Şimdi Ara

Teşekkürler TTNET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler her ay 16mbps parası veriyoruz 79tl ay başı geldi geçti 1.78mbps hızı var şuanda nasıl güzel mi nasıl ödeyeceksiniz bu hakları öbür tarafta ttnet!!!

Edit:Dünde 3 kez 1 saat arayla kesilmişti yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunBurntNigga -- 3 Mart 2015; 16:02:48 >

• Yalnız adamlar alırken max16mbps diyor yani illa 16mbps bağlancan demiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69 tl veriyorum 50 mbps alıyorum 100 gb akk var 12 6 arası da işlemiyor kotaya. niye ttnette ısrarcı insanlar bırakın batsın salatalıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 3 Mart 2015; 15:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

69 tl veriyorum 50 mbps alıyorum 100 gb akk var 12 6 arası da işlemiyor kotaya. niye ttnette ısrarcı insanlar bırakın batsın salatalıklar.

Altyapı verse bizde superonline kullanırdık.
  • quote:

69 tl veriyorum 50 mbps alıyorum 100 gb akk var 12 6 arası da işlemiyor kotaya. niye ttnette ısrarcı insanlar bırakın batsın salatalıklar.

Bizim burda varda ben kullanmıyorum sanki
  • 8 diyor 2 mbps veriyor bize de. Arada 5 oluyor değişiyor genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    ttnet gençlik kollarından mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun başlığını görünce dedim kim acaba bu teşekkür ediyor hayret dedim girince okuyunca hah tamam dedim

ttnet tek olunca tekelinde oluyor işte diğerleride sanki farklımı bunun alt yapısını kullanıyor.
  • quote:

fiber mi? Hiper mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.