Şimdi Ara

Teredo Tunneling Pseudo-Interface problemi çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
86.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: utkusss

quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

Selam arkadaşlar aygıt yöneticisine girdiğinizde Ağ Bağdaştırıcı seçeneğinde devamlı Teredo Tunneling Pseudo-Interface de sarı işaret bulunuyordu. sonunda çözdüm belki yardımı olur diye buraya yazmak istedim.

Modify IPv6 registry key to enable IPV6

1. Start a basın ve çalıştıra "regedit" yazın

2. Alttakı satırı takip edin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\TCPIP6\Parameters

3. parametrelerin içinde "DisabledComponents" bulun.

4. "DisabledComponents" çift tıklayın. ordaki sayı veya sayıharf kombinasyonunu 0 (sıfır) ile değiştirin.

5. Registry Editor den çıkın, ve yeniden başlatın.

Bu işlerleri yaparken hata alırsanız firewall u ve antivirus ü kapatıp tekrar deneyin.

Ben bu işlemi yaptıktan sonra internete giriş hızım biraz değişti. sizde fark edeceksiniz.

NOT : işletim sistemim win7 32 dir. Diğer işletim sistemlerinde çalışır mı bilmiyorum.

Kolay gelsin

Hocam ne kadar teşekkür etsem az ,gerçekten uzun süredir wi fi bağlanma sorunları yaşıyordum ,paylaşımınızın ardından bu sorunlarım çözüldü.Çok çok teşekkürler ,hayırlı günler.

İşinize yaradığına sevindim.

• 64 bitte farklı mı oluyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1771

64 bitte farklı mı oluyor acaba.

Olabilir sonuçta bit farkı var.
  • kendi sitesinde (hp) se bile bu meretin ne sürücü güncelleştirmesi nede sürücüsü olmadığına göre pekte mühim bi şey değil bu hatta zararlı olabilir diye düşünüyorum.... ne üdüğü belirsiz.... bende uyguladım 5-10 dakikaya umarım düzelir ... burada paylaşıcam... olsun olmasın şimdiden teşekkürler....
  • Evet simge gitti ama neti engelleme sorunum devam ediyor.
  • Elektronikkurduu E kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız işlem internetin engelini kaldırmak için yapılan bir işlem değil zaten. internet engeliniz DNS ler ile alakalı yada diğer konua rile alakalı olabilir. wireless yada ethernet kartınızı güncellemeyi deneyin.
  • teşekkürler..düzeldi.
  • 1YILKI kullanıcısına yanıt
    Sevindim.Geçmiş olsun.
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    işe yaradı dostum çok sağol ya emeğine sağlık win 7 64 bit.. Teşekkürler. @acheron34
  • esir-ether E kullanıcısına yanıt
    sevindim geçmiş olsun.
  • Hocam acer 5920g win10 yükledim wireless kablosuz kod10 hatası veriyor aygıt yüklü ama çalışmıyor acer sitesinde win10 için Sürücü yok varmı bi çözümü sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wireless in driver'ı yok ise kod 10 hatası alırsın. tek çözümü win 10 uyumlu sürücünün çıkmasını beklemek. kod 10 driverın başlatılamadığı manasına geliyor. ama sitersen wireless driverlarının indir her platform için. teker teker dene ama laptop un işletim sistemine zarar verebilir. en güzeli acer a mail at. bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

wireless in driver'ı yok ise kod 10 hatası alırsın. tek çözümü win 10 uyumlu sürücünün çıkmasını beklemek. kod 10 driverın başlatılamadığı manasına geliyor. ama sitersen wireless driverlarının indir her platform için. teker teker dene ama laptop un işletim sistemine zarar verebilir. en güzeli acer a mail at. bakalım ne diyecekler.

mail attık bakalım enteresandır sadece kablosuz aygıt hata veriyor bunuda çözsem çok iyi olur 8 yıldır kullandığım laptop adeta kendine geldi :)
  • wireless modemin modeli farklı ise üreticisinin sitesinden de indirebilirsin belki driver ı. eğer modelini bilmiyorsan bazı programalr var. onları kur modelini öğren o şekilde arat derim. Geçmiş olsun şimdiden.
  • Bende de düzelmedi ya. Bağlantıyı buluyordu fakat sarı ünlem işareti çıkıyordu. Değişen bir şey olmadı.

• Dediğini yaptım ama bağlantı tamamen koptu

• quote:

Orijinalden alıntı: iremzbk1907

Dediğini yaptım ama bağlantı tamamen koptu

Belliki yanlış yapmışsınız. o kadar yorumdan sadece sizinkinin kopması normal değil
  • Hayatımı kurtardın 10 yıl sonra hala işe yarıyor   

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.