Şimdi Ara

TERKEDİLDİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saat: 15:27:10

quote:

Orjinalden alıntı: ozlembace

Dün arkadaşımla kavga ettik.

Herseferinde suratıma kapatıyorsun telefonu.Bir daha iki bileğimi kesseler aramam seni. diye mesaj çekti.

Ne yapsam bilmiyorum?

Eee benim de suratıma telefon kapatsalar ben de terkederim.
  • Ya şu aşk kavramını bize çok yanlış lanse etmişler ya, harbi diyorum. Hangi acıya baksam temelinde aşk yatıyor. Açıyorsun gazatelerin üçüncü sayfalarını aşk uğruna işlenen cinayetleri, analarını babalarını kıtır kıtır doğrayan insanları görüyorsun. Nerede depresyona girmiş bir insan görsem bana aşk diyor, aşığım diyor. Ya sanki diğer bütün sorunlar hallolmuş bir bu kalmış; adı Aşk! Hay adı batsın. Ne gelirse başımıza ondan geliyor.
  • Aldatmıştır seni bi de o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ORION*

%100 Başkasını bulmuştur.

EVET SANA KATILIYORUM.YOKSA DÜN SEVİYORUM DİYEN BUGÜN İSTEMİYORUM GİT DEMEZ.SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN KAVGA ÇIKARIYOR.KESİN BAŞKA BİRİ VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutlucuk

Ya şu aşk kavramını bize çok yanlış lanse etmişler ya, harbi diyorum. Hangi acıya baksam temelinde aşk yatıyor. Açıyorsun gazatelerin üçüncü sayfalarını aşk uğruna işlenen cinayetleri, analarını babalarını kıtır kıtır doğrayan insanları görüyorsun. Nerede depresyona girmiş bir insan görsem bana aşk diyor, aşığım diyor. Ya sanki diğer bütün sorunlar hallolmuş bir bu kalmış; adı Aşk! Hay adı batsın. Ne gelirse başımıza ondan geliyor.

hayırdır arkadaşım aşktan yana ağzın mı yandı yoksa
     TERKEDİLDİM
    ya da birisi sizi süründürüyor mu
    />

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *ORION*

%100 Başkasını bulmuştur.

EVET SANA KATILIYORUM.YOKSA DÜN SEVİYORUM DİYEN BUGÜN İSTEMİYORUM GİT DEMEZ.SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN KAVGA ÇIKARIYOR.KESİN BAŞKA BİRİ VAR.

Merak etme 1 aya kalmaz haberini alırsın,başka biriyle olduğuna dairİnsanlar vefasız,sevgi denilen şey ne kadar orjinal,ne kadar sahte?
    Neyse herkese iyi bayramlar

• bir insana değer biçerken çok dikkatli davranmak gerek,
    geçmiş olsun ..

• bakınız imza
  • quote:

TAM EVLENECEKKEN YARIYOLDA KALDIM.NE YAPMALIYIM.BİLMİYORUM.

Ben 3. Nişanı attım gerçi terk edilmedim ettim ama hiçde üzülme arkadaşım demekki sen ona laik değilmişsin !
    Oda sana laik değilmiş.Evlenmeden çekip gidenden KOCA olmas... Ya evlenseydinde gitseydi yada daha kötü olsaydı şükürde bence kör deilsin topal deilsin kaderin kısmetin başkasıymış üzülme canım

• fatma nasıl iş bu senınkısı 3.nişanımı attınne bu kendı aranızda nişanlanıptamı ayrılıyosun kuzum yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-Murat-_

İnsanın yaradılışı bu. Nefise göre hareket edip onun kölesi olunca aşkında, ayrılığında nefisten oluyor. Sonra nasıl yapar bunu bana de dur:/

• quote:

Orjinalden alıntı: F@TM@

quote:

TAM EVLENECEKKEN YARIYOLDA KALDIM.NE YAPMALIYIM.BİLMİYORUM.

Ben 3. Nişanı attım gerçi terk edilmedim ettim ama hiçde üzülme arkadaşım demekki sen ona laik değilmişsin !
    Oda sana laik değilmiş.Evlenmeden çekip gidenden KOCA olmas... Ya evlenseydinde gitseydi yada daha kötü olsaydı şükürde bence kör deilsin topal deilsin kaderin kısmetin başkasıymış üzülme canım

bkz:layık

• boşuna üzmeyin kendinizi yaşamanıza bakın yaaaa :))

sizi gerçekten seven terketmicek bi sevgili bulursunuz olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: AseLaL

fatma nasıl iş bu senınkısı 3.nişanımı attınne bu kendı aranızda nişanlanıptamı ayrılıyosun kuzum yoksa

Yok be kuzum valla aile arası ciddi bişi ama hepde benim yüsümden tam tanımadan ahh aşık oldum ölüyom seviom diyorum hadi eflenelim ok eflenelim nişan bi takılıyo tüm erkekler oldugu gibi benim 3 herifde hooppp 90 derece değişiyo
    O bi dedimi iki etmeyen melek gitmiş <<<<< ahanda bu geri gelmiş bende baktım olmicak yol ver gitsin yabtım hep
    hiçde pişman deilim çokda mutlyum YAŞASIN BEKARLIK

• Yumruğunla öldür
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@TM@

quote:

Orjinalden alıntı: AseLaL

fatma nasıl iş bu senınkısı 3.nişanımı attınne bu kendı aranızda nişanlanıptamı ayrılıyosun kuzum yoksa

Yok be kuzum valla aile arası ciddi bişi ama hepde benim yüsümden tam tanımadan ahh aşık oldum ölüyom seviom diyorum hadi eflenelim ok eflenelim nişan bi takılıyo tüm erkekler oldugu gibi benim 3 herifde hooppp 90 derece değişiyo
    O bi dedimi iki etmeyen melek gitmiş <<<<< ahanda bu geri gelmiş bende baktım olmicak yol ver gitsin yabtım hep
    hiçde pişman deilim çokda mutlyum YAŞASIN BEKARLIK

hemen evlenelım dıyen adamdan uzak durman gerek aslında fatmane o öyle yangından mal kacırır gıbı hadı evlenelım işimi olur yabenım karsımada cıktı böyle tipler daha tanımadan evlılık planı kuruyodularanında sıvışıyodum tabii

• Bir aşkın sonu daha yine; çaresiz hasret
    Bu benim yazgım olmuş, böyle geldi gidecek
    Gözü yaşlı geceler belki hiç bitmeyecek
    Terket; beni sen de terket

Terket; hadi,beni sen de terket
    Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın
    Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın
    Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın

Terket; hadi,beni sen de terket
    Senden bana dağ gibi dertler, çileler kaldı
    Zaten kaderim böyle yazılmış, ayrılık kardı
    Kalbim duracak böyle giderse sebebim olacaksın

Terket; hadi, beni sen de terket
    Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın
    Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın
    Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın

Terket; hadi, beni sen de terket

• bakınız imzamdaki link
  • bakmıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcygt

bakmıyoruz

bütün dertlerinden kurtulacaksın ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.