Şimdi Ara

TERS KÖŞE FİLM LİSTEM ( 70 FİLM ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
336
Cevap
155
Favori
56.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

"Rounders" olabilir mi?

• Prisoners hakkında çok önemli detay ve açıklaması :

Taylor diye karakter vardı bilirsiniz karakolda polisin silahını kapıp kafasına sıkan, aslında bu karakter filmin başından beri çocukların bulunması için yardım etmeye çalışıyordu nasıl derseniz şöyle Loki olayı çözdüğünde taylorun çizdiği labirent ile kolyenin aynı olduğunu farkediyor ve taylorun kasalarında yılan olması sebebi ise yine çocukları kaçıran ailenin yılanlarla ile ilgili olan anısından kaynaklanıyor yani beyni yıkandığı için konuşamıyor ama elleriyle bir şekilde göstermeye çalışıyor bu detay bile filmi plot twist yapmayı başarıyor bundan dolayı açıklamak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up..

• Dün tvde Dönüş Yok diye bir film denk geldi. 2002 olanı irreversible zannettim, 2010 yapımı irreversi imiş. İmdb'de Dönülmez Yol diye çevrilmiş. Film romantizm, drama ağırlıklı biraz sıkıcı. Kötü imdb notuna rağmen güzel ters köşeydi. Birkaç noktada bazı sinyalleri farkettim fakat kaçırdığım kısımlar da oldu.

ımdb
    Irreversi (2010) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0782047/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 21 Mart 2023; 9:30:15 >
  • Listeye ne zamandır ekleme yapmıyordum, fena olmayan bir avukatlık-polisiye filmi. Kurgusu güzel, sonu pek sarsmasa da keyifle izledim.

https://www.imdb.com/title/tt0257756/

• glaitaht kullanıcısına yanıt
    Listeni begendim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glaitaht kullanıcısına yanıt
    saglam bir hortlatma oldu ama,
    Knives Out cok iyiymis. Tesekkurler :)

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Hort sayılmıyordur hocam, ben teşekkür ederim, listeye ekleme yapan çok kullanıcı oldu hepsine teşekkürler.

Listeye eklenecek filmler izliyorum halen ama siteye girip ekleme yapmaya eriniyorum.

Yakında bir güncelleme yapabilirim.

• Listeyi uzun süredir takip ediyorum. Film izlemeyi bana keyifli ve düşündürücü hâle getirdiği için listede emeğe geçen herkese teşekkür etmek isterim.  

• Listeye ulaşamıyorum, konunun ilk sayfası felaket şekilde kasıyor, donuyor, sisteme yük bindiriyor. Konunun ilk mesajına bir optimizasyon yapılması lazım.

• muzalllat M kullanıcısına yanıt

Bu filmi bulan var mı çok merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• Daha önce yazıldı mı bulamadım ama ters köşenin en iyi örneklerinden. Defalarca ters köşe ediyor.

ımdb
    Wild Things (1998) ⭐ 6.6 | Crime, Drama, Mystery
    https://www.imdb.com/title/tt0120890/?_encoding=UTF8
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

Hocam fragmanların linklerini eklediğim için öyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz, aslında listenin sonunda böyle bir problem yaşanırsa diye sadece film isimleri yazılı ama denk gelmediniz herhalde.

as liste;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    - Mr. Nobody - K-PAX - Fight Club - The Usual Suspects - Donnie Darko - Memento - The Game - The Prestige - A Beautiful Mind - Se7en - Shutter Island - Primal Fear - Lucky Slevin - Inception - El Cuerpo - Incendies - Identity - 12 Monkeys - Oldboy - The Others - Sixth Sense - Unbreakable - Predestination - Devils Advocate - Hidden - Source Code - The Life of David Gale - Awake - Remember Me - Stay - The Machinist - Dogville - The Butterfly Effect - The Illusionist - Inside Man - The Best Offer - The Mist

as olmayan liste;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    -Arrival -Seven pounds -Vanilla Sky -Matchstick Men -1408 -Now you see me -Who am i -The number 23 -Fermat's Room -Brake -Atonement -21 -The whole truth -Triangle -Ocean's eleven -Kahaan -Skin i live in -Irreversible -Basic -Saw -Gone baby gone -Secret window -American psycho -Nueve reinas -Flight plan -Stonehearst asylum -The tall man -Contratiempo -Frailty -Life -El Método -Andhadhun -Upgrade -Five fingers -I origins -Scenic route -Existenz -Big bad wolves -Criminal activities -Evidence -Den of thieves -Captive state -Pandorum -Heist -Jacob's ladder -Hodejegerne -I love you philip morris -Remember -Boy missing -Take shelter -The uninvited -In the shadow of the moon -Martyrs -Match point -Yongseoneun eupda -Sleuth -Wristcutter -Hide and seek -Knives out

• Listeye ekleme: Tehlikeli nokta

• güzel konu. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.