rs4 kardesimizin listesini hala indirmeyenlerrr.. bence pisman olursunuz.
rap arşivimden en iyi basslı şarkılardan biri Eazy-e boys n tha hood
bende sağlam bi parça eklim
tupac nas and obie trice - 3 messages
şuana kadar dinlediğim en sağlam şarkı şiddetle tavsiye ederim. (sağlam tesisatı olan dinlesin)
Arkadaşlar ben bi şarkı arıyorum ve hala bulamadım.Aklımdaki tınısı malesef yeterli olmuyor Bir kaç sefer alış yaparken magaza içinde çalarken duymuştum, soramadım tabi...
Şarkıyı bir bayan söylüyor , kısık bir ses tonuyla ve hızlı olmayan bir ritmi var It's just . . . . . mean to be , .... thats broken / (yada) how ...... broken ,
gibi birşeyler çıkıyordu sanırım kadının ağzından Tamamı yanlış olabilir bu sözlerin ancak kulağa gelen tınısı bu şekilde. Umarım şarkıyı bilen yada tahmin eden biri çıkar .. saygılar
xxx soundtracktan fermin IV-004 Flav get up again Hatebreed i will be heart
çok iyiler
Terror Squad - Lean back
çok çekici.
quote:
Orjinalden alıntı: manly085
bende sağlam bi parça eklim
tupac nas and obie trice - 3 messages
şuana kadar dinlediğim en sağlam şarkı şiddetle tavsiye ederim. (sağlam tesisatı olan dinlesin)
Çok sağlam parçaymış arkadaşım sağol sayende çatı havalanıp yerine oturuyo...
vaaay kardes sen sarkıdan anlıyosun harbıden ben bunu 1 yıldır dınlıyorum verılmıstır dıe vermemıstım : )
quote:
Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r
Jim Jones - We Fly High (Ballin')
şu anime libaradakı sarkı degılde dans eden kadını indirmenın bı yolu yokmu dur : ?
quote:
Orjinalden alıntı: LordoFdrinKss
Anima Libera - Dj Raaban ( Yutupa anime libera yazın bi kız dans ediyo onu izleyin sonra sarkıyı indirmezseniz bişey bilmiyorum :D )
Kalwi Remi - Explosion ( Yutupta bunun da klibi var... son donemlerin en iyi techno parcası bence.. )
MBrother - Trebles
Shaggy - Those days featuring nasha
gosia_andrzejewicz-ciacho
Dj Ozi - Juicy Pen (Hot Girls Vocal Mix Cut By Axe)
Dj SeveN & Club SounD
Kerim & Rahdan - Kirdim Istemeden
sun-day_-_begin_to_biguine_electro_radio_edit_
Tecktonik - Mondo - Alive (Ph Electro Remix)(1) (yutupta spoke diye bi eleman var belki duymuşsunuzdur.. duymadıysanız izleyin.. cok süper dans ediyo.. onun dans ettiği parcalardan biri bu.. )
eLimden geLdiğince yeni parçaLrı vermeye çaLıştım ama önceden veriLdiyse bunLar Kusura baKmayın.. Kalwi-rami yi mutlaka indirin.. !
quote:
Orjinalden alıntı: boyka26 şu anime libaradakı sarkı degılde dans eden kadını indirmenın bı yolu yokmu dur : ?
Crime Mobb feat Lil Scrappy - Knuck If You Buck Crime Mob - Rock Your Hips (Dirty) Flo-Rida ft. T-Pain - Low Lil Scrappy and Young Buck- money in the bank (remix) Maneater ft Lil Wayne, nelly furtado (Remix) Sean Kingston - Colors Too Short - Gangsters & Strippers Trina ft. Killer Mike - Look Back At Me Lax Boyz - Ride Like This Ying Yang Twins feat Avant - Bedroom Boom (Dirty) Ying Yang Twins - Pull My Hair ying yang twins - say i yi yi Chingy & Trina - Get Low (remix) Trey Songz Feat. Yung Joc - Are You A Performa
horakladım.
quote:
Orjinalden alıntı: brainiac_x
quote:
Orjinalden alıntı: boyka26
eee indirdim napcam ben bu kadınla şimdi ?
quote:
Orjinalden alıntı: boyka26
D:
quote:
Orjinalden alıntı: djkika
quote:
Orjinalden alıntı: boyka26 şu anime libaradakı sarkı degılde dans eden kadını indirmenın bı yolu yokmu dur : ?