Şimdi Ara

tersane de çalışıyorum, soruları alayım(ss ler geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
10.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tersanelerde avrupa mesale bulabilir miyim? Tarihi gecmis veya gecmemis ? Bulunur mu sizlerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiemre

Hocam tersanelerde avrupa mesale bulabilir miyim? Tarihi gecmis veya gecmemis ? Bulunur mu sizlerde ?

tersanelerde bulamazsın, tuzla içmeler de sanayi bölgesi var tersaneler için, orada rahatça bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Orijinalden alıntı: maxiemre

Hocam tersanelerde avrupa mesale bulabilir miyim? Tarihi gecmis veya gecmemis ? Bulunur mu sizlerde ?

tersanelerde bulamazsın, tuzla içmeler de sanayi bölgesi var tersaneler için, orada rahatça bulabilirsin.

Eyvallah hocam.

• Bildiğin amelesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

Bildiğin amelesin

yaptığım işten büyük zevk duyuyorum, yeri geldiği zaman amelelikte yapılıyor bu meslekte ama sıkıntı yok amelelik kötü birşey değil ben yaptığım işten zevk aldığım sürece .
    ha bak ben sana amele örneği vereyim isim vermeyeceğim ama büyük bir tersanenin baş mühendisi aylık 40bin lira alıyor bunu da bil
  • Sen ne yapıyorsun iş olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

Bildiğin amelesin

yaptığım işten büyük zevk duyuyorum, yeri geldiği zaman amelelikte yapılıyor bu meslekte ama sıkıntı yok amelelik kötü birşey değil ben yaptığım işten zevk aldığım sürece .
    ha bak ben sana amele örneği vereyim isim vermeyeceğim ama büyük bir tersanenin baş mühendisi aylık 40bin lira alıyor bunu da bil

İsterse 100 milyar alsın. Parası artınca adı mi değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen jet

Sen ne yapıyorsun iş olarak

ben sahada mühendislerle takılıyorum, sistemleri öğreniyorum, ofiste çizimleri inceliyorum yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • hangi tersane
  • Öncelikle kolay gelsin. Hangi üniversitede okuyorsun ?

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraathz -- 19 Haziran 2015; 20:05:33 >
  • bir ara çok ölümler oluyordu tersanelerde. 3-4 ay önce bir haberde artik işlerin değiştiğini, işçilerin çok daha güvende olduklarını söylemişlerdi. Doğru mudur bu?

• Nick-Meslek uyumsuzluğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yuksek maas ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

En yuksek maas ne kadar ?

tersanesine göre değişir ama patron u saymazsak kurumsal bir tersanede en yüksek 10-15bin+ diyebilirim

@Sosisli Süt artık eskisi gibi değil, iş güvenlikçileri var kırmızı tulumlular. onlar çoğu işi kontrol ediyor . ama işçilerin payı da büyük bu kazalarda. çok bilinçsiz davranıyorlar mesela bir yer kesilecek gemide, tanka denk geliyor normalde kesmemesi lazım ama vurdumduymazlık yaparsa olan kendine oluyor. ve tabii ki para konuşuyor bu kazalarda birde, iş yetiştirme telaşı ve aceleci patronlarda etken. ama eskisi gibi değil artık güvenlik var tabii ki.
    @depresif_adam isim vermesem daha iyi olur hocam .
    @kraathz balıkesir ünv.

• quote:

quote:

tersanesine göre değişir ama patron u saymazsak kurumsal bir tersanede en yüksek 10-15bin+ diyebilirim

@Sosisli Süt artık eskisi gibi değil, iş güvenlikçileri var kırmızı tulumlular. onlar çoğu işi kontrol ediyor . ama işçilerin payı da büyük bu kazalarda. çok bilinçsiz davranıyorlar mesela bir yer kesilecek gemide, tanka denk geliyor normalde kesmemesi lazım ama vurdumduymazlık yaparsa olan kendine oluyor. ve tabii ki para konuşuyor bu kazalarda birde, iş yetiştirme telaşı ve aceleci patronlarda etken. ama eskisi gibi değil artık güvenlik var tabii ki.
    @kraathz balıkesir ünv.

gisaş'tan kızlar geliyor mu sizin tersaneye
    geçen gün rmk tersanesindeydim
    yemekler leşş

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

@kraathz balıkesir ünv.

gisaş'tan kızlar geliyor mu sizin tersaneye
    geçen gün rmk tersanesindeydim
    yemekler leşş

geçen gün gelmişti 2 gün önce

• Bu tür mesleklere amele gözüyle bakıldığı için bu ülkeden bir cacık olmuyor. Ülkede Sanayi yok, tarım bitmiş, elinde gavurun ürettiği, taksitle aldığın telefon ile aklınca caka satıyorsun ama üretim yapan insanlara gelmiş "amele" deyip aklınca dalga geçiyorsun. Cahilliğinde boğul.
  • Suya düşen gemileri napıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Suya düşen gemileri napıyorsunuz ?

Yeniden havuza alıp tamir edip geri indiriyoruz

• Kolay gelsin işiniz zor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.