< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESİSAT KAÇAK TAMİR KİMYASALLAR [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
evet düşüşe neden olur. giriş kısmını düzeltin. sızıntı olmasın. muhtemelen çözüme kavuşursunuz
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@Lxde
-
-
resime göre sağdaki kalorifer filtresini sökün. yazdıklarımı harfiyen uygularsanız sorunu çözeceğinizi düşünüyorum
48 saat kombiyi hiç durmadan 50c kazan sıcaklığında çalıştırın
48saat sonra suyu boşaltın ve filtre telini tekrar takın
-
Teşekkürler hocam.
-
rica ederim
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@disintegration.Merhaba üstadım 2 tane ürün önermişsiniz.2 ürünüde arka arkaya mı döküyoruz Yoksa karışım yapıp öylemi boşaltıyoruz.saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha_Sarc -- 28 Şubat 2023; 14:32:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@disintegration.konu anlaşılmıştır üstadım.Yanlış algılamışım.teşekkürler.
yazdığım 3 markadan herhangi birini almanız yeterli
-
Üstadım tesisattaki suyu nereden boşaltacağız örneğin petekten mi v.b gibi.saygılar.
tesisatta tahliye vanası var mı? eğer yoksa herhangi bir peteğin altına leğen kova koyun veya kombi balkondaysa filtreyi açın oradan yere aksın
-
Kombi mutfakta ayrıca tahliye vanası yok.Mecburen petekten boşaltacapız o zaman.
Peteğin uzaklığı yakınlı önemlimi boşaltmak için fark eder mi.?
@disintegration.Azizim bir de tahliye vanası banyodaki havlupana taktırsam olmazmı.Tahlşye için kolay olmaz mı.?
Havlupanın neresine taktırmam gerekir alta mı üstemi eğer olursa..?
Şimdiki kullandığım kombi hermetik kombi yoğuşmalı değil.Bu kombi dedemi 50 derecede 48 çalıştırmanız gerekir.?Kaçak kimyasalı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha_Sarc -- 2 Mart 2023; 11:10:5 >
havlupanın altında müsait bir yere tahliye vanası takılır. usta onu ayarlar
tüm kombilerde 50c kazan sıcaklığında 48saat kombiyi hiç kapatmadan kimyasalı kullanacaksınız. tüm petekler açık olacak kimyasal her yeri 48saat dolaşacak
tabii kalorifer filtre teli çıkartılmış olacak bunu belirtmeme gerek yok sanırım
-
Sağolun efenim kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X