Şimdi Ara

TERCİHLERDE ÇOK BÜYÜK BİR SORUNUM VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bu sene teoga girdim ve dün tercihler başladı bende okulda değil de evde tercih yapıp okulda onaylatacağım ama tercih ekranında yazılar ve okul kodları yazılacak yerler birbirine girmiş bir şekilde görünüyor bunun sebebi nedir ve bunu nasıl çözebilirim?

• Aşırı yüklenmeden olusan bir sorun olmuş olabilir. Beklemeni öneririm.
  • ne kadar bekleyince düzelir acaba çünkü 2 üç gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor.
  • Ne kadar bekleyeceğinizi bende bilmiyorum. Bende komşunun oğlu var. Ona yapacaktım. Ama yapamadım. Bekliyorum hala. Ama düzelecektir.
  • hocam saolun bide bu tercihleri yüzdelik dilimi düşük olan okuldan yüzdelik dilimi en yüksek olan okula göre yapacakmışız galiba bende yapıyım dedim ama mebin yayınladığı kontenjan ve taban puan bilgisinde mesleki ve teknik anadolu liselerinin (artık tüm liseler tek lise altında birleşti sağlık truzim vs. bildiğim kadarıyla) bunların yüzdelik dilimleri görünmüyor bahsettiğim arkadaş eğer öyle yazmassan yazmamış sayılıyomuşuz galiba bu doğru mudur yoksa herhangi bir sıralama gerekmez mi eğer doğruysa bu meb niye mesleki ve teknik anadolu liselerinin yüzdeliklerini yazmadı??
  • Orasını bende anlamış değilim. Sen tahmin edeceksin galiba. Geçen sene yüzdelerinden anlayabilirsin.
    Bu arada düzeldiğinde bana PM at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Orasını bende anlamış değilim. Sen tahmin edeceksin galiba. Geçen sene yüzdelerinden anlayabilirsin.
    Bu arada düzeldiğinde bana PM at.

Tamam atarım şimdi bu benim arkadaşın solediği şey doğrumu yani eğer kucukten buyuge yazmassak tercihimiz kabul olmucakmi birde mesela ornek olarak ben tercihime bu seneki adiyla konak ataturk mesleki ve teknik anadolu lisesi ni yazdim ama bu lisenin eski adi konak ataturk saglik meslek lisesiydi simdi bu lisenin yuzdelik dilimleri aynimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana göre yazabilirsin.
    Sorun da düzelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kafana göre yazabilirsin.
    Sorun da düzelmiş.

hocam nasıl düzeldi ya bende hala bozuk duruyo acaba tarayıcımdan kaynaklı olabilirmi internet explorerden gireyim diyorum internet explorer açılmıyor bende acaba sorun google chromedamı
  • İnternet explorer'den girmeni öneririm. Uyumluluk modu ile sorun kalkıyor.
  • quote:

İnternet explorer'den girmeni öneririm. Uyumluluk modu ile sorun kalkıyor.

hocam internet explorer 8 de bende sorun var tarayıcı açılır açılmaz kapanıyor ve url adresi indiriyor bunu nasıl düzeltebilirim ve bir de uyumluluk modunu nasıl yapacaz
  • İnternet explorer'de bir sorun varsa yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Uyumluluk modu sağ tarafda bulunuyor. Tıkladıgın zaman kullanabiliyorsun.
  • quote:

İnternet explorer'de bir sorun varsa yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Uyumluluk modu sağ tarafda bulunuyor. Tıkladıgın zaman kullanabiliyorsun.

hocam dediiniz yerde öyle bişey yok siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  • Sana anlattığım 8 ve 9 için geçerli. Ben 11 kullanıyorum.
  • quote:

Sana anlattığım 8 ve 9 için geçerli. Ben 11 kullanıyorum.

internet explorer 9 yükledim sorunum düzeldi saolun şimdi sorunsuz tercih ekranı açılıyor şidi bu tercih ekranı açıldı düzgün bir şekilde ve ben tercihleri evde yapacağım şimdi tercihleri herşeyi yaptık ve kaydet butonuna bastık birtek onay durumu kaldı onu okul müdürülüğü onaylatabiliyor mu yani biz onaysız kaydetmiş sayılmıyoruz değil mi? yani onaysız yapsak bile sonra onay gelir mi?
  • Orasını bende bilmiyorum. Bende çocuga yaptım. Büyük ihtimal puanıda yetmeyecek. Ama belki bir yere yerleşir. Annesi bugün okula gidecekti. Onaylatması lazım diye biliyorum.
  • quote:

Orasını bende bilmiyorum. Bende çocuga yaptım. Büyük ihtimal puanıda yetmeyecek. Ama belki bir yere yerleşir. Annesi bugün okula gidecekti. Onaylatması lazım diye biliyorum.

sizin yaptığınızda onay yeri boştu değil mi? yaptığınızda onay yerinde bişey yazmıyordu değil mi?
  • Onay yeri boştu. Yaptıktan sonra onay bekliyor yazdı.
  • quote:

Onay yeri boştu. Yaptıktan sonra onay bekliyor yazdı.

peki hocam siz yüzdelikleri kafanıza göre mi yoksa belli bir sıraya göre mi yazdınız
  • Valla o çok düşük bir puan almış. Okulun yüzdelikleride yazmadıgı için en yakın okuldakilerin hepsini yazdım bende. Öyle bir sıra şeklinde yazmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.