Şimdi Ara

Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
11
Favori
33.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aion online'da 3000kk kinah Tera eu nexus serverınde item veya para takası yapılır.
  • Tera Online Gold Satıyorum

Killian Serverından

1K Gold = 2TL

Stok: 150K

almak isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz.

Email: omerbaranipek@hotmail.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyraelKing -- 14 Mayıs 2015; 20:55:34 >
  • NA Lake of Tears servernda gold almak istiyorum lütfen biri iletişime geçsin
  • Bildiginiz uzere +15 ler trade edilebiliyor. +15 silah hazirlanip yapilir. 1000 tl dir fiyati,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TERA NA'DA ACCENSİON VALLEYDE 65 LVL SLAYER +13 WEAPONU +12 SETİ VARDİR 5 FARKLI FASHION KOSTUM NINJA SWORD KOSTUMU CIDDI ALICALAR ITLETISIME GECERSE FULL AYRINTI VE CHARDAN SSLER VEREBILIRIM IYI FORUMLAR
  • Killianda oyun parası ile trade yapılacak account ilgilenenler bana pm atabilir. Accountta 3 tane lvl 60 char vardır Mystic,Sorcerer, Warrior
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn8118

TERA NA'DA ACCENSİON VALLEYDE 65 LVL SLAYER +13 WEAPONU +12 SETİ VARDİR 5 FARKLI FASHION KOSTUM NINJA SWORD KOSTUMU CIDDI ALICALAR ITLETISIME GECERSE FULL AYRINTI VE CHARDAN SSLER VEREBILIRIM IYI FORUMLAR

Siz gold satıyordunuz hocam, ne oldu o durum ?
  • ZENOBİA serverinda gold satışı bulunmaktadır .

özelden pm ile ulaşabilirsiniz . lütfen ciddi alıcılar pm atsın .

1k = 1,5 tl . toplu alimlarda uygun fiyata verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 27 Mayıs 2015; 18:09:00 >
  • Killianda gold satisina devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killian serverında 1K=1TL üzerinden gold alımı devam etmektedir.
  • killian satılık SORCERER full renegate item +14 silah veteran +30 günlük tera clup +300k para+ 50 mes + öteki charlarda (slayer full renegade+12) master etc-- master armor - master weapon -master alchemy crafting mevcut . ciddi alıcı pm atsın bütün her şeyi paraya çevirip para olarak da satılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facker -- 25 Haziran 2015; 0:23:34 >
  • Killianda 35k gold 50 tl karşılığında satılıktır. Ödeme Paypal üzerinden alınır .

Edit: Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 30 Mayıs 2015; 17:32:07 >
  • arcadia da 65 gunner çar satılır +12 disco silah +12 disco zırh +12 disco eldiven - bot +9 ambit achievemt gold olacak 150 puan eksik takılar deatwise earring ve bileklik firetrill bileklik ve earring kolye bloodwise/deatwise 2 side var.kemer renegade iiçlik ezik içlik brosh da pve den düşen power brosh 25 power veren. çar 120 tl ptt havale veya gittigidior get açılır.msj atın tel için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmaz32 -- 8 Haziran 2015; 17:48:31 >
  • Na - Tempest Reachte Gold yada account satışı yapan var mı ?
  • Fraya 65 seviye zerk satımı hala devam etmektedir.

Full set renegade.Silah +14 full stat etching energetic 3.Obur itemlerde full 12 renegade kusursuz statlar.Takılar hem pvp hem pveye gore full duzgun statları vardır.

Yan hesap 65 level 9 ambitli sadece bilginiz olsun diye yazıyorum.Hesaba teklifler açıktır çok ayrıntıya girmedim ilgilenmek isteyen varsa detaylı bana burdan konuşsun.

Bir zerkte ne olmasını istiyosanız %90nı mevcuttur.
  • zenobia serverinda
    500k tüm para = 700tl + hediyeler

100k almak isteyenler için = 150 tl + hediye

not : HERHANGİ BİR SERVERDAN 500k almak isteyen olursa pm atsın . karakter transferi ile tüm parayı verebilirim
  • pahalı kanka
  • Killian Gold Satışı

Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım olduğu için elimdeki 80k'yı 100 lira dan satıyorum.

diğer türlü ise 1k = 1,5 tl olarak ücretlendireceğim.

Paypal ve ATM üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

EDIT : SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantiel -- 18 Haziran 2015; 17:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

quote:

Orijinalden alıntı: EUKillianGold

quote:

Orijinalden alıntı: EUKillianGold

Şuanda güncel stoğum 70 k gold oldu.

Stoğum 80 k gold oldu .Güncelliyorum.

1k 1 tl karsılıgı 50 k satın aldım kendisinden güvenli ve sorunsuz bir şekilde teşekkür ederim

Killianda 130k Gold Satıyorum. Eğer topluca alım olursa 150 tl den vericem parça parça alımda 1k =1.5 tl dir. Ödeme Ziraat Bankası Hesabına Olucaktır.
  • VERİTAS serverinde gold alacagım arkadaşlar pm atın yüklü miktar veya değil fiyat ona göre belirlenir...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.