Şimdi Ara

Termostatik Vana Takılması yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Termostatik vana takmaya karar verdim, Sıkıntılarımı dile getirim.

Banyo acayip ısınıyor, burada sıcaklığı kaybettiğimi düşünüyorum, Salon kombiye en uzak petek olduğu için randıman alamıyorum ama güneş gören yer salon olduğu için güneş görmeye başlayınca salon acayip ısınıyor ve kombi arka balkonda sürekli sıcaklığı azaltıp çoğaltmak için dışarı gir çık yapıyorum,

forumlardan okuduğum kadarıyla en az 1-2 peteğe termostatik vana takılmaması gerektiği yazıyordu. Şimdi ustalardan yardım istiyorum hangi peteklere taktırırsam yararlı olur teşekkürler.

Evimin şeması

Termostatik Vana Takılması yardım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolky78 -- 28 Ocak 2014; 10:19:30 >

• wolky78 W kullanıcısına yanıt
    Yatak odası ve Çocuk odası ısınması ne durumda, birde petek boylarını yazarmısınız.
  • Yatak odası ve Çocuk odasında herhangi bir sıkıntı yok sıcak oluyor ve sanırım 60x70 petekler çok büyük petek yok oralarda
    Çocuk odası ve Banyo hariç diğer odalara takabilirsiniz. Banyodaki aşırı ısınmayı önlemek için dönüş vanasını bir miktar kısabilirsiniz.
  • teşekkürler, Peki sürekli balkona çıkıp kombiyi açıp kapamadan, ilk giriş peteği çocuk odasına Termostatik vana takarak ordan kısma yapabilirmiyim ?
    Termostatik vanalar hedeflenen oda sıcaklığına gelindiğinde petekleri kapatacağı için sizin balkona çıkıp kombiyi kapatmanıza gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    termostatik vana ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.