Şimdi Ara

TERKEDİLDİM CANIM YANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi elin oğlu kızın içinde volta atıyordur, takma kafana. Birini bulmamış olsa bırakmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezeci

Kardeşim nereye gitsem kavga ediyoruz sonunda söyleyip gitsem bile mesela gönül rahatlığıyla git Aşkım diyor gidip geliyorum bir bakıyorum tavırlı anlıyor musun ? Ben aklımı peynir ekmekle mi yedim niye durup dururken yalan söyleyeyim zorunda bırakılıyorum ben hiç bir yere gidemeyecek miyim ailemle veya arkadaşlarımla zaten her Allahın günü çıkmıyoruz

Yapacak birşey Yok. O kızı öyle kabul etmişsin öyle devam edecek. Yalan attın da çok mu iyi oldu sanki

• kaygulu kullanıcısına yanıt
    bi' yanak versene kaygulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette iyi olmadı ben bunu savunmuyorum ama bunun için terkedilir mi hocam sana soruyorum
  • Pit0N kullanıcısına yanıt
    Böyle konuşmayalım asla öyle bir kız değil başkası da yok kesinlikle adım kadar eminim
  • quote:

Elbette iyi olmadı ben bunu savunmuyorum ama bunun için terkedilir mi hocam sana soruyorum

Ee sen biryerlere gidip kıza haber veremezsen tabii bırakır. Gayet de normal birşey.
    Ara mesaj at bırakma peşini. Tabii eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsan. Onun seni sevdiğine yani

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Azda olsa yardımcı olmaya calisiyoruz kardesim + alsam basim göğe mi ericek sacma sacma konusmayin forumda popiler olmak istesem bunca yildir uyeyim rahat olurdum merak etme trolluk yapmak zor değil

• yalan kadar berbat bir şey yok. ne olursa olsun yalan söylememeliydin bence

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C1C7C951 -- 5 Ekim 2016; 0:27:23 >
  • quote:

Böyle konuşmayalım asla öyle bir kız değil başkası da yok kesinlikle adım kadar eminim

Nasıl bu kadar eminsin ?

Helal olsun hocam çok mantıklı bir açıklama olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

Azda olsa yardımcı olmaya calisiyoruz kardesim + alsam basim göğe mi ericek sacma sacma konusmayin forumda popiler olmak istesem bunca yildir uyeyim rahat olurdum merak etme trolluk yapmak zor değil

Alıntıdır yazmak çok zor bir şey değil. O yazıyı aylar önce görmüştüm ve artılamıştım zaten. Bunca yıldır üye olmanda bir şey değiştirmez ve alakasız olmuş.
  • kendi huysuzlugu yuzunden seni yalan soylemeye mecbur birakan o, ustune trip atan o.
    herseyden ote geri don diye yalvardigin an kizlarin gozunde degerin sifira duser.haksizsan 1-2 ozur dilersin, gonlunu alirsin o kadar.yalvarmak ne oluyor.cok seviyorsa zaten nazini yapar, affeder.
  • quote:

Daha iyisini bulamayacağını düşünüyorsun.Onsuz yapamayacağını düşünüyorsun.Elinden çok büyük bir şeyi kaçırmış gibi pişman oluyorsun.Başkalarıyla bir şeyler yaşama ihtimali seni çıldırtıyor.Hayallerini hep onun üstüne kurdun.Onsuz bir dünya mümkün değil gibi gözüküyor.

Şimdi sana Oksitosin hormonu hakkında bilgi vereyim.Ne saçmalıyor bu adam deme.Bilim asla yanılmaz.Bende bu yoldan geçtim.Çektiğim acıları tahmin edemezsin.Ta ki tıpçı bi arkadaşım gelip yüzüme vura vura her şeyi anlatana kadar hala arayıp söylerim allah razı olsun diye.

Şöyle izah edeyim.Mantıksal düşünme yetini kaybettin.Vücudunu tamamen hormonların kontrol ediyor.
    Oksitosin bağımlısı olmuşsun.Bu çıldırmaya 1 adım kalmış ruh hali bu yüzden.Biz hiç sevmedik mi? Hiç mi demedik daha iyisini bulamayız diye?Dedik neden? Çünkü aptalız.

O kızla geçirdiğin vakitlerde vücudunda Oksitosin hormonu salgılanır.Zamanla bu hormon artarak salgılanmaya başlar.Sevgilinden ayrı kaldığın günler bu hormon azalma eğilimi gösterir.Özlemek dediğin şey budur.Tamamen hormonal. O hormona ihtiyaç duyarsın eksikliğini hissedersin.

Ayrıldınız günler geçmiyor gibi değil mi? Aslında değil. Onun eksikliğinde vücudunda kortizol dediğimiz stres hormonu salgılanır.Bu iki hormon savaşır ve sonunda kortizol kazanır.

Her şey bitti. Diptesin. Bağımlısı olduğun o Oksitosin artık salgılanmıyor.Damarlarında oluk oluk kortizol akıyor. Aşk acısı dediğin şeyde tam olarak bu.O hormon seni strese sokuyor.Ve acı çektiğini sanıyorsun.Aslında acı çekmiyorsun hepsi beyninin oyunu.

Ne olacak sana anlatayım.

Zamanla kortizol hormonu azalacak.Daha iyi hissedeceksin ama her şey bitmiş değil hala kurtulamadın o hormondan.Çünkü Oksitosin eksikliği çekiyorsun.
    Sonra kafan dağılmaya başlayacak.Aslında kafan dağılmadı kortizol azaldı.
    Sonra biri çıkacak karşına Oksitosin hormonu salgılanacak tekrar vücudunda.Bilirsiniz o aşık olma hissi.Heh evet o işte.
    Gel zaman git zaman bu kızla vakit geçireceksin Oksitosin tekrar eski günlerine dönecek.Eğer aradığınız kişiyse bi ömür mutlu olursun.Yok yine ayrılırsan bu döngü tekrar tekrar devam edecek. Hiç kimse vazgeçilmez değil.Beyninizi kontrol edemezsiniz ama hiç değilse düşünce yapınızı değiştirmek sizi psikolojik olarak 3-0 ileri atar.

Vücudunuza yenik düşmeyin.Hüzünlü şarkılar kortizolü tavan yaptırır.En başa dönersiniz.Adam gibi sıkın dişinizi.Siz erkeksiniz.

Hocam damardan alabiliyor muyuz bunu, hapı falan var mı?

6 ay once notlara kaydetmistim bu mesaji simdi tekrar forumda buldum

simdilik biraz da olsa yardimci oluyor bunu bizim ile paylastigin icin tesekkur etmek istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana biraz bu olayı bahane göstermiş gibi geliyor.

Şöyle düşün sende çok aşıksın aynı şeyi o yapsa tek kalemde silip atar mısın yoksa çok aşık olduğun için bir iki trip atıp yatışır mısın?

O direk sildiğine göre senin kadar aşık değil bence. Tabi olayların iç yüzünü bilmeden tam net yorum yapmak istemem.
  • Selam,

Bende ayrıldım geçen gün :( malesef kötü durum benimkisi antalya ben istanbuldaydım ocak 28 inden beri birlikteydik biz 1 defa yanına gitmiştim babam antalya ya gidecekti işleri vardı o sıra babamla kızın babasını tanıştıracaktım her şey çok iyi gidiyorken bi akşam tak ben güvenemiyorum ben sevemiyorum gibi bahaneler bir önceki akşam aşkım canım sevgilim adamım diyip benden olacağı çocukları hakkında konuşan kız bir akşam tak diye öyle oldu ben zaten sevgilim varken başka kızlara bakacak adam değilim ama bu gösterdiğimiz iyi niyetten dolayı hep suistimal ediyorlar bunu illa kazanova mı olalım ne mok olsun yani illa şerefsiz mi olalım kız arkadaşlarını aldatan bir tip mi olalım bunlara bir tek bu yarıyor anlam veremiyorum. Bende çok seviyordum o kızı dedim madam böyle yaptı bana %90 başkası var olabildiğince hızlı kendimi toparlamaya çalışıyorum. Yapabileceğimiz en doğru şey bu olur.
  • Dostum ayrılma sebebi %100 bu olay değil. Zaten kafasına koymuş böyle ufak bir şey bekliyormuş o yüzden keske haber verseydim falan takılma ona. Ayrıca ilişki baştan yanlış zaten sen erkeksin nasıl kendini erkek arkadaşlarınla dahi dışarı çıkamicak duruma sokuyosun.Neyse ders olsun bundan sonra ilişkilerinde saçma sapan şeylere boyun eğmezsin artık.

Allah senden razı olsun hocam

• quote:

Daha iyisini bulamayacağını düşünüyorsun.Onsuz yapamayacağını düşünüyorsun.Elinden çok büyük bir şeyi kaçırmış gibi pişman oluyorsun.Başkalarıyla bir şeyler yaşama ihtimali seni çıldırtıyor.Hayallerini hep onun üstüne kurdun.Onsuz bir dünya mümkün değil gibi gözüküyor.

Şimdi sana Oksitosin hormonu hakkında bilgi vereyim.Ne saçmalıyor bu adam deme.Bilim asla yanılmaz.Bende bu yoldan geçtim.Çektiğim acıları tahmin edemezsin.Ta ki tıpçı bi arkadaşım gelip yüzüme vura vura her şeyi anlatana kadar hala arayıp söylerim allah razı olsun diye.

Şöyle izah edeyim.Mantıksal düşünme yetini kaybettin.Vücudunu tamamen hormonların kontrol ediyor.
    Oksitosin bağımlısı olmuşsun.Bu çıldırmaya 1 adım kalmış ruh hali bu yüzden.Biz hiç sevmedik mi? Hiç mi demedik daha iyisini bulamayız diye?Dedik neden? Çünkü aptalız.

O kızla geçirdiğin vakitlerde vücudunda Oksitosin hormonu salgılanır.Zamanla bu hormon artarak salgılanmaya başlar.Sevgilinden ayrı kaldığın günler bu hormon azalma eğilimi gösterir.Özlemek dediğin şey budur.Tamamen hormonal. O hormona ihtiyaç duyarsın eksikliğini hissedersin.

Ayrıldınız günler geçmiyor gibi değil mi? Aslında değil. Onun eksikliğinde vücudunda kortizol dediğimiz stres hormonu salgılanır.Bu iki hormon savaşır ve sonunda kortizol kazanır.

Her şey bitti. Diptesin. Bağımlısı olduğun o Oksitosin artık salgılanmıyor.Damarlarında oluk oluk kortizol akıyor. Aşk acısı dediğin şeyde tam olarak bu.O hormon seni strese sokuyor.Ve acı çektiğini sanıyorsun.Aslında acı çekmiyorsun hepsi beyninin oyunu.

Ne olacak sana anlatayım.

Zamanla kortizol hormonu azalacak.Daha iyi hissedeceksin ama her şey bitmiş değil hala kurtulamadın o hormondan.Çünkü Oksitosin eksikliği çekiyorsun.
    Sonra kafan dağılmaya başlayacak.Aslında kafan dağılmadı kortizol azaldı.
    Sonra biri çıkacak karşına Oksitosin hormonu salgılanacak tekrar vücudunda.Bilirsiniz o aşık olma hissi.Heh evet o işte.
    Gel zaman git zaman bu kızla vakit geçireceksin Oksitosin tekrar eski günlerine dönecek.Eğer aradığınız kişiyse bi ömür mutlu olursun.Yok yine ayrılırsan bu döngü tekrar tekrar devam edecek. Hiç kimse vazgeçilmez değil.Beyninizi kontrol edemezsiniz ama hiç değilse düşünce yapınızı değiştirmek sizi psikolojik olarak 3-0 ileri atar.

Vücudunuza yenik düşmeyin.Hüzünlü şarkılar kortizolü tavan yaptırır.En başa dönersiniz.Adam gibi sıkın dişinizi.Siz erkeksiniz.

hay aklınla bin yaşa ya bunca yıldır neden çekmişiz de haberimiz yokmuş
    fake üyelik açacak olursam nick oksitosin hormonu eksik adam olacak

kimse almasın gebertirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.