Şimdi Ara

Terleme sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergün banyo diyorlar ama hastalıklamı uğraşacağız
    al hergün oldum şuan 40 derece sıcakta evde hasta boğazlarım yanıyor yatıyorum ben napayım üşüttük işte su istersen 50 derece olsun banyoda üşüyorsun mutlaka terli ol daha iyi
  • benimde terleme sorunum var doktora gittim hersey normal kilo fazlaligin var dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hipertiroid oldugundan terliyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnyL

Terleme sorunu kilodandır diye uydurup uydurup insanların moralini bozmayın.

Ellerimdeki terlemeden dolayı (hiperhidrozis hastalığı) ameliyat oldum.keşke olmaz olaydım! Refleks terlemeye maruz kaldım ve artık don+çorap+atlet+pantolon herşey sırılsıklam..sosyal hayat sıfıra indi..Açık renk gömlek pantolon giymek ömür boyu haram oldu.Psikoloji altüst..
    Tek bir ümidim var.Doktorlara 5-6 tane tahlil yaptırtıcam.Terlemeye neden olabilecek hastalıklar
    a) Kalp enfeksiyonları b) Torid bezi problemleri (Gizli Guatr) c) Diyabet (Gizli Şeker) d) Böbreküstü LEnf Bezi Bozuklukları

imkanınız varsa aç karnına sağlık ocağına giderek testleri bu hastalıkların aranması için istediğinizi söleyiniz.

bende de refleks terleme ilk sene aşırıydı şimdi az oluyor. Yazın 2-3 ay rahatsız ediyor

• 182 boyum var, 70 kiloyum ben de terliyorum. Sporu bırakalı 4-5 ay oldu ondan olabilir mi ? 4-5 aydır tek yaptığım spor yürümek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

182 boyum var, 70 kiloyum ben de terliyorum. Sporu bırakalı 4-5 ay oldu ondan olabilir mi ? 4-5 aydır tek yaptığım spor yürümek.

boyuna göre kilon az bile. Ailende aşırı terleyenler varsa. Bundan olabilir. En önemli sebebi genetik yatkınlık
  • bimden bayram şekeri alıyorsun.doşarı çıkmadan önce,bu önemli hareketten öcne alamlısın,atıyorsun.bittikçe değişitiryorsun.uzun bi süre terlemiyorsun.ama taibki kalıcı bi çözüm değil.şeker vücudu yavaşlatıyor galiba bu yüzden geç terletiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bimden bayram şekeri alıyorsun.doşarı çıkmadan önce,bu önemli hareketten öcne alamlısın,atıyorsun.bittikçe değişitiryorsun.uzun bi süre terlemiyorsun.ama taibki kalıcı bi çözüm değil.şeker vücudu yavaşlatıyor galiba bu yüzden geç terletiyor.

vayy bunuda yeni duydum. Aşırı terlemesi olanlar deneyebilir. :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.