Şimdi Ara

Tercih Listem Hazır Gibi Hangisi Gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.)İTÜ Elektronik ve Haberleşme Müh. 7160
    2.)İTÜ Bilgisayar Müh.8880
    3.)Odtü Havacılık ve Uzay Müh. 9070
    4.)İTÜ Uçak Müh.10003
    5.)İTÜ İşletme Müh.10400
    6.)K.T.Ü Tıp 9200
    7)Atatürk Üni.Tıp 10100
    8)Cumhuriyet Üni.Tıp 10700
    9)İTÜ Elektrik Müh.(İng)14200
    10)İTÜ Elektrik Müh. 17100
    11.)Ytü Eleketronik ve haberleşme Müh. 17000
    12.)Ytü Bilgisayar Müh.18600
    13.)İzmir yüksek tek.enstitüsü Elektronik ve Haberleşme 21800
    14.)Yıldız Teknik Elektrik Müh.25000
    15.)İtü Geomatik Müh.(İng)36000
    5 ve 8i çıkartabilirim biraz kararsızım 5 kalacak ama 8 çıkacak galiba çünkü elektriği istiyorum 5 ve 8in gelme ihtimali var mı szce hangisi gelir?

• Yazmadığın mühendislik veya bölüm kaldımı . Böyle tercih listesinide ilk defa görüyorum . Sıralamaya göre yapılmış bir tercih listesi ne istediğini bilmediğin kesin. Kim yönlendirmişse o okumayacak bu bölümleri , ilerde pişman olmazsın umarım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Yazmadığın mühendislik veya bölüm kaldımı . Böyle tercih listesinide ilk defa görüyorum . Sıralamaya göre yapılmış bir tercih listesi ne istediğini bilmediğin kesin. Kim yönlendirmişse o okumayacak bu bölümleri , ilerde pişman olmazsın umarım .

Adamım fark ettiysen zaten 9dan sonrası garanti olsun diye.yani öylesine çünkü 9 bilemedin 10 garanti gelir.Ama ilk 4 tercihim gelirse de seve seve giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic93

quote:

Yazmadığın mühendislik veya bölüm kaldımı . Böyle tercih listesinide ilk defa görüyorum . Sıralamaya göre yapılmış bir tercih listesi ne istediğini bilmediğin kesin. Kim yönlendirmişse o okumayacak bu bölümleri , ilerde pişman olmazsın umarım .

Adamım fark ettiysen zaten 9dan sonrası garanti olsun diye.yani öylesine çünkü 9 bilemedin 10 garanti gelir.Ama ilk 4 tercihim gelirse de seve seve giderim.

Farklı meslek dallarının fazla bulunduğu bir tercih listesi o yüzden söyledim . Hayırlısı olsun o zaman istediğin yer gelir umarım .

• 8 %20
    9 %80 gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonic93

quote:

Farklı meslek dallarının fazla bulunduğu bir tercih listesi o yüzden söyledim . Hayırlısı olsun o zaman istediğin yer gelir umarım .

o listede tıp olmasaydı liste bana göre normaldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.