Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simferpooly

Benim şansım nedir arkadaşlar zor gibi ama

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU]

Zor görünüyor..
  • @Rage,
    Moralini bozma.Ayın 6 sından sonra yedeklerde hızlanma bekliyorum.Asıl ondan sonra işin rengi belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

@Rage,
    Moralini bozma.Ayın 6 sından sonra yedeklerde hızlanma bekliyorum.Asıl ondan sonra işin rengi belli olur.

Yok hocam. Kafam karıstı. 180 kontenjanlı (ing+alm) Kabataş'ta 65 bos varken. 300 kontenjanlı KAL'da 53 var şu an. Kadıköy'den Kabataş'a kaymalar başlasa cok iyi olacak. Umudumu tam kesmedim. Umarım dediğiniz olur. Bekliyorum hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageAgainstTheMachine -- 5 Eylül 2012; 10:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

@Rage,

Yok hocam. Kafam karıstı. 180 kontenjanlı (ing+alm) Kabataş'ta 65 bos varken. 300 kontenjanlı KAL'da 56 var şu an. Kadıköy'den Kabataş'a kaymalar başlasa cok iyi olacak. Umudumu tam kesmedim. Umarım dediğiniz olur. Bekliyorum hala

Benimde kafam karıştı :D Çok basit bişey gibi görünsede anlayamadım. Anladığım tek şey yedek sırası kaydıkça boş kontenjan artıyor :D

Şimdi bana anlatır mısınız ? Üstteki mesajda anlamadım. Benim şöyle.

Sıram 74 , boş kontenjan 37 , Yedek Sıradan Kayıt Hakkı Kazanmış Toplam Öğrenci Sayısı 50

Nasıl benim durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

quote:

@Rage,

Yok hocam. Kafam karıstı. 180 kontenjanlı (ing+alm) Kabataş'ta 65 bos varken. 300 kontenjanlı KAL'da 56 var şu an. Kadıköy'den Kabataş'a kaymalar başlasa cok iyi olacak. Umudumu tam kesmedim. Umarım dediğiniz olur. Bekliyorum hala

Benimde kafam karıştı :D Çok basit bişey gibi görünsede anlayamadım. Anladığım tek şey yedek sırası kaydıkça boş kontenjan artıyor :D

Şimdi bana anlatır mısınız ? Üstteki mesajda anlamadım. Benim şöyle.

Sıram 74 , boş kontenjan 37 , Yedek Sıradan Kayıt Hakkı Kazanmış Toplam Öğrenci Sayısı 50

Nasıl benim durum ?

Şu an 24. yedeksin ve 37 bos kontenjan var. Eger 37 adam kayıt yaparsa sana sıra gelmiyor. Ya birileri kayıt yapmayacak ya da CAL'dan yükselenler olacak. Durumlarımız benzer gidiyor. Senin 37 bos kontenjanda 27.yedek. Benim 54 boş kontenjan 42. Bekleyip göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageAgainstTheMachine -- 5 Eylül 2012; 10:08:42 >

• Yani benim girmem için 10 kişinin kayıt yapmaması mı gerekiyor

Hayırlısı be güllüm

An itibariyle 36 boş kontenjan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 5 Eylül 2012; 10:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Yani benim girmem için 10 kişinin kayıt yapmaması mı gerekiyor

Hayırlısı be güllüm

An itibariyle 36 boş kontenjan.

An itibariyle 10 değil. 24 kişilik gerileme gerekiyor. Hayırlısı ama KAL gelseydi daha iyiydi yav. Şu an asil oldugum liseden cok cok daha iyi.
  • Ben bu durumu biraz kırmızıda bekleyen arabalara benzetiyorum.Işık yeşile dönünce arkadaki arabaların ilerlemesi biraz zaman alıyor.CAL,KAL gibi üst sıradaki okulların durumu sanıyorum ayın 7 sinden sonra az çok belli olur.Daha alt sıralar için bu biraz daha zaman alır.Benim düşüncem bu yönde.
  • quote:

Ben bu durumu biraz kırmızıda bekleyen arabalara benzetiyorum.Işık yeşile dönünce arkadaki arabaların ilerlemesi biraz zaman alıyor.CAL,KAL gibi üst sıradaki okulların durumu sanıyorum ayın 7 sinden sonra az çok belli olur.Daha alt sıralar için bu biraz daha zaman alır.Benim düşüncem bu yönde.

Aslında umut kesmemi gerektirecek bir olay yok. Kolejler dahil yaklaşık 100 kişilik bir bosluk var KAL'ın üstünde.. Keske biraz daha erken kaymalar gercekleşse. Beklemek öldürüyor insanı..
  • An itibariyle boş kontenjan:

GSL: 3

İEL: 19

Kab.İng. : 42

Kab. Alm. : 21
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

An itibariyle boş kontenjan:

Ufak bir ekleme yapayım.. Kadıköy'de : 51
  • quote:

quote:

Sen yedekte kaçıncısın şu an?
  • quote:

quote:

quote:

Sen yedekte kaçıncısın şu an?

Kontejan 52 su an. En son kayıt hakkı kazanan 104. Ben 39. yedeğim
  • An itibariyle boş kontenjan:

İEL: 17

Kab.İng. : 39

Kab. Alm. : 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 5 Eylül 2012; 15:21:39 >
  •  TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU]

Beşiktaşı bekliyorum olma durumu nedir sizce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: droww

Aha bir tane beşiktaş anadolu buldum inş. olur dostum bence yüzde 50 yüzde 50
  • quote:

Orijinalden alıntı: droww

Yedeklerin son gününe dogru şans dogabilir. Cok ortada. Kacırırsan bile ufak bir sıra farkı ile kacacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benden bir an itibariyle ^^

• 49 bos. 38. yedeğim.. Bekliyoruz herkes gibi. Kader gün yarın olacak gibi. An itibariyle durum budur

• kuzeniminde bu şekilde arkadaşlar ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.