Şimdi Ara

Teşekkürler Fenerbahçe!(Fatih Altaylı yazdı...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her takım diğer bıranşlara yönelmek ister ama ciddi bir para kaynağı gerektiriyor... sponsor şart, aksi taktirde başarı yakalayamazsın, fenerbahçenin en büyük desteği sponsor ve işi iyi bilen yöneticiler... aziz başkanın tek artısı başarı için ne yapılması gerekiyorsa çekinmeden yapması...
  • Bakalım sponsorlar olmadan da yapabiliyorlar mı.Acıbadem,Eczacıbaşı yöneticileri hepsi Fenerli ve Türk sporuna değil sadece Fenerbahçeye yardım ediyorlar fanatiklerinden.
    Sponsorlar kulüplerle birleşmeler olmasaydı görürdük fenerin halini.
  • Biliyordum ben bu adamın içindeki gizli FB sevdasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Bakalım sponsorlar olmadan da yapabiliyorlar mı.Acıbadem,Eczacıbaşı yöneticileri hepsi Fenerli ve Türk sporuna değil sadece Fenerbahçeye yardım ediyorlar fanatiklerinden.

Sponsorlar olmasaydı ne demek ya. Senin desteklediğin takımın sponsoru yok galiba?Amatör ligde oynayan takımların bile sponsorları var,af buyur sen hangi takımı destekliyordun?
  • quote:

Bakalım sponsorlar olmadan da yapabiliyorlar mı.Acıbadem,Eczacıbaşı yöneticileri hepsi Fenerli ve Türk sporuna değil sadece Fenerbahçeye yardım ediyorlar fanatiklerinden.

Bayan voleybolda Acıbademspor vardı da biz duymadık???

Ülker olmasın o....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Fatih Altay'lı gerçekten güzel yorumlar yapmış.

Yiğidi öldür ama hakknı yeme demişler. Onu zamanında eleştirmesini bildiğimiz gibi tebrik etmesini de bilelim ve Altay'lı ya teşekkür edelim.

Hocam niye kesme işareti kullandın

Dalgınlığıma gelmiş.

• Futbolu hepimiz seviyoruz ama artık sporun sadece futbol olmadığını anlamalıyız.Bir ülkede sadece tek bir spor dalı olmamalı...
  • Çok doğru yorum yapmış tebrik ederim neredeyse son 3-4 yılda futbol haricinde diğer branşlarda mükemmel başarılara imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Ne diyim darısı futbola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Ülker olmasın o....

Ben öyle birşey var demedim.FEnerbahçenin sponsorlardan daha çok gelir geliyor böyle olması normal.Zenginlerin çoğu fbli nedeni bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Ülker olmasın o....

Ben öyle birşey var demedim.FEnerbahçenin sponsorlardan daha çok gelir geliyor böyle olması normal.Zenginlerin çoğu fbli nedeni bu.

Sizde sponsorlar alın size almayın diyen mi var?

• quote:

Erkek voleybol takımı, sponsorsuz ve forma reklamı bile olmadan kendinden yüksek bütçeli Arkas, Ziraat, Halkbankası ve İBB'nin önünde şampiyon oldu. Ayrıca Fenerbahçe'nin sponsorları seni rahatsız ederken müessese kulüplerinin yatırımları ve yüksek bütçeleri niye rahatsız etmiyor? Efes, Vakıfbank, Eczacıbaşı ve Arkas ile kapışmak, GS ve BJK ile kapışmaktan daha zor. Yıllara dayanmış altyapısı ve tecrübeleri var. Ayrıca bütçeleri de fazla. Bu arada CL finalinde kaybettiğimiz Volley Bergamo'nun üstünde kaç tane reklam var bak bakalım.

Teşekkürler Fenerbahçe!(Fatih Altaylı yazdı...)

Teşekkürler Fenerbahçe!(Fatih Altaylı yazdı...)

• bende bi fenerli olarak galatasaraylı olan kendisini kutluyorum,bizim bu tebrikleşmelerimizi bir beşiktaşlı olarak kıskanacakları bir bursasporlu olarak susturacak kişilere havale ediyorum,bir trabzansporlular ise sizi çok seviyorum :D

bu ne abi,en gıcık olduğum şey bir x'li olarak lafıdır :D bu konudada baya x'li olduk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.