Şimdi Ara

Teşhir ürünü Nokia lumia 920 sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba dh'e yeni katıldım

Şimdi soruma geliyim bugun darty'den TEŞHİR ÜRÜNÜ 899 TL YE (teşhir olmayan ürün 1399 tl )NOKİA LUMİA 920 ALDIM alırken inceledim kasada hafif çizik fln var ekranda sorun yok kutuda şarj cihazı hariç herşey var açıkcası aradaki fiyat farkına kandım ama teşir olnca içimde bi ukte kaldı
    Eve geldim bi kamera deniyim dedim flash çalışmadı int den arastımdım temassızlık varmış arkaya haiff bastırınca çalışıyor ama canımı çok sıktı sürekli telefona para vercek bi büççem yok bi kere alıcam ne kadar giderse mantığı var neyse acaba yarın telefonu geri götürüp değiştirmelimiyim mesela yerine gm discovery alabilirim sizce ne yapmalıyım arafda kaldım çok sıkıntıdayım birde wp'a içim ısınmadı dead trigger gibi oynlar fln oynamak istiyrdm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 17 Şubat 2014; 2:12:11 >

• Oyun oynamak istiyorsan telefonda, geri ver verebiliyorsan .gmd2 çıkcak gmd almayın diyordu android bölümündekiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Oyun oynamak istiyorsan telefonda, geri ver verebiliyorsan .gmd2 çıkcak gmd almayın diyordu android bölümündekiler.
    o kadar zamanım olmadığı için ucuz gördüm yapıştım buna bundan başka elimde telefon yok kullanıcak acaba geri verip gmd 1 mi alsam gözüme uyku girmiyor ya ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

o kadar zamanım olmadığı için ucuz gördüm yapıştım buna bundan başka elimde telefon yok kullanıcak acaba geri verip gmd 1 mi alsam gözüme uyku girmiyor ya ..

Alıntıları Göster
    Büyük kazık yemişsiniz, geri verin. O fiyata sıfır L920 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 17 Şubat 2014; 3:04:51 >
  • Darty de para iadesi varmı acaba bugün aldım yarın geri götürüp versem
  • quote:

Darty de para iadesi varmı acaba bugün aldım yarın geri götürüp versem
    Yazıcı, faks, koruma bandı olan ürünler, PC, notebook, netbook,
    vakumlu ambalajlı ürünler, cep telefonları, DVD, VCD
    (Oyun, Yazılım, Film), hafıza kartları, kişisel bakım ürünleri,
    sarf malzemeleri, teşhir ürünlerinde değişim/iade yapılamaz.

diyor ben nabıcam simdi yaaa
  • nazmivrgn kullanıcısına yanıt
    Elden aldığınız için olmaz. İnsaflılarsa yaparlar belki. Sorunlarını gösterirseniz servise verirler, teknik servis sorunları düzeltemezse para iadesi veya değişim isteyebilirsiniz.
  • BENİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM kafayı yiyebilirim keşke telelfonsuz gezseydimde almasaydım ya

Ama alırken flası açılmıyor dememişti bu onun hatası bide bugün aldım yarın akşam hemen gidip vericem içine hat takmadım öyle duruyor
    Evet "beni yanlış bilgilendirdiniz, böyle böyle sorunu var , geri vermek istiyorum" gibi net ifadelerle konuşursanız para iadesi yapabilirler. Hatta üstüne bunun "ayıplı mal" olduğunu söyleyin ve "sözleşmeden cayma hakkınızı" kullandığınızı belirtip direk para iadesi isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Evet "beni yanlış bilgilendirdiniz, böyle böyle sorunu var , geri vermek istiyorum" gibi net ifadelerle konuşursanız para iadesi yapabilirler. Hatta üstüne bunun "ayıplı mal" olduğunu söyleyin ve "sözleşmeden cayma hakkınızı" kullandığınızı belirtip direk para iadesi isteyin.
    keşke almasaydınız ya milletin kurcaladığı ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

keşke almasaydınız ya milletin kurcaladığı ürünü.

Alıntıları Göster
    Teşhir ürünü alırken genellikle kağıt imzalatıyorlar, teşhir ürünü alıyorum farkındayım gibisinden :) hatta faturaya da teşhir ürünüdür diye damga basıyorlar. Böyle olduysa iade zor gibi görünüyor (yine de şansı zorlamak lazım). Ama ürünün garantisinden faydalanabildiğiniz için en azından servise vererek değişim yapabilirsiniz veya tamir ettirebilirsiniz.

• Sifir 920 vatanda 990tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5AF373BF5

Sifir 920 vatanda 990tl
    Şöyle söyliyim telefondan memnunum biraz kılcal cizik var internet performansı süper yalnızca kamera flaşında temassızlık varmış onu garantiye gönderip kullanmaya devam etmeyi düşünüyroum akşam darty'e gidip iade etmeye çalışıcam olmassa garantiye veririrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 17 Şubat 2014; 11:50:50 >
  • Butun nokia teşir malalrında flash sorunu var bende n9 almıştım teşir olarak flası çalışmadı servise verdim ve 4 ay serviste kaldı en sonunda geldi ve yine çalışmıyordu bende aldıgım fiyatın yarısına sattım telefonu .. Teşir pişmanlıktır gidin 2.el alın daha iyi.
    daha götürmedin mi telefonu bir git bakalım ne diyecekler sana
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    şimdi gidemem aksam gidicem söylicem bakalım ne diycekler gelişmeleri paylaşırım
  • quote:

şimdi gidemem aksam gidicem söylicem bakalım ne diycekler gelişmeleri paylaşırım
    Evet garantiye vermeyi planlıyorum geri götürsem ne parayı geri verirler garantiye gönderelim diyecekler boşuna orda kavga etmek istemiyorum yorumlar için teşekkür ederim...
  • quote:

Evet garantiye vermeyi planlıyorum geri götürsem ne parayı geri verirler garantiye gönderelim diyecekler boşuna orda kavga etmek istemiyorum yorumlar için teşekkür ederim...

Şansını deneseydin en azından dostum daha gitmeden vazgeçmişsin hakkını ara
  • Haklısın ama bu 4. telefonum bundanda 1 sene sonra sıkılcam ve değiştiricem buna eminim zaten babam alırken 1 sene kullan helal dedi
  • teshir urun almak gibi bi hata yapmissin kotu etmissin ,teshir urun ikinci el telefondan daha kotu halde oluyor malesef
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.