Şimdi Ara

Tercih Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben düz lise mezunu bir kişiyim.ygs 2 puanım 198.istediğim bölüm gaz tesisatı ve teknolojisi akdeniz üniversitesi 2.öğretim istiyorum.
    http://www.butunsinavla...jisi-taban-puanlari.asp . bu sitedeki linkte geçen sene 2.öğretimin 192 yle kapattığı yazıyor ancak acaba bu puanlar liseden direk sınavsız geçen arkadaşların puanımı yani o tarz bir öncelik var mı bilmiyorum benim ygs 2 puanım 198, tercih robotuna baktım biraz karışık anlayamadım yani öyle bir öncelik var mı yok mu onu merak ediyorum.

• dostum meseleyi tam anlamamakla beraber taban puanina degil siralamalara bakmani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaking the centuries

dostum meseleyi tam anlamamakla beraber taban puanina degil siralamalara bakmani oneririm.

dostum ben düz lise mezunuyum ygs 2 puanım 198 istediğim bölüm geçen sene 192 ile kapatmış istediğim bölüm gaz tesiatı ve teknolojisi, mesleki bir bölüm olduğundan acaba teknik liselileri öncelik sağlanıyor olduğu için mi diye içime kurt düştü?yani kısacası ben bu bölüme girebilir miyim?
  • anladim sanirim kontenjaninda azalma yoksa girebilirsin diye tahmin ediyorum oncelik durumu sikinti olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM EDİN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.