Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Tercih sonuçları tahminnn (ea) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- istanbul hukuk 4090
    2- istanbul hukuk iö 7232
    3- marmara hukuk 7689
    4- marmara hukuk iö 10.565
  • Gazi gelir hocam iyimser olup kimseye umut simsarlığı yapmaya gerek yok bu sene 20 bin e girenlerin çoğunluğunu ea oluşturuyor say miktarı çok az geçen seneye nispeten bu yüzden istenilen sıralamaların çok zor geleceği kanaatindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasugur kullanıcısına yanıt
    İstanbul iö hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Okkes_karaduran

İstanbul iö hayırlı olsun hocam
    nasıl tercih hocam istanbul hukuk. fikrin var mı
  • Okkes_karaduran O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene ünili giren de çok oldu ama.Özellikle 20-50k arası mühendislik okuyan tayfa 2.dönem online sisteme geçilip vize-finaller çok kolay olduğu için yks çalıştı(Çevremde iki örnek var biri 1004. 1006. Oldu).Ayrıca bu sene mat hafif olduğu için erken bitirip eden/sos çözen mf de çok var.

• Odtü psikoloji
    İstanbul Hukuk
    Marmara hukuk
    Marmara hukuk iö
    Dokuz eylül
    Sıralamam 5791

• Hocam İstanbul iö de derslerin 5-9 arası olacak ama devam zornluluğu olmadığı için derslere sabah girebilirsiniz semt olarak Fatih te ortamı çok iy değil bu yüzden ama kalite bakımından gayet iyi tercih hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sayidjarrah16

Hocam bu sene ünili giren de çok oldu ama.Özellikle 20-50k arası mühendislik okuyan tayfa 2.dönem online sisteme geçilip vize-finaller çok kolay olduğu için yks çalıştı(Çevremde iki örnek var biri 1004. 1006. Oldu).Ayrıca bu sene mat hafif olduğu için erken bitirip eden/sos çözen mf de çok var.
    valla o kadar mf sıralaması gördüm, ea'da ilk 10k'da olan mf sayısı bir elin parmaklarını geçmez benim gördüğüm. 10k kısmında mf çok çok çok az. ha tabi 20k-30k arasında vardır
  • hasugur kullanıcısına yanıt
    Valla hocam olursa böyle bir şey ben çok etkilenmem gibi.Sıralamam 1621 bence TM ilk 2K yapan mf zaten TM den tercih yapar bence.

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Hocam minimum sayıda var dediğim gibi bu sene mat etkisi yoktu edebiyat önemliydi illaki sayısalcı vardır ama geçen seneye nispeten daha az

Hocam bu sene çok değişik bir durum var. Geçen senelerde hiç ayt edb-sos1 yapmayıp tytde iyi yapan sayısalcı ilk 10kdaydı. Bu sene tm öğrencileri iyi yaptığı için sizin dediğiniz gibi edeb-sos sadece çözen sayısalcılar iyi yaptı. Bence bu sene sıralamalarda bir yükselme olacak ama arkadaşın abarttığı kadar değil. Yani edb-sos1 çözen say tayfa az da olsa nötürleyecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayidjarrah16

Valla hocam olursa böyle bir şey ben çok etkilenmem gibi.Sıralamam 1621 bence TM ilk 2K yapan mf zaten TM den tercih yapar bence.
    benim de 4k hocam sıralamam sen ne yazacaksın
  • Okkes_karaduran O kullanıcısına yanıt
    1621.yim hocam ilk 2k çok etkilenir mi genelde ilk 2k yapan mfler de tercih yapıyordur bence

• dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    Hocam Marmara hayırlı olsun

• Gecen sene tm ilk 10kda 40 kisiden 8 i sayisalmis bu sene 40 kisiden 6si sayisal yani durumlar abartildigi kadar kotu degil rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 11 Ağustos 2020; 16:23:37 >
  • Hocam bu bilgiye nerden ulaştınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum sıralamalar yükselir ama abartıldığı kadar değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akuu47 kullanıcısına yanıt
    Hocam fen ve edebiyat bu sene zordu sayısalcılar kendi alanlarıyla uğraşmışlardır ve edebiyat da geçen sene ye nispeten daha zordu yapmaları geçen seneye göre daha zor bizim kıyaslamamız zaten geçen seneye göre

• akuu47 kullanıcısına yanıt
    Salim unsal analiz yapmis hocam bu konu hakkinda ondan ulastim

Hocam 2 K da çok bi değişme olacağını düşünmüyorum

• hocam sınav sonuçları da açıklanmadan umut dağıttılar ben dedim 2010 dan kötü geleck linç yedim yine umut dağıtmayın sizi sonuçlar açıklanınca uplamaya davet ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.