Şimdi Ara

TERCİHLER BİTTİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıllık uzun maratondan sonra kaygılı süreç bitmiş artık omuzlarımızdan yük kalkmış mutlu mutsuz arası çok da düşünmeyeceğimiz dönem gelmiştir ben bu mesajı yazarken son 5 dk olduğunuda belirtmek isterim saygılarımla teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkk -- 3 Ağustos 2012; 23:56:23 >
  • BİTMİŞ OLMAKTADIR HAYIRLI UĞURLU OLSUN HERKESE
  • var mı otobüsü kaçıran
  • geçmiş olsun arkadaşlar. herkes için hayırlısı olur inşallah. birde bunların açıklanması var şimdi bekle bekleyebilirsen 2haftayı geçmez umarım
  • Tercih değiştir kısmı inaktif hayırlısı hackerlar tercihlerimi değiştirmedi ne ter akıttım son saatlerde sürekli f5
  • Beyler Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
  • Allah gönlünüze göre versin arkadaslar hayırlısı olsun insallah
  • Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar
  • gençler geçmiş olsun emin olun son dakkalara kadar tercihi değiştirsemiyim diye düşünüyordum olduda bitti maşallah nazar değmez inşaAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulkdr

gençler geçmiş olsun emin olun son dakkalara kadar tercihi değiştirsemiyim diye düşünüyordum olduda bitti maşallah nazar değmez inşaAllah

3 yıl öncenin konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulkdr

gençler geçmiş olsun emin olun son dakkalara kadar tercihi değiştirsemiyim diye düşünüyordum olduda bitti maşallah nazar değmez inşaAllah

Adamlar meslek sahibi oldular hocam tercih mi kaldı şimdi konuyu görüp kahkaha atarlar
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    milletin işi gücü yok. pc ye keylog atıp senin tercih listeni değiştircek
  • ben 3 yıl öncekiler için yazmadım zaten 2015 yılı tercih verenlere yazdım denk gelirse artık:)
  • ha bide fark ettiyseniz 2015 için blog açılmamış.farkında da değildim açıkçası ama olsun buradan devam edebiliriz sıkıntı yok
  • Vay be ben de böyle düşünüyordum resmen 12 ye kadar yenileyerek bekledim.Saçma bir şey ama aklıma takıldı resmen. Bu arada şunu öğrendim,en ufak bir düşünceniz de bile yalnız değilsiniz.Her ne düşünüyorsanız daha önce birileri tarafından düşünülmüş,yapılmış.
  • şaka maka,geçti tercih dönemi ama kimse tercihle ilgili yanılmıyorsam bir blog açmadı.Bu arada sonuçlar ne durum.Yazın,bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.