  • hocam monitör piyasasında bi kargaşa var kimse çıkıpta bir net bilgi verip yol gösteremiyor. Örneğin samsung alıpta ölü puksel sorunu yaşayan ve iade sürecinde bayağı problem yaşamış arkadaslara rastladım forumlarda. Ama gamepower markası var panelleri samsunga ürettiriyor. Ve samsung kadar marka ismi yapmış bir firma değil. Fakat gamepower sıfır ölü piksel garantisi veriyor. Adamlar özellikle belirtmişler en ufak bir piksel sorunu vs yaşarsanız hemen değişim yaparız diye. Çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerDeveci -- 22 Eylül 2019; 13:3:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.