Şimdi Ara

#######TERA OYUNCULAR GRUBU [ 2014 - 2015 ]####### [Sezon Açıldı] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ishara'da oynuyordum fakat yenidem başlayacağım oyuna.Oyuncu sayıları nasıl serverların ?
  • beyler level 50 oldum ve staffım dışında eldiven, elbise, ayakkabı gibi giyeceklerinde enchant yapıldığını yeni öğrendim ve kendimi şuan 50 levele kadar çıplak gibi hissettim. lanet olsun böyle noobluğa ya

şimdi son 10 levelim kaldı. allahın izniyle onuda bu hafta tamamlayacağım. priest olarak pek boss kesemiyorum ama insanlara heal dağıtmak işin ayrı bir zevki oluyor

oyun beklediğimden iyi çıktı, grafikler combat sistemi müthiş. dungeonlara diğer oyunlara göre daha sık giriyorum. 30 levelden sonra sonra dungeon maceraları başladı. hergün 5-6 kez dungeona giriyorum arkadaşlarla.

oyunu herkese öneririm.

oyunun diğer güzel bir yanı oyunda bandit çok fazla var. adamlar tek başına quest yapan birini görünce pvp modu açıp arkadan dalıyorlar (halbuki delikanlıysan pvp mod açık gez değilmi). güzel yanına geçiyorum bana böyle kahpece dalan tüm adamları kesiyoruz ve oyundaki etik oyun mantelitesi olmayan kötü adamları öldürmek kovalamak paha biçilemez.

haritanın dört bir yanında arkadaşlarda quest yaptığı için yalnız gezen prieste (ben) saldıranlar, kısa bir süre sonra 2 veya 3 kişinin çevresini sardığını ve onu öldürdüğü acı gerçeği ile karşılaşıyorlar

zuras pvp serverınayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Mart 2014; 12:33:21 >

• Mini oyunlardan petler çıkıyor renkli kurbağa. Petler lvl alıyor mu yada kutu toplama tarzı şeyler mi yapıyor.
  • şuan indiriyorum 30 gb . inince konuşalım yanınıza geleyim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosehole

quote:

Orijinalden alıntı: OwlHammer

Mini oyunlardan petler çıkıyor renkli kurbağa. Petler lvl alıyor mu yada kutu toplama tarzı şeyler mi yapıyor.

O petler canavarlardan düşen itemleri topluyo. Level alma gibi bi olayı yok

Mini oyunlardakı petler susten baska bısey degıl loot özellıklerı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler level 50 oldum ve staffım dışında eldiven, elbise, ayakkabı gibi giyeceklerinde enchant yapıldığını yeni öğrendim ve kendimi şuan 50 levele kadar çıplak gibi hissettim. lanet olsun böyle noobluğa ya

şimdi son 10 levelim kaldı. allahın izniyle onuda bu hafta tamamlayacağım. priest olarak pek boss kesemiyorum ama insanlara heal dağıtmak işin ayrı bir zevki oluyor

oyun beklediğimden iyi çıktı, grafikler combat sistemi müthiş. dungeonlara diğer oyunlara göre daha sık giriyorum. 30 levelden sonra sonra dungeon maceraları başladı. hergün 5-6 kez dungeona giriyorum arkadaşlarla.

oyunu herkese öneririm.

oyunun diğer güzel bir yanı oyunda bandit çok fazla var. adamlar tek başına quest yapan birini görünce pvp modu açıp arkadan dalıyorlar (halbuki delikanlıysan pvp mod açık gez değilmi). güzel yanına geçiyorum bana böyle kahpece dalan tüm adamları kesiyoruz ve oyundaki etik oyun mantelitesi olmayan kötü adamları öldürmek kovalamak paha biçilemez.

haritanın dört bir yanında arkadaşlarda quest yaptığı için yalnız gezen prieste (ben) saldıranlar, kısa bir süre sonra 2 veya 3 kişinin çevresini sardığını ve onu öldürdüğü acı gerçeği ile karşılaşıyorlar

zuras pvp serverınayız.

Diğer itemları enchant yapma yeri nerede. Bende sürekli görüyordumda bulamadım bi türlü.

• Oyunu bugun indiriyorum. benim gibi yeni başlayan yada başlayacak varsa beraber başlıyabiliriz daha zevkli olur. Ayrıca uzun zamnadır oynayanlar hangi serverı önerir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanvur

Oyunu bugun indiriyorum. benim gibi yeni başlayan yada başlayacak varsa beraber başlıyabiliriz daha zevkli olur. Ayrıca uzun zamnadır oynayanlar hangi serverı önerir?

veristas benimde bi karekterim var ama yeni açasım var beraber oynayabiliriz
  • Ben bütün serverlara girip çıktım abi en fazla oyuncu killianda var hatta bazen server medium a bile çıkıyor,diger pvp serverler boş killian hatta pve serverlerden bile fazla gibi geldi bana şu anda.yeni karakter açtım killianda .serverda olan arkadaşlar veya türk guildi lazım malum pvp serversağı solu belli olmaz.

nikim her serverda kumandan-komutan dır. diğer oyunlardada aratabilirsiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 19 Mart 2014; 12:28:38 >
  • Beyler bir soru sorucam oyunda kendi ismimizi göremiyor muyuz bir tuş varsa hangi tuş acaba ?
  • Geçen sene oynuyodum çok fazla lag oluyo diye bırakmıştım oyuncu nüfusu da azdı şuan oyunun durumu nedir acaba ?
  • Arkadaşlar amerika sunucusunda oynayan var mı? Varsa lag oluyor mu bilgi verir misiniz?
  • veritasta baslayan arkadaşlar isterseniz birlikte oynayabiliriz Türkiyem guild ine bekleriz.
  • arkadaşlar pvp serverlarından bi tanesinde başlamak istiyorum öneriniz var mı ?
  • killianda başla oyuncu sayısı yüksek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: September_

Beyler bir soru sorucam oyunda kendi ismimizi göremiyor muyuz bir tuş varsa hangi tuş acaba ?

Hatırladığım kadarıyla sol üstte can ve sp (mana)'nın gösterildiği bir yer oluyor o barların üstünde bir yerde yazması lazım.
    Bu arada adını bildiğin halde niye bakma ihtiyacı duyuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furiii

Geçen sene oynuyodum çok fazla lag oluyo diye bırakmıştım oyuncu nüfusu da azdı şuan oyunun durumu nedir acaba ?

Haklısın, geçen sene baya bi' lag oluyordu ama geçen aylarda o sorunu çözdüler sanırsam. Oyunun nüfusu yaz aylarında artıyor, haziran tam başlama zamanı kalabalığı eylülün ekimin sonuna kadar kalıyor. Oyuna döneceksen tam zamanı. Türk guildine gir mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Arkadaşlar amerika sunucusunda oynayan var mı? Varsa lag oluyor mu bilgi verir misiniz?

Amerika sunucusunda oynayan Türkler var hatta bir sever'de guildleri var ama tam hatırlamıyorum. Avrupa sunucusuna göre daha fazla lag oluyor ama Amerika lokasyonlu bir sunucu kullanarak sorunsuz bir şekilde oyunu oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kashicchi

arkadaşlar pvp serverlarından bi tanesinde başlamak istiyorum öneriniz var mı ?

Killian yada veristas'ta başlamanı öneririm, genellikle Türkler bu serverlarda oluyor. Çoğunluk killianda.
  • Hayırlı olsun!
    Sezon açıldı beyler ve bayanlar!
    Özellikle bayanlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.