Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Tercih Listem Son Rütuşlar ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oldfingers

quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

Anadolu uni. İng. İktisat mesela, 68K dan kapatmis bu sene yazsam gelcek gibi geliyor garip hissediyorum bu sene 14K fark var ama listeye eklicem galiba

Ben de yazarım belki bu seneden her şey olur arkadaş.Anadolu ing iktisat geçen sene 41binden 68 bine 27binlik bi düşüş yaşamış.Bu sene de 40bin düşse giriyorum :)

Hazirligi zormus ama sikinti degil calisiriz artik aynen yaz dostum bu sene kontenjanlar bos kalabilir :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Anadolu uni. İng. İktisat mesela, 68K dan kapatmis bu sene yazsam gelcek gibi geliyor garip hissediyorum bu sene 14K fark var ama listeye eklicem galiba

Ben de yazarım belki bu seneden her şey olur arkadaş.Anadolu ing iktisat geçen sene 41binden 68 bine 27binlik bi düşüş yaşamış.Bu sene de 40bin düşse giriyorum :)

Hazirligi zormus ama sikinti degil calisiriz artik aynen yaz dostum bu sene kontenjanlar bos kalabilir :-)

Aynen ben de duymuştum hazırlıkta kasıyolarmış...İstanbul içi istiom ama şmdi 1.tercihe de anadolu ing iktisat nası yazıcam bilemiyorum...

• quote:

Tercih Listem Son Rütuşlar !
    TM-1 322,23938 55498 , Y-TM-1 345,36068 82887 Durum bu ;

Tercihler:

1-105610537 İstanbul Üniversitesi İktisat 66 K
    2-105630162 İstanbul Üniversitesi İktisat (İÖ) 99 K
    3-107230054 Marmara Üniversitesi İktisat (İÖ) 110 K
    4-106910197 Kocaeli Üniversitesi İktisat 142 K
    5-106930111 Kocaeli Üniversitesi İktisat (İÖ) 192 K

Bu şekilde Hazır Şimdiden ne ekleyebilirim , ne çıkarabilirim, neyin yerini değiştirebilirim beyler bi el atında pazartesi direk yapıyım tercihlerimi...

Bu arada sen okulu mü yaktin

• Aynen karabuk makine muh yaktim hemde 2.17 ortalama ile 2 ye gecmisken .D bu sene oylesine girdim ben istanbulluyum karabuk sarmadi beni :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben de duymuştum hazırlıkta kasıyolarmış...İstanbul içi istiom ama şmdi 1.tercihe de anadolu ing iktisat nası yazıcam bilemiyorum...

O isi bi arastirmak lazim ing. İktisat is hayatinda destek mi kostek mi olur bilmiyorum cunku ing iktisat ogrencileri dersleri yuzde yuz ing. Gordukleri icin iktisati tam manasiyla ogrenemiyor diyorlar ama is hayatinda da bi etiketi olur bence ing iktisatin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 16:40:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O isi bi arastirmak lazim ing. İktisat is hayatinda destek mi kostek mi olur bilmiyorum cunku ing iktisat ogrencileri dersleri yuzde yuz ing. Gordukleri icin iktisati tam manasiyla ogrenemiyor diyorlar ama is hayatinda da bi etiketi olur bence ing iktisatin ...

Bence destek olur.Çünkü işverenler iktisatın başında ingilizceyi görünce ön plana alıyorlar o kişiyi.Dediğin doğru olabilir dersler %100 ingilizce olduğu için iktisat havada kalabiliyor ...

• İktisati adam gibi ogrenip toefl ielts ile belge yapmak daha faydali olmaz mi ? Uzerinede İsletme MBA caktin mi havada kaparlar bana gore...

• arkadaşlar sıralamam 102bin,acaba marmara iö işletme veya iktisat iö olur mu?
  • program kodlarını nerden buluyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

program kodlarını nerden buluyoruz arkadaşlar?

http://rehberlik.osym.gov.tr/arama.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

program kodlarını nerden buluyoruz arkadaşlar?

http://rehberlik.osym.gov.tr/arama.aspx

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.