pm nedir biliyorum cevap vermeme hakkımı kullanıyorum kardeş karadenizli değilim sen bi deildir bile diyemiosun ahkam kesiosun
pm=öm=özel ileti Suzi ben sana dün yatmadan demedimmi değildir diye Nese ben gidiyorum buluşmam var Daha da hortlatma bu konuyu
quote:Orjinalden alıntı: izmirindelisi pm=öm=özel ileti Suzi ben sana dün yatmadan demedimmi değildir diye Nese ben gidiyorum buluşmam var Daha da hortlatma bu konuyu saol ya çok iyisin bilmiodum pm ne demek sen dedin ama demıyenler oldu
quote:Orjinalden alıntı: SuzianSuzi quote:Orjinalden alıntı: izmirindelisi pm=öm=özel ileti Suzi ben sana dün yatmadan demedimmi değildir diye Nese ben gidiyorum buluşmam var Daha da hortlatma bu konuyu saol ya çok iyisin bilmiodum pm ne demek sen dedin ama demıyenler oldu ben dedim ya, o yeter... sofrada efecenin, burda benim kurallarım geçer ayrıca öm için, bişey değil.. her zaman
quote:Orjinalden alıntı: SuzianSuzi bir dilim tereyağlı ekmeğin yere düşme olasılığıyla, ekmeğin yağlı olan tarafının halıya deyme olasılığı doğru orantımıdır??? ekmeğe sürülen tereyağının viskositesiyle doğru orantılı çok iğrenç oldu bee
quote:Orjinalden alıntı: RedBullVodka yaw bırak doğrumu tersmi, tereyağını ekmeğe sürer yersin hepsi bu kasma kendini peki