Şimdi Ara

Terim in futbolundan bıktım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Renkdaş bir Barcelonalı olsan ve " Valverde futbolunu beğenmiyorum " desen seni anlarım.

Barcelona daha önce başka TD'ler ile şampiyon olmuş ŞL kazanmış. Son 25 yılına Pep damga vurmuş. İyi futbol oynarken yapmış bunları.

Galatasaray'a baktığımızda ise FT yokken ezeli rakibi Fenerbahçe daha fazla şampiyon olmuş, Beşiktaş'tan 1 kez fazla şampiyonluğu var. Hâl böyle iken FT'yi gönderdikten sonra gelen TD'nin daha iyi bir futbol oynatacağı olasılığı bir hayli düşük.

Terim Galatasaray'ın Ferguson'udur, adam 27 senede 13 şampiyonluk yaşamış, Terim 9 senede 7...

Yıldırım Demirören 5 sene önce bize yaptığını geçen sene BJK'ye yaptı renkdaş. Terimli GS çok iyi giderken Milli takıma onu bir şekilde getirdi, şimdi de aynısını BJK'ye yaptı. Terim GS'yi satmadı göz yaşları ile gitti kulüpten.

Lucescu adı 10 sene önce konuşulsa heyecanlanırdım ama Lucescu'nun ve Terim'in son 10 yılda yaptıkları ortada.

İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır. Terim geçtiğimiz dönemlerde daha iyi kadrolar ile neler yaptığını kanıtladı. Bu kadro onların yanında çok zayıf, ayrıca tarihin en zayıf SL gurubuna Sinan Gümüş ile forvette çıktık, adamlar kadrosuna 24 kişi alırken biz sakatlıklar yüzünden 20 kişi alamadık. Adam 9 senede 7 şampiyonluk yaşatmış, 1 kez UEFA kupası kazandırmış sayısız Avrupa galibiyeti yaşatmış. 1 sene şampiyonluktan biraz uzak kalmış ve Avrupa'dan uzak kalmış adama söylenenlere bak! Biraz saygı.

Alıntıları Göster
    Renktas tekrar yazayim.

Su son Ibra olayindan sonra su an Terimden baskasi bu kaos ortamini yonetemez de evet derim. Su yeni durumda terim gercekten en iyi tercih. Eyvallah. Bugun itibari ile Terim kalsin diyorum. Ibra olayi sebebi ile.

Amaaa.

Garson: " etler nasil pissin?"
    Liyundama: " pismesin"
    Marcao adami cig cig yer diye binlerce postun altina liyundama marcao buyuk mac oynamadi diye yazarsan saygi duymam. Bu ikiyuzluluge bu insani aptal yerine koymaya tepem atiyor. Bu arada biz marcao liyundama non erzurum, alanya bursa macini konusuyoruz. Bursaya oynamak icin ne gibi buyuk mac lazim. Real madridle mi hazirlanacaz bursayi yenmek icin. Ozan kabak icin buyuk mac oynamadi ne isi var bayern de diyen neden yok?

Futbol gelisen degisen bir oyun. 70 lerde 8 numara 90larda 10 numara uzerine oynanan oyuna terim 90larin sonunda pres futbolu denilen oyunla cevap verdi ve arsenalin njunberg pires henry petit overmars vierali kadrosunu yendi. Bu terimi milana td yapti. Ama terim 96 da futbol adina ne biliyorsa bugunde o kadarini biliyor. 20 yasinda parlayip gram gelismeyen ogrenmeyen okumayan turk topcusu gibi egolari yuzunden gram ilerlemedi.

Bugun terimin 2019 da oynanan futbola verecek cevabi oyunu yok. Sorun tam olarak bu. Terimin bildigi tek taktik maalesef artik bizi cl de gruplardan cikarmiyor.

Bana yukarda soruyorlar terim gitsin kimi alalim? Kac para bir td biliyor musun falan filan. Bende onlara soruyorum ama cevap yok.

Terimin istedigi bildigi yada oynatabilecegi oyun icin daha kimi alalim?

Fernando oynamiyor degil oynatilamiyor. Ndiaye hala deli gibi kosuyir ama fayda sifir. Marcao liyundama ile orta sha cizgisine defans kurupta kasimpasa kadar diagneyi topla bulusturamiyorsan adama sorarlar hocam bu nedir?

Diagne iyi kotu deniyorum. Diagne yerine drogbayi koy ve ona verilen pas kadar drogbaya pas ver. Adam isyan eder. Kavga cikar.

Herhangi bir macta sadece galatasaryin sutlarina bak. Kaleyi tutan yada tutmayan. O kadar az zayif ve acinasi ki.

Belhanda ve feghuli ne kadar cani isterse Galatasarayin borusu o kadar otuyor. Ben bunu elestiriyorum.

Medyada bile serdar ali celik sonunda dun soylemis. Galatasaray kadrosunun hakkini veremiyor terim diye. Bu o kadar acik bir gercek ki.

Td lerinde formlari iner cikar. Ben terimin formunun bu sene kotu oldugunu soyluyorum. Ve tekrar geri formunun gelecegine inanacim olmadigindan gitsin diyorum. Bana biri deseki terim formsuz ama biz seneye umutluyuz o baska bir tartisma o nu tartisiriz. Ama bana dalga gecer gibi orta saha cok kotu marcao liyundama buyuk mac oynamamis adamlar denilirse kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Renktas tekrar yazayim.

Su son Ibra olayindan sonra su an Terimden baskasi bu kaos ortamini yonetemez de evet derim. Su yeni durumda terim gercekten en iyi tercih. Eyvallah. Bugun itibari ile Terim kalsin diyorum. Ibra olayi sebebi ile.

Amaaa.

Garson: " etler nasil pissin?"
    Liyundama: " pismesin"
    Marcao adami cig cig yer diye binlerce postun altina liyundama marcao buyuk mac oynamadi diye yazarsan saygi duymam. Bu ikiyuzluluge bu insani aptal yerine koymaya tepem atiyor. Bu arada biz marcao liyundama non erzurum, alanya bursa macini konusuyoruz. Bursaya oynamak icin ne gibi buyuk mac lazim. Real madridle mi hazirlanacaz bursayi yenmek icin. Ozan kabak icin buyuk mac oynamadi ne isi var bayern de diyen neden yok?

Futbol gelisen degisen bir oyun. 70 lerde 8 numara 90larda 10 numara uzerine oynanan oyuna terim 90larin sonunda pres futbolu denilen oyunla cevap verdi ve arsenalin njunberg pires henry petit overmars vierali kadrosunu yendi. Bu terimi milana td yapti. Ama terim 96 da futbol adina ne biliyorsa bugunde o kadarini biliyor. 20 yasinda parlayip gram gelismeyen ogrenmeyen okumayan turk topcusu gibi egolari yuzunden gram ilerlemedi.

Bugun terimin 2019 da oynanan futbola verecek cevabi oyunu yok. Sorun tam olarak bu. Terimin bildigi tek taktik maalesef artik bizi cl de gruplardan cikarmiyor.

Bana yukarda soruyorlar terim gitsin kimi alalim? Kac para bir td biliyor musun falan filan. Bende onlara soruyorum ama cevap yok.

Terimin istedigi bildigi yada oynatabilecegi oyun icin daha kimi alalim?

Fernando oynamiyor degil oynatilamiyor. Ndiaye hala deli gibi kosuyir ama fayda sifir. Marcao liyundama ile orta sha cizgisine defans kurupta kasimpasa kadar diagneyi topla bulusturamiyorsan adama sorarlar hocam bu nedir?

Diagne iyi kotu deniyorum. Diagne yerine drogbayi koy ve ona verilen pas kadar drogbaya pas ver. Adam isyan eder. Kavga cikar.

Herhangi bir macta sadece galatasaryin sutlarina bak. Kaleyi tutan yada tutmayan. O kadar az zayif ve acinasi ki.

Belhanda ve feghuli ne kadar cani isterse Galatasarayin borusu o kadar otuyor. Ben bunu elestiriyorum.

Medyada bile serdar ali celik sonunda dun soylemis. Galatasaray kadrosunun hakkini veremiyor terim diye. Bu o kadar acik bir gercek ki.

Td lerinde formlari iner cikar. Ben terimin formunun bu sene kotu oldugunu soyluyorum. Ve tekrar geri formunun gelecegine inanacim olmadigindan gitsin diyorum. Bana biri deseki terim formsuz ama biz seneye umutluyuz o baska bir tartisma o nu tartisiriz. Ama bana dalga gecer gibi orta saha cok kotu marcao liyundama buyuk mac oynamamis adamlar denilirse kusura bakmayin.

Alıntıları Göster
    Luyindama ve Marcao ile alakalı bir yorumum olmadı şimdiye kadar. 2sini de çıplak gözle izledim seneye çok şey bekleyebiliriz ikisinden de yeterki Terim kalsın. An itibari ile çok memnun değilim açıkçası.

Bana kalırsa Terim Belhanda ve Feghuli'den memnun değil. Bilhassa Belhanda'dan. Bu yaz satılacak ilk oyuncu bence. Gel gelelim takımda onun yerini dolduracak başka futbolcu yok, belki Emre Akbaba sakatlanmasa Ocak ayında Rodriguez yerine onu gonderebilirdik.

Şu UEFA kriterleri yüzünden Terim daha kendi inandığı güvendiği kadroyu kuramadı. Beğenmediği oyunculardan sadece Serdar Aziz ve Derdiyok gitti, yaz ayından sonra bir kaç değişiklik daha olacak o zaman bu takım rayına oturacak.

Şuanda ligin 2. yarısında Başakşehir ile aynı puanı toplamışız. 9 maç 7 galibiyet 2 beraberlik 23 puan. Bir gelişme bir düzelme var ilk yarıya göre, bir de takımda bir çok kişi daha tam adapte olamadı onların birbirine alıştığını ve seneye Belhanda yerine başkası olduğunu düşün...

Yeterki Terim kalsın, zaten seneye FB Ersun ile sadece lige konsantre olacak ama sallantıda, BJK'de Şenol Güneş olmayacak, Başakşehir hem lig hem Avrupa yapacak. Nasıl Ferguson'un kurduğu kadroyu başka biri oynatamadıysa bu kadroyu da Terim'den başkası kullanamaz, varsın bu sene şampiyon olamasın, seneye kalmayı tarihindeki başarılarla bu takıma kattıklarıyla, yaşattıklarıyla hakediyor.

• Bundesliga da küme düşmeme mücadelesi veren shalke bizi 2 maçta da ezdi. Keza benfica 2 maçta bizi ezdi. Bu iki takımda çok büyük takımlar değil bir barça bir man. city gibi. Bizim kadromuz bu iki takımla da aynı kalitede nerdeyse ama adamlar bizi futbol olarak ezdi avrupada şamaroğlanına döndük. Malesef Terim dönemi geçti. Çok daha iyi taktisyen hocalar gerek bize. Avrupa futboluna ayak uydurabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Bundesliga da küme düşmeme mücadelesi veren shalke bizi 2 maçta da ezdi. Keza benfica 2 maçta bizi ezdi. Bu iki takımda çok büyük takımlar değil bir barça bir man. city gibi. Bizim kadromuz bu iki takımla da aynı kalitede nerdeyse ama adamlar bizi futbol olarak ezdi avrupada şamaroğlanına döndük. Malesef Terim dönemi geçti. Çok daha iyi taktisyen hocalar gerek bize. Avrupa futboluna ayak uydurabilecek.
    Lucescu hem kariyer hem taktik hemde basari olarak 4 e 5 e katlar terimi.

Lucescu nun devri gecti. Bunu 60 milyon soyluyor. Ayni saat terim icin de isliyor onun da devri gecti. Bunu 60 kisi soyleyemiyor. Pess.

Ayrica Terimin bu yonetimi kucuk goren soylem ve demeclerinden de cok rahatsizim. Bu ibra olayinda Mustafa Cengiz lehine cikip iki laf et be adam. Bisi soyle. O kadar etkin gucun var. Sonsuz kredin var. Delikanlisin ya. Cik bisi soyle. Umarim soyler ama soylemeyecek. Havayi koklayacak. Kim gucluyse orda kalacak. Onun burdaki avukatlarinin cevabi da belli buna. Terim takim etkilenmesin diye konusmuyor. Hahahaha. Yersen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.