Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM YARDİMİNİZA İHTİYACİM VAR (HUKUK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende seneye hukuk istiyorum ama şöyle bir durum var beni üzdü tm-3 te 8-10k yapsam ham puanla obp 72-73 falan olucak çok geri atarmı beni çalışsam bile obp yüzünden hedefimden uzaklaşıyomuş gibi oluyorum.
  • İÜ ikinci öğretim gelir bence. Çok yükselme bekleniyor mu hukuklarda? Rehberlikçilerle falan görüsen var mı bu konuda dogru düzgün bir sey söyleyen yok:/

• Sıralamalarda nasıl bir değişim bekliyorsunuz 20 25 bin arasındaki okulların 5 6 bin ya da daha fazla düşme ihtimali var mı sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -brs- - kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş beni 62 obp ile 5kdan 10k ya attı. Seninki benim obpden daha iyi ama sen de geriye atilirsin maalesef. Ham sıralamayı yuksek hedefle bu yüzden.

• Adjor A kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Valla her kafadan bir ses çıkıyor ama genel olarak sıralama değişimi için ön sıradaki hukuklar max 2000, orta sıradaki hukuklarin ise kontenjanlari arttığı için fazla oynamayacağı yönünde

• Kardeş dediğin düşme 25k daki okulun 20k ya dusmesiyse sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

• Busraaç B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben İÜHF'te öğrenciyim, 1. öğretimim ama ikinci öğretim harç haricinde sıkıntı olmuyor.

-Hocalar aynı.

-Zaten yoklama işi olmadığı için gündüz de girebilirsin, bu şekilde derslere giren çok arkadaşım var.

Dediğim gibi harç haricinde hiçbir farkı yok..
  • 62 ortalamaya az atmış yine benim 43 oluyor hesapladım inşallah fazla atmaz da hayallerimizden uzaklaşmayız böyle senin gibi obp düşük ham puan yüksek arkadaşların varsa fikir sahibi olabilmemiz için sıralamalarını söyleyebilirmisin.

Birde senin netlerinin durumu nasıl bu sıralamalarda kac net yapıldığını görmem açısından.
  • azfasamim kullanıcısına yanıt
    Yani iö de harç haricinde pek de bi sıkıntı yok o zaman

• Busraaç B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, örneğin arkadaşım 2. öğretim, Anayasa hocası benle yani çiftlerle aynı, bizim derslerimize giriyor. Ama Medeni Hukuk hocası teklerle aynı, bu sefer onların dersine giriyor.

Tabi bunu ayarlarsın, çakışmalar olur elbet. Onlara akşam girersin ya da hep akşam girersin, akşam ayrı bir güzel oluyor

Bir de cuma günü de tatil 1. sınıfta, söyleyeyim dedim
  • azfasamim kullanıcısına yanıt
    Anladım gündüzler arada girsem fena olmaz tabi bilgilendirme için teşekkürler

• Yarin iü'nün tanıtım günü var haberiniz olsun.

• Ölü tercih.

5K dan 9k ya attı benı de 64 obp ıle.
    dostum sana da İstanbul II. ogretım %99 gelır.
  • Ben 72-73 ortalamayla tm3 ten 7-8k yapsam ortalama 2-3k geri atar gibi duruyor o zaman tabi yanıltıcı bir tahminde olabilir.

Ama cidden kötü bir durum sınavda iyi yapıp okul puanının ceremesini çekmek.
    sıralaman dustukce cok daha fazla gerı atar.Mısal ben 10bın olsam benı 6-7k gerı atıcaktı.50 bın olsam bu sefer 20bın gerı atıcaktı.senıde 7k olsan 10k ya atar tahmınımce
  • Hocam bide netlerini yazabilir misin fikir sahibi olabilmem için.
  • Uppp

• istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    Peki bunu neye dayanarak soyluyorsun kardeş yani etrafında bi rehberlikci falan var mı bu konuda bilgili güvenilir çünkü sen de biliyorsun ki çok önemli hayatı bi konu ben mı biraz karamsarım yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.