Şimdi Ara

Terminator: Dark Fate (01.11.2019)|James Cameron-Tim Miller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
12.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa Gold Class salonda izledim. Linda Hamilton ve Arnold'u 28 sene sonra tekrar Terminator filminde görmek duygulu anlar yaşatıyor.
  • Terminator 2 yi efsane bulanlarsanım onun üstü çıkmadı ve çıkmayacak kemal sunal bir daha gelmeyeceği gibi bunları kabullenebilenler için söylücek olursam evet bu film izlenir hemde oldukça keyif alırsınız ama önce bunun bir devam filmi oldugunu görebilmeniz umuduyla söylüyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal kırıklığı..

Şimdi salvation izliyorum yani terminator serisi 1,2 ve 4 dışında bomboş filmler malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 3 Kasım 2019; 11:25:33 >
  • demekki herşey para ve cgi değilmiş. hikaye olmadan çöp çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Imax salonların da fakat 3D yok. Film 2D.

Beğendim, tavsiye ederim
    4D'lisi var ama 2D'yi tercih ettim. Evet Genesis'ten daha iyi bir film; terminatör ruhuna daha yakın. 10/8.3.

• Evde ayakları uzatıp izlencek çerezlik filmlere bir yenisi daha eklendi. Bekleyenlerini üzdü.James Cameron ismi sağlam olsada film için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Beğenmedim. Açık ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 3 Kasım 2019; 22:10:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya Cinemaximum Gold Class salonda izledim demiştim. Salon güzel dizayn edilmiş, önün açık, koltuklar deri, arkaya yatıyor, ayağını uzatıyorsun vs. her şey iyi güzel de o perde neydi kardeşim. Gold Class demişsin her şeyi yenilemişsin ama perde'nin görüntü kalitesi 20-30 sene önceki düzeyde. Bu kadar kötü bir görüntü kalitesi beklemiyordum bu salonda. Bazı yerlerde benzer şikayetler duydum bu soruna acilen el atılması lazım. Yazık o kadar para veriliyor ama asıl önemli olan filmi kaliteli bir ekranda izleyebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

4D'lisi var ama 2D'yi tercih ettim. Evet Genesis'ten daha iyi bir film; terminatör ruhuna daha yakın. 10/8.3.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle...

• Sadece incelemeleri izledim. Sadece aklımda tek soru var. Neden John Connor'ı öldürdünüz? Neden ilk 4 filme küfreder gibi bir hakaret yaptınız ki? Co-Writer'ın Cameron olduğuna inanmıyorum. Rastgele olaylar bile yazılsa hiçbirinde Connor ölmez.

Ayrıca Arnold'u da sanırım sırf olsun diye eklemişler. Çok ilginç bir şekilde Connor'ı öldürdüğü için pişman olmuş ve gitmiş aile kurmuş.

Bundan önceki filmle zaten zaman çizelgesinin içine etmişlerdi. Ya bu seriye reboot yapsınlar. Ya da hiç devam filmi yapmasınlar. Zaman yolculuğu olayının moku bu sefer harbiden çıkmış.

• John Connor ve T-800'ün aile kurmasının altını pek iyi dolduramamışlar bence.

Ama yine de sevdim. Genesis filminden daha iyi buldum.En azından ilk 2 film birlikte ve bu filmi yine tekrar tekrar izleyebilirim diye düşünüyorum.Ama artık Mahşer Günü 'nü izleyelim arkadaş.Kaç filmdir mahşer günü gelmiş böyle böyle olmuş o yüzden geldik uğradık size diyorlar bunun ötesini izleyemiyoruz.Sıktı yani.

Ayrıca Arnold bu seride hep T-800 mü olduydu ? 2.filmde kurtarıcı olurken neydi ? Bu filmden sonra çıkaracağımız şey John Connor aynı robot tarafından kurtarıldı ve sonrasında öldürüldü mü?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    1-2. 800

3. 850

Aralarında pek fark yokmuş aslında. Benim hiç dikkatimi çekmedi.
    En büyük farkı sanırım insan psikolojisini anlayabiliyor. Ayrıca yalan da söyleyebiliyormuş.

Geriye kalan filmlerde de hep 800 sanırım. Fakat 800 ise son filmde nasıl akıllandı,veya önceki filmde neden gülüyordu? Bence son filmlerde acayip açıklar varda her neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 6 Kasım 2019; 21:52:9 >

• Güzeldi ama son sahnede grace diyor ki güç kaynağını al anca onunla yok edersin bir diğer sahnede plan yapıyorlar bütün patlayıcıları onun üstüne salacaz gibi falan arkadaş baştan güç kaynağını alıp onu yok edebilirlerdi öyle değilmi?

Bir diğeri ise arnold pişman olup normal insan olarak hayatına devam etmesi enteresan. Ama filmde pek fazla mantık aramamak lazım gerçekten.
  • Ben beğendim. Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton çok iyiydi. İyi ki sinemada izlemişim. İlk kez Terminator 2'yi hatırlattı.
  • Genesisten iyi t3 den kötü. Ben tx i çok seviyorum belki ondandır
    İlk iki film kral ötesine geçemeyecekler.

Skynet in yok olup yerine Legion gelmesi saçmalık ötesi

• Bağımsız olarak değerlendirirsek kapışma sahneleri hariç vasat bir filmdi. Terminator evreni içinde ise vasatın altında bir filmdi.

Konu: Girls power
    yav he he hee

Sayılmayan Terminatör 3 bile bundan çok daha iyiydi. Keşke ordan devam etseydi yani kıyamet gerçekleşseydi de bizde direnişi izleseydik.Zaten dışarıda bırakılan 3. filmde kıyamet gerçekleşmişti. Keşke ordan devam etseydi. Kısacası kapışma sahneleri hariç çöp bir filmdi.
  • Kıyamet işine girerlerse geri dönüşü yok cunku. O evrene saplanıp kalacaklar ve günümüz dünyasını kullanmaları çok kısıtlı olacak. Salvation da kıyamet donemindelerdi ama o filmi ve Bale i aptal bir klip yönetmeni adama emanet ederek heba ettiler.

Eğer buradan devam edeceklerse Terminator evrenini oluşturan tüm karakterleri yeni filmlerden çıkarmış olacaklar. Bu ne kadar tutacak bilemeyiz.

• Terminator 7 herhangi bir zaman diliminde geçebilir, bir kısıtlama yok.

Terminator'deki zaman mantığı devam eden değil, kırılan bir zaman.

Şu an T1'deki orjinal zaman,
    T2'deki T1'deki robotun parçalarını ele geçirip üzerinde çalışan Cyberdyne zamanı,
    T3'deki geciken kıyamet günü zamanı(Skynet'in yazılım olduğu)
    Genisys'deki T3 sonrası resetlenen zaman,
    Salvation'daki gecikmiş kıyamet,
    ve Dark Fate'teki T2 sonrası John Connor'ın olmadığı zaman olarak bir sürü zaman var.

Gelecek savaşında herhangi biri olabilir.
  • Gişede patlamış hasılat 203 milyon dolar
  • Bence gayet iyiydi ben beklediğimi buldum ..
  • Malum ortamlara WEBRip sürümü ve tr altyazısı düşmüş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.