Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tergan Bot 41 Numara Satın Al 16 Haziran 2017 10:31 1 1 Tergan Bot 41 Numara Tergan marka 41 numara bot aldım fakat ayağıma biraz büyük geldi,bu yüzden satmak istiyorum.Deneme amaçlı sadece bir kez kısa süreli olarak dışarıda giydim fakat büyük geldiği için rahat edemedim.Ayakkabıda hiçbir deformasyon yoktur,sıfır kokusu üzerindedir.Ayak ölçüm 24.5cm alacak olan arkadaş bunu dikkate alsın.Bot için istediğim fiyat 100TL'dir.Kargo alacak olan arkadaşa aittir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-tergan-bot-448499253/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ("serden" nickli arkadaşa verdim) GG 100/25 hesabımı karşılıksız kullandırmak istiyorum Sinobi Siyah Bayan Saat 50>>>45TL>>>35TL Tergan Bot 41 Numara SATILIK Rock Zircon RAU0501 Kulaklık