eee napalım yani ? ki yazdıklarının yarısı palavra, daha önce de bunlar konmuştu çoğunun sallama olduğu kanıtlanmıştı. ayrıca gercek olsa nolur ki; şu anki durumundan bahset biraz, stad olarak maketten baska bisey yapmaya baslayınca bana haber verin
PALAVRAYI KİM ATIO BELLİ
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
abi bu fb liler çok komik insanlar . diyecek bişey bulamayınca işte böyle komiklikler yapıyolar. sadece uefa kelimesi bile yeterli olmalı bi fb liyi susturmak için ama işte susmuyolar. neyse konuşsunlar , gülüyoz işte ne güzel.
Evet çok espirililer hele şu espirilerine hergün gülüyorum. "Bir gün herkeze Fenerbahçeli olacak"
quote:
Orjinalden alıntı: FatalERROR!
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
abi bu fb liler çok komik insanlar . diyecek bişey bulamayınca işte böyle komiklikler yapıyolar. sadece uefa kelimesi bile yeterli olmalı bi fb liyi susturmak için ama işte susmuyolar. neyse konuşsunlar , gülüyoz işte ne güzel.
Evet çok espirililer hele şu espirilerine hergün gülüyorum. "Bir gün herkeze Fenerbahçeli olacak"
cem uzan vaatlerine döndü olay
işte bu tesadufler bizi yuceltti, keşke herkeşin teşadüfü olsa
ne zaman akıllanacaksınız acaba?
şanlı bir geçmişi olduğu gibi umarım şanlı bir geleceği de olur...
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
Siz akıllansanız iyi olur, böyle tarihli bir takımla başa çıkmaya çalışıyorsunuz. Basketbolun 6-0'ı dediler bu seneki 30 sayı farkla biten fb-GS maçına, 70 sayı farkla ezilmişsiniz hala konuşuyorsunuz. Son 5 sene takımınız zenginledi diye burnunuz mu uçtu? Bekleyin geliyoruz...
süpersiniz , devam devam
yapcek bişi yok.ne demiş atalarımız kıskanma ne olur futbolcu al seninde olur
konunun başlığına parantez içinde egomu tatmin ediyorum yazsana
quote:
Orjinalden alıntı: VıLLa
sen edebildinmi
quote:
Orjinalden alıntı: yukon12
quote:
sen edebildinmi
6-0 hezimetiniz egomu tatmin etmek için yeterli ama ben bunu zırt pırt dile getirmiyorum
quote:
quote:
quote:
sen edebildinmi
6-0 hezimetiniz egomu tatmin etmek için yeterli ama ben bunu zırt pırt dile getirmiyorum
UNUTMA UNUTTURMA TARİHLER HİÇ BİR ZAMAN DEĞİŞMEZ
quote:
Şuna açık açık kıskanıyorum desene. Utanılacak ne var bunda. GS gibi bir takımın geçmişini herkes kıskanır. Normaldir, sade siz fenerliler kıskanmıyorsunuz merak etmeyin.
quote:
quote:
quote:
quote:
sen edebildinmi
sen hala egonu tatmin ediyosun
daha fazla tartışmaya girmicem
ayrıca kıskanmıyorum kıskansam aa bak nası 6 çaktık tarih bunu da yazar resmini koyardım
galatasaray ı da başarılarından dolayı kutluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: EvilPhoenix
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
Siz akıllansanız iyi olur, böyle tarihli bir takımla başa çıkmaya çalışıyorsunuz. Basketbolun 6-0'ı dediler bu seneki 30 sayı farkla biten fb-GS maçına, 70 sayı farkla ezilmişsiniz hala konuşuyorsunuz. Son 5 sene takımınız zenginledi diye burnunuz mu uçtu? Bekleyin geliyoruz...
tarihi takım mı? Galatasaray ın tarihi takım olmadığını kim iddaa edebilir ki?Yukarıda yazılan başarıların ne kadarı doğru bilmiyorum(esasen beni ilgilendirmiyor) ama biz size herzaman rakip olacağız,sizin tabirinizle başa çıkmaya çalışacağız. bundan daha doğal ne olabilir ki? akşam ebesi,elim sende cevapları vermekten vazgeçin lütfen.(çok da cevap isterseniz,bknz bu seneki tüm branşlarda GS-FB sonuçları...!)
KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen edebildinmi
sen hala egonu tatmin ediyosun
daha fazla tartışmaya girmicem
ayrıca kıskanmıyorum kıskansam aa bak nası 6 çaktık tarih bunu da yazar resmini koyardım
galatasaray ı da başarılarından dolayı kutluyorum
karışmadığını en başta diyecektin 7 kişi bile yetti size hala 6-0 diyo
bu topic üst konus olsun da bazı ları bakıp bi şey ler örensin halen bizle yarışmaya çalışanlar
ya ben bunları efsanelerin altına yazdıydım yani özentiligin bolesi görmek istiyen aslanlar yuvası ilk sayfaya