Şimdi Ara

Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
11
Favori
33.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killian serverın da satılık warrior full itemli 4/4 lük bir karakter detaylı bilgi için mesaj atın
    tera online da alabileceğiniz en iyi karakter her şeyiyle tam.
  • Merhaba. Uzun bir süredir misafir olarak Donanım Haber takipcisiydim. Vereceğim ilan üyelik almama vesile oldu.

Yıllardır TERA oynuyorum. Farklı avrupa sunucularında bulundum. Bugün satışını yapmak istediklerim FRAYA sunucusunda.
    Karakteri ve ekipmanları tanıtmadan önce belirteyim. Tüm bu sayacaklarımın dışında karakterin üzerinde nakit olarak 310,000 GOLD bulunmaktadır.

168 ilvl(item level) Sorcerer(büyücü). Castanic Female(Castanic Dişi).

Full Wonderholme Hard Mode ekipmanıyla ;
    +12 Wonderholme Zifmazen Keen Disc (Crit tipi en iyi statlar ayarlanmış)
    +9 Wonderholme Masterworked Elemendress (%10 Fireblast bonusu ayarlanmış)
    +11 Wonderholme Gyrefingles
    +9 Wonderholme Masterworked Whimsytoes

Takılar set şeklinde full Zenith takılarıdır ;
    2 x Zenith Earing
    2 x Zenith Shield Band (8+4 crit rate bonusları ayarlanmış)
    1 x Zenith Necklace

Bunlar karakterin üzerinde duran ekipmanlardır. Bunun dışında karakter ve hesapla ilgili kayda değer diğer bilgiler ;
    1. Nightmare Mount (alevli at) 280 ms -( Tera Shopta 179 TT dir. Bineğin oyun içindeki fiyatı ortalama 17,000 gold dur.)
    2. Dragonette Pet (yavru dragon pet) yerdekileri toplar -( Tera Shopta 199 TT dir. Petin oyun içindeki fiyatı ortalama 19,000 gold dur.)
    3. 144 TT - (Hesabın içinde kullanıma hazır 144 TT beklemektedir. Bu kadar TT nin oyun içindeki fiyatı 14,000 gold civarıdır.)
    4. 6x Bandersnatch's Cube - (Nightforge PVE yapımı için kullanılan materyal)

Karakter ve ekipman resimlerini ciddi alıcılara Skype üzerinden göndericem. Bunun dışında karakteri , ekipmanları ve gold stock unu görmek isteyen ciddi alıcılarla oyun içinde de görüşebilirim. Fiyat konusu telefonda yada Skype da konuşulacak. Teslimat online olarak çift taraflı yapılabileceği gibi İstanbul , Ankara veya İzmir içindekilerle güven sorunu yaşarlarsa , yüzyüze de yapılabilecek.

İyi forumlar , iyi eğlenceler dilerim.

Sacyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacyla -- 5 Aralık 2013; 12:36:14 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sch1zzz -- 21 Ocak 2014; 12:29:45 >
  • Killian server.ında yaklaşık bir senedir emek verdiğim castanic male warrior satılıktır.
    Çarın üzerinde 5000 gold bırakılarak satılacaktır (üzerindeki gold sizi yanıltmasın :D )
    Veteran hesaptır , 8 karakter açabilirsiniz , bankadaki 4 sayfasıda açıktır.
    06.12.2013 itibariyle 49 günlük Tera Club süresi kalmıştır.
    176 tt bulunmaktadır.
    İtemler full + 12 ve statları ayarlanmıştır.
    Silahı visionmaker 2 .dir ( 5 mark of bloshed + 3 Shandras Quill vs... ile craftlanmıştır) + 12 Masterwork Cruel Unusual
    + 12 Masterwork Dooble Vestness (gövde)
    + 12 Masterwork Boojum Gripless (eldiven)
    + 12 Masterwork Burblesteppies (ayaklık)
    PVP itemleri ise + 12 Masterwork Cut Waste
    + 12 Masterwork Layered Leathers (gövde)
    + 12 Masterwork Sinev-Wrapped Gloves (eldiven)
    + 12 Masterwork Tendon-Laced Boots (ayaklık)
    Bankada bol miktarda zenith-noctenium-ring of pain küpe, yüzük ve kolye bulunmaktadır.
    Kaiatörde 5 glyph.i , Allemantheia.dada gold talent ile alınan 1 glyph.i satın almadım,siz gerek görürseniz alırsınız,diğer glyplerin tümü satın alınmıştır.
    Çarın iki peti vardır Dragonetta ve Prince .
    Çarda 3 binek vardır Battle Charger , Nexus Warhorse ve Jeveled Lion ayrıca siyah leopar için gerekli olan ilk 5 bölge puanı çarda mevcuttur.
    Craftları tamdır,tüm gathering'ler 300.dür, ayrıca Vision Document okunmuştur,killing spree puanı ile alınan 5-6 yeni craft kağıdı daha okunmuştur,onların resmini çekmedim.
    Çarın resimlerinde ayrıntıları görebilirsiniz.

Çarı redline57 almıştır,hayırlı olsun.

[sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı [sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crit -- 21 Aralık 2013; 23:37:33 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crit -- 26 Mart 2014; 16:57:09 >
  • ıshara sw sinde hesap satışı yapanlar varsa onlardanda bilgi almak istiyorum öncellikle priest...
    ıshara sw sinde gold almak istiyorum satan varsa özelden yada konu altında.
  • ısharada gold alınır....
  • 60 lwl Veteran Warrior hesap Ayreten 60 lwl Archer mevcut elımde ıkı ayrı hesapta satılıktır.Detaylı bılgı ve ıletısım ıcın numaram 5422884727
  • killanda gold alınır
  • Karakter:Mulia
    Server:Veritas
    Stok:220k
    Fiyat:1k=2TL

[sizer]Tera Online/Hesap ve İçerik Pazarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4uzer -- 6 Mayıs 2014; 16:49:59 >
  • veritas serverinde priest mystic ve warrior hariç char satanlar bana ulaşsınlar.
  • çar satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crit -- 28 Nisan 2014; 22:40:18 >
  • Server: EN-Veritas
    Race:Human
    Class:Warrior
    Lvl:60
    Item Level:165

Ekstra olarak yan karakteri 60 lvl Priest.
    Daha fazla ayrıntı, ücret ve referanslar için özel mesaj ile ulaşınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4uzer -- 22 Nisan 2014; 5:17:33 >

• Ishara serverinda 60 lvl warrior(castanic) satıyorum,yanındada 42 lvl mystic var.
    Item lvl:158
    Warrior PVE:
    +12 Masterwork Research&Inquiry
    +10 Masterwork Harness of understanding
    +9 Masterwork Boots of Record
    +10 Masterwork Gloves of acumen
    PVP:
    Fraywind +9 seti var.
    Mount:Nightmare,Mystic te de Sleipnir var.

daha önce berserker ve slayer sattığım bir referansım var.İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 28 Nisan 2014; 15:48:52 >
  • Veritas 60 lwl berserk +12 full wonderholm setli çar satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHardwareNews -- 29 Nisan 2014; 4:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHardwareNews

Veritas 60 lwl berserk +12 full wonderholm setli çar satılır.

karakter hakkında detaylı bilgi ve resim ekleyebilir misiniz.
  • kardeşim şu resimleri simage yapıp alıntı mesajını da düzenler misin tekrardan? konuyu mahvetmişsin
  • Satılık TT .

Hesabımda 206 TT bulunmakta ve oyunu bıraktığımdan dolayı bu TT yi satmak istiyorum.TT hesapta olduğu için istediğiniz serverda çar açıp takası gerçekleştirebiliriz.

Nasıl takas yapacağız?

Burası oldukça basit siz bana TERA shopdan maksimum 206 tt değerinde (206 tt yi geçmeyecek) bir eşya söyleyeceksiniz ben çekeceğim ve size vereceğim.

Ben sana nasıl ödeme yapacağım?

Aldığınız tt değerine göre; Steam hesabıma CS:GO hediye ederek veya Steam cüzdan kodu yollarayak.200 tt normal oyunda 20 euro.Ben sizden 15 dolarlık cs:go (tt nin hepsini alırsanız).Hepsini almazsanız aldığınız tt değerinin %25 indirimli fiyatını Steam cüzdan kodu olarak isteyeceğim.

Not:Steam cüzdan kodu 5 dolar,10 dolar,20 dolar olarak satılmakta.Yani alışverişimizi bunu göz önünde bulundurarak yapalım.

Örnek: Siz benden 199 TT lik bir Riding Skill (sallıyorum unicorn bir at istediğiniz) ben tera shopdan alıp size göndereceğim.Sizde bana 199 tt normalde 20 euro ben sizden 15 dolar değerinde CS:Go veya direk olarak Steam hesabıma 15 dolar göndermenizi isteyeceğim.

Steam cüzdan kodunu nerden alacağım? Google da aratırsanız karşınıza çıkacak olan sitelerden alabilirsiniz. xgametr den yapıyorum ben alışverişimi normalde.

İletişim:
    Skype adı:Cemakca.
    Facebook: Fb.com/cemakcaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friayn -- 30 Nisan 2014; 23:56:38 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crit -- 31 Aralık 2017; 4:10:38 >
  • hesap satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sch1zzz -- 19 Mayıs 2014; 13:46:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.