Şimdi Ara

Tertemiz,daha iyisi yok.Sony xperia Z ultra,Ful kutulu,hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tertemiz,daha iyisi yok.Sony xperia Z ultra,Ful kutulu,hediyeli
    Merhabalar
    Cihaz sıfırdan farksızdır.Sadece şarj girişini kapatan kulakçık tam kapanmıyor arada.ki normalde diğer cihazlarda burası zaten açık oluyor.Bu sorun değilde dürüst olmak babından yazalımki akılda şüpheler oluşmasın.Tek çizik vuruk,kırık yoktur,Ekran önde ve arkada jelatin vardır.Ekran ilk günkü gibidir.Pilinde bir azalma söz konusu değildir.Bilenler bilir.Sony cihazları pil konusunda efsanedir.Bir günü çok rahat çıkarmaktadır.Bu ekrana rağmen.Cihazın performansı süper ötesi.Pazarlama yapmıyorum.Gerçek neyse o.Çok cihaz değişirdiğim için satıyorum.Hiç bir şikayetim yok cihazdan.Değme cihazlara taş çıkartır.Sıfır donma,kasma.Hızlı akıcı.En uzun kullandığıum cihaz oldu.Aşağıda takas düşündüğüm cihazları yazdım.Başka cihazlarla düşünmüyorum.Cihazın yanında çok şık silikon kılıf ve bir adet yedek ekran koruyucu da hediye verilecektir.Ek hiçbir masraf yapmadan alın kullanın.Ekranı çıktığı zaman en büyük ekrandı.Hala başa güreşiyor.Bu ekranda film izlemek,nete girmek oyun oynamak müthiş.Ekitap okuyanlar özellikle bayram yapar.Bu cihazla tablet taşımanıza gerek kalmaz.Hijyen nedeni ile kulaklık verilmeycektir.Orjinal şarj cihazı kaybolmuştur.Yerine Kaliteli Ttec marka şarj cihazı ve kablosu verilecektir.İstanbulda elden teslim olur.Faturası kutusu vardır.Türkiye cihazıdır.
    Takaslık cihazlar.Temiz,kutulu,garantili olmak şartıyla;Sony C5 Ultra,Huawei ascend mate 7,Huawei G8,Huawei GR5,Lenovo VİBE p1,Lenovo A7010,ve özellikle samsung Note 4.
    piyasadan haberdarım.Saçma sapan fiyatlar söylenmesse sevinirim.Takas fiyatı farklıdır.Garantisi bitmiştir.
    cep:0551 552 79 74

fiyat:800 tl.

Verilkecekler
    Son xperia Z ultra
    Kutu,fatura
    Şarj cihazı
    Ekran koruyucu ve kılıf

Ürün Kodu 125071119
    3G Var Bluetooth Var
    GPRS Var GPS Var
    USB Var Ekran Tipi Dokunmatik
    Saklama Kapasitesi (Mb) 16 GB Desteklenen Hafıza Kartı microSD
    Dokunmatik Ekran Var MARKA SONY
    Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 8 MP Klavye Tipi Dokunmatik
    Artırılabilir Hafıza Var MODEL XPERİA Z ULTRA
    EKRAN BOYUTU 6,4" İşletim Sistemi Android
    Garanti Süresi(Yıl) 2 Çift Sim Yok
    Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 1920 x 1080 Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
    Ön Kamera Var İşlemci Hızı (Mhz) 2.2 GHz Dört Çekirdekli
    Ürün MenşeiPRC
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takas Z1 olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.