arkadaşım ODTÜ bilgisayar mühendisliği geliyorum diye bağırıyor, daha neyi soruyorsun?
ya ne biliyim sanki bu sene odtü bilgisayarı seçecekler artmış gibime geliyo
ben de tercih ettim ama sıralamam 48 bin.
quote:
Orijinalden alıntı: qwdfbn
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
ODTÜ bilgisayar hayırlı olsun biraz gerilerden girecen ama olsun o kadarı da canım
benim korkum şu salim ünsal denilen adamın simülasyonunda odtü bilgisayara 4000 lerde bi taban puan yazması o kadar yükselmez inşallah
Salimi malimi bırak burda emmesen diyor girecen diyor rahat ol dostum şimdiden odtü'yü evir çevir araştır google earth'e gir etrafına yol güzergahına bak acil durumlarda en yakın hastanedir kaçış planıdır yemek yeme yerleri etraftaki esnaf lokantaları vs. her şeyini inciğine cinciğine değin bak hayırlısı olsun
hocam yıldırım beyazıt tıp çok yükselcek diyolar ben hiç ihtimal vermiyodum
Hocam pardon ya ben sıralamanı yanlış okumuşum. Bence de ODTÜ bilgisayar gelir. Belki bana da istatistik gelirse odtü'de oralarda görüşürüz.
quote:
quote:
quote:
ODTÜ bilgisayar hayırlı olsun biraz gerilerden girecen ama olsun o kadarı da canım
benim korkum şu salim ünsal denilen adamın simülasyonunda odtü bilgisayara 4000 lerde bi taban puan yazması o kadar yükselmez inşallah
Salimi malimi bırak burda emmesen diyor girecen diyor rahat ol dostum şimdiden odtü'yü evir çevir araştır google earth'e gir etrafına yol güzergahına bak acil durumlarda en yakın hastanedir kaçış planıdır yemek yeme yerleri etraftaki esnaf lokantaları vs. her şeyini inciğine cinciğine değin bak hayırlısı olsun
sağolasın hocam içimi rahatlattın şimdi
quote:
quote:
quote:
quote:
sağolasın hocam içimi rahatlattın şimdi
hadi köfte yine iyisin iyi üniversite iyi hayat dil öğren kendini geliştir sosyal + derslerde başarılı ol kim tutar seni