Hocam yakındoğu kıbrıs hakkında ne diyorsunuz pahalı değil mi sizce kıbris Bu arada ısparta dedim:)
Hocam tam burslu geliyordu son çare olarak yazdım, dış okumamaktansa 300-500 fazladan vermek iyidir
elmaskafaE
kullanıcısına yanıt
Hocam size kesin gelir:)
Ama bana kıbrıs çok uçuk geliyor burada yüzde 50 bursla okumakla kıbrista okumak aynı diyorlardı
Yok hocam önceden kıbrısta 2 sene yaşamıştım. Şöyle düşün. Istanbulda okumak gibi. Aynı para yani. Ama kıbrısta okuyorsun tatil kasabası gibi yer. Pahali ama gozde buyutulecek yani yok
Up
neden diş?
eskovwını
kullanıcısına yanıt
Hocam çünkü insan vücudu küçüklüğümden beri ilgimi çeken bir şey, ellerimi iyi kullanıyorum, bu tarz el işleriyle uğraşmak hoşuma gidiyor ve klinik açıp işletme olayında kendi işini yönetmek var ve bunu seviyorum
Up
Up
Up
Selamlar Hacettepe Dil ve Konuşma Terapisi bu şıkkı işaretledim seneden seneye artan diş hekimliği sıralamaları sıralamanıza bunun geleceğini tahmin ediyorum , arada 1000 civarı oynayan sıralamada gelmesi ihtimal tabi kolay gelsin inşallah istediğiniz olur.
arcmage_enes
kullanıcısına yanıt
Tamamdır hocam , oranın nedenini sormamın sebebi dış hekimligi arasında 700 kişilik fark oluşu açıkladığımız icin teşekkür ederim