Şimdi Ara

tercihinizi yazin nereyi kazandiginizi ogrenin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
16.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TM2:14xx. Okul birinciligi var.

1-GS Hukuk
    2-B.ici İsletme
    3-B.ici Siyaset ve Uls.İlsk
    4-GS İsletme
    5-İst. Hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro10

tercihinizi yazin nereyi kazandiginizi ogrenin

2. tercihi çok istiyorum. nedir durum ? sıralamam 87bin. 79 binle kapamış geçen sene. açıkta kalmam söz konusu olabilir mi ?

2. tercihinin gelme olasılığı maalesef yüksek değil.

5. tercihin belki gelebilir; ama burası gelmezse, 6. tercihinin gelme olasılığı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanak

TM1:16xx

1-GS Hukuk
    2-B.ici İsletme
    4-GS İsletme
    5-İst. Hukuk

• sadece tek tercih yaptım. yazıdğım bölümün istediği puan 409 sıralaması 126k . benim puanım 391 sıralamam 115k. sence giremiyim açıkta mı kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

2. tercihi çok istiyorum. nedir durum ? sıralamam 87bin. 79 binle kapamış geçen sene. açıkta kalmam söz konusu olabilir mi ?

5. tercihin belki gelebilir; ama burası gelmezse, 6. tercihinin gelme olasılığı yüksek.

hocam 2008de 41bin 2009da 64bin 2010da 79binle kapamış hiç mi şansım yok yani ?

yani bunlar olmazsa 6. tercih gelsin bi zahmet. sıralamamdan 18bin düşük bi yer :S

• TM-1 Sıralamam 134.200
    1-İstanbul ÜNİ İktisat İÖ 97.700
    2-Marmara ÜNİ Maliye İÖ 92500
    3-Marmara ÜNİ İktisat İÖ 102.700
    4-Beykent ÜNİ(TAM burslu)97000
    5-Dokuz Eylül Maliye İÖ 122000
    6-Anadolu ÜNİ Maliye 84000
    7-Anadolu ÜNİ Maliye iö 138700
    8-Uludağ Üni İÖ Maliye 156000
  • quote:

quote:

quote:

hocam 2008de 41bin 2009da 64bin 2010da 79binle kapamış hiç mi şansım yok yani ?

yani bunlar olmazsa 6. tercih gelsin bi zahmet. sıralamamdan 18bin düşük bi yer :S

Bana bu yıl bu kadar gerileme olacakmış gibi gelmiyor. 2009'da o kadar gerilemesinin nedeni, o yıl en fazla kontenjan artışının yaşanmasıydı.

"Gelmez. Hiç şansın yok." diye bir şey demedim, demem de. Ama fazla umut bağlama, yüksek bir olasılık yok.

• TM1:16xx

1-GS Hukuk
    2-B.ici İsletme
    4-GS İsletme
    5-İst. Hukuk

ARKADASLAR BİZLE DE İLGİLENİN!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yearism

maestro10 6. yuzde 60
    5. yuzde 25
    2. yuzde 15
    bu kadar.

hocam naptın ya :S 104 binle kapayan bi yere 87binlik sıralama ile yüzde 60 mı diyorsun :S ölelim mi napalım ?

yanlis anladin sen.eger tek 6. tercihini yazsan kesin oraya yerlesirsin yuzde 100 ihtimali dusuren ondeki tercihlerin onlarin olma ihtimali yok mu?benim soyledigimin turkcesi 6 dan asagi dusmezsin demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirkonyum92 -- 5 Ağustos 2011; 18:03:05 >
  • kaanak senin 2. tercihin hayirli olsun.
  • quote:

kaanak senin 2. tercihin hayirli olsun.

Tsk ederim arkadasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Ts-2 sıralamam 16851
    Marmara Tarih 16100
    Gelme olasılığı kaç?

Hocam bana da bi cevap ver:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: icescream

Sıralamam 41800. Puan 444,848. Hangisi gelir sizce.

Düşük bir ihtimalle 7. ya da 8. tercihin, burası gelmezse 9. tercihin, burası da gelmezse yüksek bir ihtimalle 10. tercihin gelir.

Teşekkürler.İnşallah dediğin gibi olur.

• Şimdi kılavuzları karşılaştırdım 2011 ile 2010'u istisnasız Tıp Fakülteleri 5'er kontenjan artmış.(300 kontenjan kafadan artar)
    Diş Hekimliği ve Fizyoterapi-Rehabilitasyon bölümünde 5'er 10'ar artışlar olmuş.(150 civarı artış)
    Yeni açılan tıp fakülteleri,beslenme ve diyetetik bölümleri ve fizyoterapi bölümleri var.(700 kontenjan civarı)
    Yeni açılan vakıf üniversitelerinin(özellikle istanbulda) 500 civarı tam burslu kontenjanı var.
    Yani ümitsiz olmayın yeni açılan bölümleri ve gözümden kaçanları hiç saymıyorum Çok büyük fırlamalar olmasa da (2009-2010'daki gibi) geriye gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

quote:

savas146 eger tmciysen 1. tercih tuttu hayirli olsun. eger sozelciysen bunu belirtmedigin icin bi sey diyemem.

sözelciyim iktisat ve işletme alan için sayılıyor.ama kamu sanırım alan dışı.yinede yazdım . fikrinizi alabilirsem çok sevinirim
    1. tercihim bu yıl yeni açıldı o yüzden puan belirtilmemiş

hocam atlama bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Şimdi kılavuzları karşılaştırdım 2011 ile 2010'u istisnasız Tıp Fakülteleri 5'er kontenjan artmış.(300 kontenjan kafadan artar)
    Diş Hekimliği ve Fizyoterapi-Rehabilitasyon bölümünde 5'er 10'ar artışlar olmuş.(150 civarı artış)
    Yeni açılan tıp fakülteleri,beslenme ve diyetetik bölümleri ve fizyoterapi bölümleri var.(700 kontenjan civarı)
    Yeni açılan vakıf üniversitelerinin(özellikle istanbulda) 500 civarı tam burslu kontenjanı var.
    Yani ümitsiz olmayın yeni açılan bölümleri ve gözümden kaçanları hiç saymıyorum Çok büyük fırlamalar olmasa da (2009-2010'daki gibi) geriye gidebilir.

Ağzına sağlık + YGS faktörü (Kimse bu sene LYS zordu falan demesin)

Umutsuz olmayın, iki hafta sonra göreceksiniz zaten

• aaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 10 Ağustos 2011; 12:50:24 >
  • beyler bikaç sorum olacak.
    1- Meslek lisesi Makina bölümü mezunuyum.Makina bölümünün tercih edebileceği yerler olarak Makina müh.,mekatronik mh,otomotiv müh,imalat müh yazıyor.ben şimdi bu Mtoklardan AlanDışı olarak inşaat, enerji müh ve malzeme müh. seçebiliyormuyum?

2- Sıralamam 300 binlerde .Belki olurda kazabela biri gelir diye tercihlerimi şu şekilde yaptım.Tüm Mtokları sonlara attım.Yanlız şimdi Bir sorum var.Süleyman demirel ü. - imalat iö mtok dan sonrasındakilere puanım yeterli gibi(geçen seneki sıralama ve tahminler doğrutusunda). Bunları en sona attım diye yerleşememe gibi bi durum olur mu? bu sene kesin yerleşmek istiyorum.

• tm2 10470 tm1 11103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Richter -- 10 Ağustos 2011; 1:33:47 >
  • benim adima yorum yapan bi arkadas var burda.istiyorsan git kendi basligini ac orada yorumunu yap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.