Üniversite öğrencisiyim son sınıftayım. Fotoğraf makinemi sattım şu sıralar ki dönem başında yoğun bir proje içinde olacağımı öğrendim Hiç bir zaman masaüstünün yerini tutmadığı için (Benim gözümde) laptop almadım bu konuda bilgim yok...
PHP / Visual Studio üzerinde uzun saatler çalışacağım, Denk modeller arasında en az ısınan, Arada sıkılınca oyuna girip stres atacağım türden... Maksimum 1,400TL Bütçe ile notebook arıyorum, yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şuan bu iki modeli bulabildim sadece... Az ısınması en büyük etken benim için ;) Uzun süreler yazılım yapıyoruz çünkü bazen.
Şimdiden çok sağolun teşekkürler ;)
yokmu bir cevap arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: yrdkl
yokmu bir cevap arkadaşlar...
Dostum asus hakkında bişey bilmiyorum ama Z580 hakkında yorum yapabilirm. 8 gb ram 2 gb Gt 635m ekran kartı var oyun ve diğer uygulamalar için ihtiyacını karşılar kullanıcı yorumları ısınma probleminin olmadığını söylüyor malesef kullanma fırsatı bulamadım Ama birçok incelemesini izledim-okudum :) F/P olarak düşünüldüğünde sınıfının en iyilerinden biri diye bilirm
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yokmu başka yorumda bulunan bu fiyata alınabilecek en iyi ürün Z580 galiba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme