< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tercih listeni at tahmin edeyim (3. sayfa)
-
-
Hocam o kadar geri sıralamalara hiç hakim değilim valla ama gelir gibi çok fark var arada. Bu arada patoloji mezunları ne yapar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DGS ile hemşireliğe geçmeyi düşünüyorum knk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam oraları hiç bilmiyorum ya
-
Not: 1. Tercihe yazma sebebim zaten tam bursun gelme ihtimali imkansız belki ileride 1. Tercihden yerleştiğim için işime yarabilir ihtimali ile 1e yazdım zaten diğerleri ölü tercih
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Keşke 2020 sıralamalarını atsaydın
2021 i istedi
Bir an ppyi görünce tanıyamadım tercih listesini görünce gözüm sizi aradı hocam xd
hocam eaya hakim değilim ya, bi de 2020 daha doğru imiş tm için galiba tam bilmiyorum
Benim de içimden bir ses sağlık bölümleri bu sene geçen senenin aksine eskisi gibi daha mütevazı bir ivmeyle azalacak diyor. Geçen seneki problemler bu sene daha dillendirildi doğru ama istediği bölüm tıp olan öğrenci zaten olumsuz noktaları araştırıyor, ille bu sene olduğu gibi gözüne sokulmasına gerek yok eğer vazgeçecekse vazgeçmesi için. Mesela bakın geçen senelerin konularına kimse o derecede çakılacağını tahmin etmemiş, bu da şu matematiğin zor olmasından mühlerin yükselip tıpların düşmesi teorisini biraz daha mantıklı gösteriyor kanaatimce.
Katılıyorum da bu sene doktorların yaşamadığı şey kalmadı o da etkiler kanatimce bu da etkilemiyorsa yuh daha ne etkilesin yani :/
13.460 TM
hacettepe psikoloji 12.7(2020 7.2k)
ankara psikoloji 25.4(2020 13.5k)
ege psikoloji 16.7(2020 16.4k)
-
Sıralamam 37.800
1) esogü Ceng 42.225
2) Kocaeli Ceng 46.500
3) Sakarya Ceng 51.500
Not: esogü geçen seneki gibi bir çekiş yaparsa gelmez
4500 bir çekiş yapmıştı geçen sene
11.855 geçen seneki tıp
benim 12.001
Tokat
Tıp bu sene ilerlerse bi tık ilerler. Yüzde doksan sabit kalır. Ne kontenjan artışı var ne de azalışı. Özellikle son dönemdeki doktorlar için gelir artışı cezbedici.
Eskiden tip,diş,fen bilimleri gibi bölümler Fen puaniyla,
Mühendislik bölümleri Mat puanıyla aliyordu
Aslında tekrar uygulansa daha mantikli olur.
Ceng ile Tıp seçimi arasinda kalmamali bir öğrenci.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X