Şimdi Ara

Terim ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ozan Kabak’ta tam saatli bomba. Patladı patlayacak. Her topu kaptıracakmış gibi bir hali var. Tabi ileri de ne yapar bilemem. Çok gelişmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Ozan Kabak’ta tam saatli bomba. Patladı patlayacak. Her topu kaptıracakmış gibi bir hali var. Tabi ileri de ne yapar bilemem. Çok gelişmesi lazım.
    Sen de saatli bomba bir taraftarsın. Çocuğun oynadığı en kötü maçtı. Bu çocuğun istikrarlı bir şekilde gelişebilmesi için yanında Ujfa gibi bir stoper gerekiyor. Bir kazma Serdar çıkıp, diğer kazma Maicon giriyor maça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Sen de saatli bomba bir taraftarsın. Çocuğun oynadığı en kötü maçtı. Bu çocuğun istikrarlı bir şekilde gelişebilmesi için yanında Ujfa gibi bir stoper gerekiyor. Bir kazma Serdar çıkıp, diğer kazma Maicon giriyor maça.

Alıntıları Göster
    Dostum arkadaş zaten Troll yorma kendini .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kifflom

Dostum arkadaş zaten Troll yorma kendini .

Alıntıları Göster
    valla gerçekleri söylüyorum. dost acı söyler derler. siz her şeyi toz pembe görmeye çalışıyorsunuz. bizim ülkemizde ki çoğu insan gibi. ülkenin de durumu ortada zaten.
  • quote:

valla gerçekleri söylüyorum. dost acı söyler derler. siz her şeyi toz pembe görmeye çalışıyorsunuz. bizim ülkemizde ki çoğu insan gibi. ülkenin de durumu ortada zaten.

Alıntıları Göster
    Dostum ne bekliyorsun ? Mourinho falan mı gelmeli ? Fatih Terim den iyi biri geldi mi bu takıma ? Bu bir gerçektir bu takım bu adamla olmali .Arsene Wenger Arsenal de nasılsa aynen öyle 22 yılda adam sadece 3 kez şampiyon etti . Bu işler yok sunu yapmalıydi yok bu olmalıydı falan değil . Ozan kabak dedigin zaten genç çocuk takımda değişme hakkı kalmadi onun için de bir fırsat oldu ve elinden geleni yaptı . He hata varmiydi , oynanan futbol tatmin edicimiydi evet değildi . Yapılması gerekenler cok ama FT ye eleştirilere daha fazla tahammül edemiyorum . Biraz zaman zaman zaman .

• quote:

Dostum ne bekliyorsun ? Mourinho falan mı gelmeli ? Fatih Terim den iyi biri geldi mi bu takıma ? Bu bir gerçektir bu takım bu adamla olmali .Arsene Wenger Arsenal de nasılsa aynen öyle 22 yılda adam sadece 3 kez şampiyon etti . Bu işler yok sunu yapmalıydi yok bu olmalıydı falan değil . Ozan kabak dedigin zaten genç çocuk takımda değişme hakkı kalmadi onun için de bir fırsat oldu ve elinden geleni yaptı . He hata varmiydi , oynanan futbol tatmin edicimiydi evet değildi . Yapılması gerekenler cok ama FT ye eleştirilere daha fazla tahammül edemiyorum . Biraz zaman zaman zaman .

Alıntıları Göster
    Bana göre GS başına gelen gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör Jupp Derwall'dir.
    Bilmiyorum o zamanları ne kadar hatırlarsınız ama bu adam sadece GS'ı değil Türk futbol tarihini değiştirmiştir.
    Ben daha 5-6 yaşındaydım o adam takıma geldiği zamanlar. Hayal mayal hatırlıyorum. İşte bize böyle çığır açacak adamlar lazımdır.
    2007 yılında kendisini kaybettik. Cenazesinde Alman'dan çok Türk vardı. Toprağı bol olsun.

vakit olduğunda bir okuyun derim...

• quote:

Alıntıları Göster
    Mourinho Terim'den daha iyi değil onu söyleyim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Mourinho Terim'den daha iyi değil onu söyleyim de.

Alıntıları Göster
    Ciddi değil dimi bu mesaj?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Ciddi değil dimi bu mesaj?

Alıntıları Göster
    Gayet ciddi..Terim'deki kısıtlı imkanlar Mourinho'da olsa Mourinho kupa yüzü göremezdi ama Mourinho'daki imkanlar Terim'de olsaydı Terim onun aldığı kupaların 2 katını felan alırdı.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Tabi aynı liglerde olmaları lazım :)

• Evet beyler dediğime geldiniz mi? Ben bunu daha terim gelmeden aöyledim. 3 defa gelmiş 3 defa kovulmuş adamın bu takımda ne işi var. Ayrıca bu adam mafya olmuş. Yanına da sağ kol hasan şaşı almış külhan beyliği yapıyorlar.

• Hala aynı düşüncedemisin?Sen dediğime geldin mi ? Ozan Kabak nereye gitti bak , atıp tuttuğun.
  • quote:

Evet beyler dediğime geldiniz mi? Ben bunu daha terim gelmeden aöyledim. 3 defa gelmiş 3 defa kovulmuş adamın bu takımda ne işi var. Ayrıca bu adam mafya olmuş. Yanına da sağ kol hasan şaşı almış külhan beyliği yapıyorlar.
    Terim bu takımı şampiyon yaparsa senin gibi Terim düşmanları bizden daha fazla sevinecek muhtemelen. Ne kadar çıldırsanız da hoca 5 yıl daha takımın başında kalacak.
  • Ben terimi sevmiyorum bana göre başarılı değil. Takım iyi oynamıyor. Son maçı da biraz haksız kazandık maalesef. Ama Önemli olan avrupada ne yaptı ona bakalım. Bizim köy ligine değil.

• Kifflom kullanıcısına yanıt
    Ozan Kabak daha yolun başında. Bakalım bir iki sene sonra ne olacak. Arda gibi olmasın. Ama umarım başrılı olur. Bu konuda ben yanılmış olurum.

• quote:

Ben terimi sevmiyorum bana göre başarılı değil. Takım iyi oynamıyor. Son maçı da biraz haksız kazandık maalesef. Ama Önemli olan avrupada ne yaptı ona bakalım. Bizim köy ligine değil.
    Avrupa'dan kupa getiren tek Türk teknik adam. Daha ne yapması gerekiyor başarılı sayılması için ? 34'de 34 yaparak şampiyon mu olalım, namağlup şampiyonlar ligini mi kazanalım ?
  • Basarili olmak "sana göre, bana göre" degisen bir kavram degil. Basari ya vardir ya yoktur. Sevmiyorum dersen bu kendi fikrin olur. Basarisiz dersen bu yanlis bilgi vermek olur. Fatih Terim Türk futbol tarihinin acik ara en basarili teknik direktörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Basarili olmak "sana göre, bana göre" degisen bir kavram degil. Basari ya vardir ya yoktur. Sevmiyorum dersen bu kendi fikrin olur. Basarisiz dersen bu yanlis bilgi vermek olur. Fatih Terim Türk futbol tarihinin acik ara en basarili teknik direktörüdür.
    Aynen sevmiyorum.
    Başarılı olması için şampiyonlar ligi şampiyonluğu isterim.
    Türkiye ligi bana göre kıstas değil.

• quote:

Aynen sevmiyorum.
    Başarılı olması için şampiyonlar ligi şampiyonluğu isterim.
    Türkiye ligi bana göre kıstas değil.

Alıntıları Göster
    O zaman bir Pep Guardiola, Mourinho vereyim abime. Zira Galatasaray'a şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandırabilecek bir Türk teknik adam henüz bulunamadı.

• yeter artık istifa et
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.