Herseferinde suratıma kapatıyorsun telefonu.Bir daha iki bileğimi kesseler aramam seni. diye mesaj çekti.
Ne yapsam bilmiyorum?
Eee benim de suratıma telefon kapatsalar ben de terkederim.
Ya şu aşk kavramını bize çok yanlış lanse etmişler ya, harbi diyorum. Hangi acıya baksam temelinde aşk yatıyor. Açıyorsun gazatelerin üçüncü sayfalarını aşk uğruna işlenen cinayetleri, analarını babalarını kıtır kıtır doğrayan insanları görüyorsun. Nerede depresyona girmiş bir insan görsem bana aşk diyor, aşığım diyor. Ya sanki diğer bütün sorunlar hallolmuş bir bu kalmış; adı Aşk! Hay adı batsın. Ne gelirse başımıza ondan geliyor.
Aldatmıştır seni bi de o.
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
%100 Başkasını bulmuştur.
EVET SANA KATILIYORUM.YOKSA DÜN SEVİYORUM DİYEN BUGÜN İSTEMİYORUM GİT DEMEZ.SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN KAVGA ÇIKARIYOR.KESİN BAŞKA BİRİ VAR.
quote:
Orjinalden alıntı: Mutlucuk
Ya şu aşk kavramını bize çok yanlış lanse etmişler ya, harbi diyorum. Hangi acıya baksam temelinde aşk yatıyor. Açıyorsun gazatelerin üçüncü sayfalarını aşk uğruna işlenen cinayetleri, analarını babalarını kıtır kıtır doğrayan insanları görüyorsun. Nerede depresyona girmiş bir insan görsem bana aşk diyor, aşığım diyor. Ya sanki diğer bütün sorunlar hallolmuş bir bu kalmış; adı Aşk! Hay adı batsın. Ne gelirse başımıza ondan geliyor.
hayırdır arkadaşım aşktan yana ağzın mı yandı yoksa ya da birisi sizi süründürüyor mu
/>
quote:
Orjinalden alıntı: ozlembace
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
%100 Başkasını bulmuştur.
EVET SANA KATILIYORUM.YOKSA DÜN SEVİYORUM DİYEN BUGÜN İSTEMİYORUM GİT DEMEZ.SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN KAVGA ÇIKARIYOR.KESİN BAŞKA BİRİ VAR.
Merak etme 1 aya kalmaz haberini alırsın,başka biriyle olduğuna dairİnsanlar vefasız,sevgi denilen şey ne kadar orjinal,ne kadar sahte? Neyse herkese iyi bayramlar
bir insana değer biçerken çok dikkatli davranmak gerek, geçmiş olsun ..
bakınız imza
quote:
TAM EVLENECEKKEN YARIYOLDA KALDIM.NE YAPMALIYIM.BİLMİYORUM.
Ben 3. Nişanı attım gerçi terk edilmedim ettim ama hiçde üzülme arkadaşım demekki sen ona laik değilmişsin ! Oda sana laik değilmiş.Evlenmeden çekip gidenden KOCA olmas... Ya evlenseydinde gitseydi yada daha kötü olsaydı şükürde bence kör deilsin topal deilsin kaderin kısmetin başkasıymış üzülme canım
fatma nasıl iş bu senınkısı 3.nişanımı attınne bu kendı aranızda nişanlanıptamı ayrılıyosun kuzum yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: _-Murat-_
İnsanın yaradılışı bu. Nefise göre hareket edip onun kölesi olunca aşkında, ayrılığında nefisten oluyor. Sonra nasıl yapar bunu bana de dur:/
quote:
Orjinalden alıntı: F@TM@
quote:
TAM EVLENECEKKEN YARIYOLDA KALDIM.NE YAPMALIYIM.BİLMİYORUM.
Ben 3. Nişanı attım gerçi terk edilmedim ettim ama hiçde üzülme arkadaşım demekki sen ona laik değilmişsin ! Oda sana laik değilmiş.Evlenmeden çekip gidenden KOCA olmas... Ya evlenseydinde gitseydi yada daha kötü olsaydı şükürde bence kör deilsin topal deilsin kaderin kısmetin başkasıymış üzülme canım
sizi gerçekten seven terketmicek bi sevgili bulursunuz olur biter
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
fatma nasıl iş bu senınkısı 3.nişanımı attınne bu kendı aranızda nişanlanıptamı ayrılıyosun kuzum yoksa
Yok be kuzum valla aile arası ciddi bişi ama hepde benim yüsümden tam tanımadan ahh aşık oldum ölüyom seviom diyorum hadi eflenelim ok eflenelim nişan bi takılıyo tüm erkekler oldugu gibi benim 3 herifde hooppp 90 derece değişiyo O bi dedimi iki etmeyen melek gitmiş <<<<< ahanda bu geri gelmiş bende baktım olmicak yol ver gitsin yabtım hep hiçde pişman deilim çokda mutlyum YAŞASIN BEKARLIK
Yumruğunla öldür
quote:
Orjinalden alıntı: F@TM@
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
Yok be kuzum valla aile arası ciddi bişi ama hepde benim yüsümden tam tanımadan ahh aşık oldum ölüyom seviom diyorum hadi eflenelim ok eflenelim nişan bi takılıyo tüm erkekler oldugu gibi benim 3 herifde hooppp 90 derece değişiyo O bi dedimi iki etmeyen melek gitmiş <<<<< ahanda bu geri gelmiş bende baktım olmicak yol ver gitsin yabtım hep hiçde pişman deilim çokda mutlyum YAŞASIN BEKARLIK
hemen evlenelım dıyen adamdan uzak durman gerek aslında fatmane o öyle yangından mal kacırır gıbı hadı evlenelım işimi olur yabenım karsımada cıktı böyle tipler daha tanımadan evlılık planı kuruyodularanında sıvışıyodum tabii
Bir aşkın sonu daha yine; çaresiz hasret Bu benim yazgım olmuş, böyle geldi gidecek Gözü yaşlı geceler belki hiç bitmeyecek Terket; beni sen de terket
Terket; hadi,beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın Terket; beni sen de terket
Terket; hadi,beni sen de terket Senden bana dağ gibi dertler, çileler kaldı Zaten kaderim böyle yazılmış, ayrılık kardı Kalbim duracak böyle giderse sebebim olacaksın Terket; beni sen de terket
Terket; hadi, beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın
Terket; beni sen de terket Terket; hadi, beni sen de terket