Şimdi Ara

Tercih için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün babamın arabaya tüp taktırayım diye bursada baya bi gezdim, son olarak 2 yer kaldı aklımda

Toros için
    Tomurcuk oto - Zavoli : 550 TL
    Güler oto - Milano : 600 TL

Gibi bi fiyat verdiler.İkiside italyan markasıdır iyidir hoştur falan filan dediler. Ben hiç anlamam bu işten. Bizim bu torosa hangisinden taktırayım? Yada sizin önerdiğiniz bişey varmı? Bide sorum aşagı yukarı ne kadar yakar bu alet?

Şimdiden zaman ayırıp mesaj yazanlara teşekkür ederim.

• Hangi ustanın işçiliğine daha çok güveniyorsanız onu tercih edin.Karma 11-12 litre/100km diye tahmin ediyorum gerçi babanızının sakin kullanacağını düşünecek olursak 9-10 litre de olabilir.yani 16 kuruşla 20 kuruş arası diye tahmin ediyorum.Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • Cevabınız için teşekkür ederim.

Bugün bursa tomurcuk otoda zavoli markayı taktırdık. 4saatte komple işleri bitti teslim aldık ve 20km falan gittik ilk gözlemimiz çekişten zerre kadar düşmemesi oldu. Bi ara boşa atınca stop etti ama belkide yapmamamız gerekiyordur. Şu anlık memnunuz.

Tekrardan teşekkürler
  • Zavolli için hayırlı olsun diyeceğim,
    Ama milano italyan değildir yanlış anlaşılmasın (Made in ümraniye) And end off lıne in Turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 20 Ekim 2009; 23:35:43 >
  • Brc de olabilir aslında....Kimi kitlerin özel programları varmış sanırım aracın motor gcunun ustunde bir performans saglayarak yakıt tuketımını asag cekıyormus.Bılgısı olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.