Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TERTEMİZ SIFIR GİBİ 32 GB İPHONE 5 Satın Al 23 Mart 2015 22:16 1 1 TERTEMİZ SIFIR GİBİ 32 GB İPHONE 5 Cihaz fotoğraflarda da görüldüğü gibi çiziği eziği soyulması boya atması olmayan kılıf ile kullanılmış sıfır ayarında cihazdır.Batarya problemi vs. yoktur gün içinde full wifi ye bağlı olup wp fb tw gibi uygulamaların yanı sıra bir çok ağır oyunda oynamama rağmen 14 saat bekleme süresine karşılık 4 buçuk 5 saate yakın ekran süresi alıyorum ki çoğu zaman ekran parlaklığı ortanın üstünde.Cihazın hiç bir eksiği vs. Yoktur kutusuna kulaklığına kablosu ve adaptörüne hatta ve hatta sim kilit iğnesi ve stickerlerina kadar durmaktadır.Yanında 3mm lik ultra slim şeffaf kılıfta vereceğim cihazın ekranında kırılmaz bodyguardın 60₺ lik kaliteli ekran koruyucusu vardır ve mat değil parlak aynı zamanda incedir.Cihaz orjinal geveylidir.Son sürüm iOS 8.2 yi güncelledim alıcıların içine sinmesi ve gönül rahatlığı ile alması için Ankara içi elden teslim tercihimdir.Ürünüme kefilim fakat şehir dışına göndermel istemiyorum çünkü sonradan ellerine ulaşacak ve benim başımı ağrıtacaklar en ufak ieyde dokunup görerek almak daha iyidir.Fiyatta ufak pazarlık vardır nakit alım yapılır.kafanıza takılanları dm ile sorabilirsiniz.veya hafta içi saat 17:00'dan sonra her saat araya bilirsiniz. Ali KAHVECİ Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 975 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 AYLIK ROSE GOLD İPHONE SE Tertemiz İphone 6 nakit ihtiyacından TERTEMİZ SIFIR GİBİ 32 GB İPHONE 5