Şimdi Ara

Terra merra ticaret micaret sanayi manayi laiklik maiklik DİYENLER. ŞOK OLACAKSINIZ.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

quote:

Orijinalden alıntı: gm.discovery.x5

quote:

Orijinalden alıntı: dionyses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

Ormancılık neden ?

Aga soruyutam hhatırlamıyorum ama hangisinde nüfus daha az diyodu galiba.. Yani maden olan yerin cçevresinde yerleşim olabilir örnek olarak Sibirya da bir kent vardı.

Soruyu yanlış hatırlıyorsun. Soruda hangisi doğal koşullardan daha az etkilenir diye soruyordu.

Aga minmisin başka soru ile karıştırıyor olabilirim. Halla Halla. Eğer soru dediğin şekil se Madencilik olabilir

evet
    hangisi doğal koşullardan en az etkilenir diyordu

Bu orman şıkkı olan başka sorusu varmiydi. Ben birini ormancılık yaptım sanki yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ormancılık neden ?

Aga soruyutam hhatırlamıyorum ama hangisinde nüfus daha az diyodu galiba.. Yani maden olan yerin cçevresinde yerleşim olabilir örnek olarak Sibirya da bir kent vardı.

Soruyu yanlış hatırlıyorsun. Soruda hangisi doğal koşullardan daha az etkilenir diye soruyordu.

Aga minmisin başka soru ile karıştırıyor olabilirim. Halla Halla. Eğer soru dediğin şekil se Madencilik olabilir

evet

Bu orman şıkkı olan başka sorusu varmiydi. Ben birini ormancılık yaptım sanki yaw

yoktu dıe hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf1

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluKizi

Birinin cevabı laterit evet ama diğeri kesinlikle ormancılık değill bence. Laiklikte bende hem fikirim

Kardeş laterit zaten kesin ama milletin çoğu terra diyor çünkü o şıkkı işaretlemis aynı şekilde Ticaret ve maden ve halkçılık da öyle

laterit dogru ama paragrafta uzun surede yikanir yaziyodu bunu aciklayin.

bence celiskili %60laterit %40terra rosa

ben terra yaptim

Tropikal bölge diyordu mesela kırmızı renk diyordu bunlar laterit de vardı

yikanmasi yavas ve uzun surer lateritte yok hatta tam tersi lateritin ozelligi.ŞOK OLDUN MU?

ayrica ormancilik olmasi imkansiz ya madencilik yada ticaret.

tarih sorusu ya milliyetcilik yada laiklik. neyse bi daha boyle kesin konusma derim. yoksa sende sok olabilirsin

Terra akdeniz oluyo tropikal olmuyo en azından kitapta öyle geçiyor. Bu birinci şok

Orman sorusunu başka soru ile karıştırıyorum galiba bu ikinci şok

Son olarak cevap laiklik. Buda üçüncü şok. ŞOK üstüne şok. Allah rahmet eylesin. Ruhuna el fatiha

• quote:

Orijinalden alıntı: hhusrevaga

Bu soru sınavda aklıma gelmişti ve sanayi ile madencilik arasında kalıp yine sanayi demiştim ama madencilik daha mantıklı geliyor şuan, soru Uğur'un Özel testindenhttps://store.donanimhaber.com/d4/7d/ba/d47dba8e9dfab2269f5c23ec3d8fab26.jpg
     Terra merra ticaret micaret sanayi manayi laiklik maiklik DİYENLER. ŞOK OLACAKSINIZ.!

Kardeşim şıkların içerisinde ticaret olsaydı kabul edilebilirdi ama belki ticaret madende az etkileniyor bunu o testten çıkarmak zor ha bu arada ben sanayi yaptım ve umudu kestim sadece görüşümü belirtiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ormancılık neden ?

evet

yoktu dıe hatırlıyorum

Halla Halla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluKizi

Birinin cevabı laterit evet ama diğeri kesinlikle ormancılık değill bence. Laiklikte bende hem fikirim

Kardeş laterit zaten kesin ama milletin çoğu terra diyor çünkü o şıkkı işaretlemis aynı şekilde Ticaret ve maden ve halkçılık da öyle

laterit dogru ama paragrafta uzun surede yikanir yaziyodu bunu aciklayin.

bence celiskili %60laterit %40terra rosa

ben terra yaptim

Tropikal bölge diyordu mesela kırmızı renk diyordu bunlar laterit de vardı

yikanmasi yavas ve uzun surer lateritte yok hatta tam tersi lateritin ozelligi.ŞOK OLDUN MU?

ayrica ormancilik olmasi imkansiz ya madencilik yada ticaret.

tarih sorusu ya milliyetcilik yada laiklik. neyse bi daha boyle kesin konusma derim. yoksa sende sok olabilirsin

Terra akdeniz oluyo tropikal olmuyo en azından kitapta öyle geçiyor. Bu birinci şok

Orman sorusunu başka soru ile karıştırıyorum galiba bu ikinci şok

Son olarak cevap laiklik. Buda üçüncü şok. ŞOK üstüne şok. Allah rahmet eylesin. Ruhuna el fatiha

ormanciligi neyle karistindin cok merak ettim.

lateritte yavas yikaniyomus bunuda acikla.

laiklik sorusu ben zaten laiklik yaptim ama o kadar emin konusma dedim farkettiysen milliyetcilikte olabilir.

Cevap laterit

• quote:

Orijinalden alıntı: Troth

quote:

Orijinalden alıntı: hhusrevaga

Bu soru sınavda aklıma gelmişti ve sanayi ile madencilik arasında kalıp yine sanayi demiştim ama madencilik daha mantıklı geliyor şuan, soru Uğur'un Özel testindenhttps://store.donanimhaber.com/d4/7d/ba/d47dba8e9dfab2269f5c23ec3d8fab26.jpg
     Terra merra ticaret micaret sanayi manayi laiklik maiklik DİYENLER. ŞOK OLACAKSINIZ.!

Kardeşim şıkların içerisinde ticaret olsaydı kabul edilebilirdi ama belki ticaret madende az etkileniyor bunu o testten çıkarmak zor ha bu arada ben sanayi yaptım ve umudu kestim sadece görüşümü belirtiyorum

Soru böyle değildi ama doğal şartlardan en az etkilenendi. O zaman maden zaten doğal bir unsur. Madencilik kesinlikle olamaz diye düşünüyorum. İklim deseydi eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.