Şimdi Ara

Termos Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
122.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aladin stanley dışında termos alınmaz.ama dikkat edin.internette eski usa olanları ,yeni çin malı olanlarla karıştırmayın orjinal amerikan malıdır diye satıyorlar.bunların çoğu özelliğini kaybetmiş sıcak/soguk süresini koruyamayan termoslardır.ben bizzat denedim .yeni olan sıfır bir stanley termos size ömür boyu rahat ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termosların çoğu aynı 2 3 saat sıcak tutar bence en fazla ama gerçekten starbucks termosları çok güzel görünümü yani çok pahalılar tek sorun o sanırım. 100 tl bir termosa verilir mi altın mı taşıyorsun alt tarafı kahve koyacaksın. burdakilere baktım az çeşit var bilmiyorum ama sıcak tutar mı internetten de almak istemiyorum. N11de böyle şeyler var korkmaz markası sanki bunlar daha iyi olur gibi aldığınız beğendiğiniz olursa yazabilir misiniz buraya

• uzun süre sıcak tutan, akmayan ve en önemlisi çayı&kahveyi koyduğunda tadını değiştirmeyen termos tavsiyesi yapabilir misiniz?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi contigo falan almak ama ben korkmazinkini kullanıyorum. Sabah koyunca öğleye kadar idare ediyor. Memnunum korkmazdan. 30 TL'ye almıştım şuan kaç para bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.