Şimdi Ara

Tercih önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim siralamam 7252. Acikcasi ne yazacagimi pek bilmiyorum. Kendimden soyle bahsedeyim. Benim teknolojiye merakim cok fazla. Ve kendim bazen bi seyler dusunebiliyorum. Bende muhendis kafasi oldugunu düşünüyorum cunku daha 5.siniftayken (yanlis hatirlamiyorsam) kendim hic bi bilgim olmadan dinamodan elektrik uretilebilecegini düşündüm ve urettim. Tabi sonradan hayal kirikligina ugradim  ..vs bunun gibi yaratici bi zeka var bende. Bu siralamami ve yetenegimi goz onune alirsanbenim siralamam 7252. Acikcasi ne yazacagimi pek bilmiyorum. Kendimden soyle bahsedeyim. Benim teknolojiye merakim cok fazla. Ve kendim bazen bi seyler dusunebiliyorum. Bende muhendis kafasi oldugunu düşünüyorum cunku daha 5.siniftayken (yanlis hatirlamiyorsam) kendim hic bi bilgim olmadan dinamodan elektrik uretilebilecegini düşündüm ve urettim. Tabi sonradan hayal kirikligina ugradim  ..vs bunun gibi yaratici bi zeka var bende. Bu siralamami ve yetenegimi goz onune alirsaniz universite ve bolum olarak bi kac yer onerir misiniz 😊 universite ve bolum olarak bi kac yer onerir misiniz 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.