Şimdi Ara

Terör Elabaşını Salmak İçin Yasal Düzenleme Hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayali tasarıyı ha Öcalan hazırlamış ha malum vekil hazırlamış olsun. Sonuç olarak aynı kapıya çıkar. Hiç bir şart ve düzlemde gerçekleşme şansı yok. Terör sempatizanının hatta ağır destekçi birinin Öcalan çıksın hayali tasarı metni hazırlamasının gündem olması bile saçma. Zaten amaç gündem olsun, tartışılsın. Bölücü Terör'ün amaçlarından biri de budur. Seni amacına hizmet ettiriyor. Tepki gösterip gündemde tutulması gereken başat konuları değil de hayali konulara aşırı tepki göstermenin tek nedeni siyasi rantının yüksek olmasıdır. Bu siyasi rantı az olan hatta hiç olmayan başat konular (örneğin terörü öven hatta destekleyen kurum ve kuruluşların infaz edilmesi) için kimse bir şey yapmıyor. Örneğin bir vekil de çıksın Öcalan'a özgürlük hayali tasarı metni hazırlayanlar için karşı tasarı metni hazırlasın. Neden bir vekil dahi çıkmaz. Çünkü şu anda bunun siyasi bir rantı yok da ondan. Ama çıkar bir siyasi slogan atar "Öcalan teröristtir" diye. Türkiye'de siyaset buraya kadardır. Daha ilerisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Ekim 2024; 22:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Algı oluyor. Terör suçu bu kapsam dışındadır.

• AKP bunlara el uzatıp kolunu kaptırmıştı , sıra diğer kolunda demekki.
    Yakındır eyalet diye inlemeleri de.

Demlendikçe yeni birşeyler çıkıyor bunlardan

• MHP’nin oyu tek başına yetmiyor..CHP yerel seçimde AKP’yi sildi attı her yerden. AKP şu haliyle CHP ile kapışabilecek durumda değil. Malumların genel müdür zaten uzun zamandır varlığı yokluğu belli değil gibi eski temposu yok.. CHP de beğenin beğenmeyin bugün parti kursa iktidara oynayacak adamlar var. AKP’de böyle bir (1) kişi bile yok. Hepsi umutlarını 70 küsürlük genel müdüre bağlamış. AKP’nin bir seçim daha kazanması için Kürt oylarını alması gerek oğlu gerek.

Hizbullah(Hüdapar) ile işbirliği sonucunda hapishanelerde nasıl bir tane Hizbullah teröristi kalmadıysa aynısı PKK için de yapılabilir hiç sorun olmaz AKP için.

AKP’nin bu hayatta olmasının, iktidarda kalma ısrarının iki yegane sebebi var: Saraylar ve Para. Bunlar için yapmayacakları şey, dönmeyecekleri söz, çiğnemeyecekleri ilkeleri yok

• Yanımda olsa kafasına sıkarım, tereddüt bile etmem.

O canlı türünü hapisten çıkacak adamın kanı bozuktur. Var mı öyleleri derseniz ceylan derisi koltuğa oturan epeyce vardır.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

AB, müebbet hapis cezalarının kaldırılmasını istiyor. kimse ölene kadar cezaevinde tutulamaz, bu uygulama hükümlüyü uslandırma ıslah etme topluma kazandırma anlayışıyla bağdaşmaz diye raporları var. bu fikri "herkes ikinci bir şansı hakeder" diyerek popülerleştirmeye çalışıyorlar.

üstelik bizim sistemimizde

2 tür müebbet hapis cezası vardır.

1- eskiden beri olan müebbet hapis cezasıdır ki bunun tanımı infaz kanununda yapılmıştır ve müebbet hapis cezaları 36 yıldır der.

2- kaldırılan idam cezasının yerine ikame edilen "ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası". bunun diğerinden farkı hapis uygulanırken daha ağır şartları var. örneğin sürekli tek kişilik koğuşta kalması, izin hakkının olmaması vs. gibi. fakat bunun süresi ile bir tanım-kısıtlama vs. var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 14 Ekim 2024; 17:8:3 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

aslında DEM partiyi Türkiye partisi yapmaya çalışma amacının

DEM'i yumuşatmayı istemek yerine

CHP'nin oylarını bölme girişimi olarak görmek gerekir.

tıpkı HDP'nin zamamında %11'lere ulaşıp CHP'nin %20'lere gerilemesi gibi.

CHP'nin yükselişini ve özellikle şehirli DEM Parti tabanının CHP'ye kaymasını engellemeye çalışıyorlar.

• Sadece bununla kalmayacaklar göreceksiniz ülkenin doğusunu da verecekler.

Nasıl olsa kitleleri hazır

• Bu millet bu yaratığı beslediği için ses çıkarmıyor zoruna gitmiyorsa, yarın öbür gün salındığında da gıkını dahi çıkarmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • askerleri hapse atanlar onuda yapar şaşırmam

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

ulanTerör Elabaşını Salmak İçin Yasal Düzenleme Hazırlanıyor 

tam özkana iş paslamışın

• PKK gibi terör örgütleriyle çözüm masasında oturmak benim ülkemin askerinin ve masum insanların acılarını yok saymak demek. Bu örgüt yıllardır insanlarımızın canını yakmış, ülkeyi bölmeye çalışmış ve her ne zaman zayıflasa, belli başlı örgütler ya da destekler tarafından yeniden güçlendirilmek için çabalanıyor. Teröre karşı duruşumuzda hiçbir taviz vermememiz gerekirken, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdürmemiz gerekirken masaya oturmanın pek olur bir yanı olmadığını düşünüyorum. AYM’nin aldığı bu karar bu ülkenin birliğini düşünen vatanperverler açısından kabul edilebilir bir karar değil. Üstelik son zamanlarda anayasanın ilk dört maddesi konusu konuşuluyorken asla kabul edilemez, ben böyle düşünüyorum. Ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik açık tehditler barındıran sloganlar ve şarkılar, terör örgütü pkknın propagandasına hizmet ediyor değil mi? Ne kadar somuta da bir örnek bu. Özgürlükler önemli, ancak bu özgürlükler benim vatanımı, benim milletimi tehdit eden unsurlar için bir kalkan olarak kullanılamaz, ben bunu ülkeme yakıştırmam. Terör örgütü ve liderinin yüceltilmesi zaten doğrudan ülkemize yapılmış bir hakaretken üstelik. Anayasa Mahkemesi’nin böyle bir karar alması toplumun güvenliğini ne denli sorgulatıyor yorumlara baktıkça, bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Belki bir buçuk dakika kadar oturup düşünmek gerekiyor bence artık bir şeyleri. İfade özgürlüğü adı altında terör propagandasına göz yummak, milletimizin hassasiyetlerini de göz ardı etmek demek maalesef.

• bunların koltuk ve menfaat için yapmayacakları yok....

• Bu ZAKEPEDEN herşey beklenir.

Bunlar varya bunlarr

HER ŞEYİ YAPAR SANKİ SİZ BEN YAPMIŞIM GİBİ BİDE BİZİ SUÇLARLAR.

Hani bir güruh var israili protesto eden. İşte onların hepsi hani rizede BÖRGIRKING açılışında hep beraber el ele gönül gölüle açılış yapanlar varya.

Ahh bunlar varya bunlarr her şeyi yaparlar..

• Cehape ne yapıyor peki bu konuda?
    Cehapenin hiç mi suçu yok?

• Komisyonda olan bir teklif umarım değerlendirilmez. Ayrıca mecliste hala terörist olması ve kanun teklifi yapması bir tek beni mi rahatsız ediyor? Muhalefet ne yapıyor bu konuda? Yazın terör bitecek dedi padişahımız sultanımız ama hani?

Ülke ekonomisi boombok bir halde, yapamadılar operasyonu. Savaşa girsek ki yakın ihtimal geçmiş olsun beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 16 Ekim 2024; 8:5:42 >
  • Devlet Bahçeli :

Teröristbaşı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum: Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, 'Umut Hakkı'nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın.

• Terör Elabaşını Salmak İçin Yasal Düzenleme Hazırlanıyor Terör Elabaşını Salmak İçin Yasal Düzenleme Hazırlanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Terörist Apo çıkacak, bilge Kürt önderi olarak hayatına devam edecek, sivil hayatı yaşayacak. Bunun karşılığında DEM Kürtlerin AKP’ye oy vermesini isteyecek. Tayyip ne yapsa AKP’ye zaten oy veren İslamcılar buna rağmen AKP’ye oy verecekler. Burada kilit kesim milliyetçiler/Atatürkçüler. Bunların alacağı pozisyon ülkenin kaderini etkileyecek. MHP’yi saymıyorum, o partinin başındaki dinazor kasedi olduğu için AKP’nin tutsağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Ekim 2024; 16:15:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.